Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .DLL

    veterán

    válasz weiss #5731 üzenetére

    Én is a 20D-t ajánlom, a fogása kárpótol a +súlyért, ami még így sem vészes, de a fém ötvözet ház nagyon ellenálló.

    Aztán sokkal gyorsabb gép, a reakcióideje gyakorlatilag 0, tuti, hogy nem a gép lesz a szűk keresztmetszet egy jó pillanat elkapásában. A zárja is nagyon gyors, vakuszinkronidő 1/250s, ami jól jöhet kültéri vakuzások során.
    Legkisebb záridő 1/8000, ez szintén király dolog, van egy 28mm f/1.8 obim ami rekeszhibás, tehát nem lehet beljebb zárni, és így nappal kültéren néha bizony igényli az 1/8000 másodpercet. És ez csak 1 példa.

    Kisebb a fogyasztása, nekem az ezer éves eredeti akksijával is elkattint 5-6száz képet. Nagyon jó a felső státusz LCD, így a színes hátsó sokkal kevesebbet van használatban. Aztán az auto kikapcsolást (én 1 percre) állítva a gép teljesen kikapcsol, mint a főkapcsolóval, mégis ha félig lenyomod az expo gombot, azonnal feléled és már fókuszál is. Imádom, hogy nem kell törődni a kikapcsolásával, folyamatosan működésre kész, mégis alig fogyaszt.

    Nagyobb, világosabb a keresője mint a 400D-nek és a fókuszkeretek is jobban láthatóak.
    Bár papíron nem vízálló, volt hogy csepegő esőben kellett használnom, és nem lett baja (ez persze igaz lehet a másik modellre is.

    [ Szerkesztve ]

    (P.H.)

Új hozzászólás Aktív témák