Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Z0mbi

    senior tag

    Hello everybody,
    Nos ide jovok hatha ti tudtok segiteni :)
    Egyszer volt egy 400D-m 18-70 es sigma obi val (a 2.8 as) es imadtam. De eladtam. Sajnos az volt vele a legfobb bajom hogy makrozaskor sokat kellett fekudni a fuben ugy hogy meg ugy is alig tudtam belenezni a keresobe (mert olyan szogben akartam fotozni)
    Igy sajnos eladtam (no meg kellett akkor a penz is,.. ez talan a legfobb ok)
    Viszont most van! :d ?Ugyhogy gep kell es kesz! Szeretek fotozni... nem vagyok hard core... nem ezzel keresem a penzem. Inkabb a technikai resze izgat. Sajnos muveszi hajlamom eleg gyengecske vagy nincs is. Milyen gepet vegyek? A 450D v 40D v 50D kozott orlodom. (talan 500D)
    Mind tudja a live view-t, mind 10mp+ (a crop miatt szeretnek minimum 10mpixelt) egyiket se a gyari obival akarom. Nalam fontos hogy fenyeros obim legyen, nagyon kenyelmes ha fix 2.8 am van az egesz fokusztartomanyban.... (meg egy kicsit bokeh freak is vagyok :D )
    Szoval szerintetek olcsobb vaz + dragabb obi? vagy jobb vaz..+ olcsobb obi? (elso nekifutasra talan egy hasonlo 18-70 es obit vennek F2.8 al) Szoval mit ajanlotok? (a video resz engem abszolut nem izgat, talan a digic IV miatt huznek jobban a 500D/50D hez... mert annak tobb beallitasi lehetosege van?!) A kulfoldi vasarlasol sem ockodom.. :P (merthogy nyugatabbra olcsobb) Valakinek tipje? Ottlete?
    Koszi
    Udv

Új hozzászólás Aktív témák