Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • belovary

    senior tag

    Az igazság az, hogy itt kint vittem el elsőre. Gondoltam drágább lesz, de itt aztán majd olyan lesz a szolgáltatás, hogy tyűha... Aztán jött a csodálkozás! :Y Bementem az üzletbe, elsőre csak érdeklődni, hogy mi a pálya, plusz lehet érdekelne (persze ahogy megláttam az árakat, nem érdekelt semmi :DD ) állvány, és miegymás. Eleve már rosszul voltam attól, hogy bementem csak körbenézni, hogy felmérjem a terepet, és egyből odajött az eladó. Ezzel nincs is gond, így kell. De amikor mondtam neki, köszönöm, csak körbenézek, folyamatosan jött utánam, hogy ezt miért nézem, azt miért nézem, nyugodtan vegyem le, na ez ment pár percig, mondok akkor csapjunk a lecsóba, és odamentem a pulthoz, hogy infót kérjek, mert nem fogta fel az eladó, hogy hagyjon békén. Elmondtam a gondom, de szinte végig sem hallgattak, 70€-tól indul a tisztítás, 3 nap, és ha van valami még, vagy a megszokott időnél több amit foglalkozni kell vele nem tudom mennyi 10€ ugrál felfelé az ár. Mondom, ezt értem, és csak hajtogattam a mondókámat, ők meg a 70€tól indul.
    Na aztán a végén, mondom így nem lesz jó, értsék meg, hogy ez új gép, és vizsgálják be, lehet nem is szennyeződés, csak a 70€... Erre az egyik megkérdezi, hol vettem. Mondom Mo.-on. ÓÓóóó, hát akkor vigyem vissza oda ahol vettem, aztán próbálkozzam ott. Mondom, de világgarancia, már közbe is vágott, hogy ez nem garanciális gond. Úgy öregem, hogy a gép nem volt a kezükbe, csak én feltételeztem hogy a szenzoron szennyeződés van, de nem biztos, mert nem értek hozzá. Bocsánat, kicsit hosszú lett. A lényeg, hogy ennyit arról, hogy itt kint elvigyem szervizbe. Kifelé még megálltam, mondom megnézem az állványokat, hogy árban mi a pálya, de nehéz volt visszafognom a röhögést. Majdnem dupla áron minden. Király!

    A lényeg, hogy a szerviznek nem így kéne működnie sehol, főleg nem ha még garanciális a készülék. Hiába mondtam, hogy szinte 1 hónapos, bla... bla... hogy lehet hogy ilyen gond van vele, de nem találtam "megértő" fülekre sehol. Van egy fotós barátom otthon, sajnos nagyon ritkán találkozunk, mert mindig is több száz km-re laktunk egymástól, na ő ugye a konkurencia híve, és csak hallgatom a na ugye megmondtam, miért nem hallgattál rám, stb... szöveget... :W

Új hozzászólás Aktív témák