Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • belovary

    senior tag

    Sziasztok!

    Bocsánat előre is az OFF gyanús írás miatt, bár elsősorban Canon tulajokra gondolok.... :)
    Szerintetek érdemes nyitni új topikot? Mármint úgy látom, hogy elég sok emberke van rajtam kívül itt,aki totál kezdő, és sem ezt a topikot, sem pedig a kezdő fotósok fényképeit nem szeretnénk (legalábbis én) szétoffolni. :) A kezdő fotósok-hoz ugye már egy-két alkalommal le lett írva, hogy mi az a plusz S betű. :)

    De jó lenne egy olyan hely, ahová tényleg a KEZDŐK fordulhatnak a piti kérdéseikkel, képeikkel, és nem kapják be őket mindenért. Szóval a gép kezelésétől, a kezdő képeken át, a képek feldolgozásáig minden ami ilyenkor előjöhet. Persze ez úgy működhetne igazán jól, ha olyan is ellátogat a topikba, aki már nem kezdő, mert a kezdő a kezdőnek nem hiszem, hogy sokat tud segíteni. :)

    Nem szeretném növelni a topikok létszámát, de jó lenne egy hely, ahová egy kezdő írhat, és a rosszindulatú kioktatás helyett, segítséget, értékelhető kritikát kaphatna a haladó, esetleg profi fotósoktól.
    Persze aki szívesen segít. Elhiszem, hogy nem mindenkinek van türelme a sületlenségekhez, és nem szeretne ilyeneket olvasgatni a nem odaillő topikba.

    Nem szaporítom tovább a szót, szerintetek lenne értelme, vagy senki sem látogatná? :)

Új hozzászólás Aktív témák