Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csacsi77

    senior tag

    válasz belovary #20623 üzenetére

    Nem tudom miért beszéltek le a 700D-ről. Ha fontos a kihajtható kijelző, akkor ott megtalálod, sőt érintésérzékeny kivitelben. A képminősége nagyon jó, fázisérzékelős AF-pontok vannak az érzékelőre integrálva, szóval élőkép alatt is viszonylag pontos és gyors fókuszod van és még a videózás is eléri egy átlag kamera szintjét. Ha megvennéd egy 18-135 mm STM objektívvel, akkor lenne egy általános, szinte mindenre jó objektíved. Igaz, ami kicsit mindenre jó, az semmiben sem kiváló, de mindenre alkalmas és nagyon szép képeket készítenél vele. Ha veszel még hozzá egy Yongnuo vakut, akkor tökéletes a kezdőszetted.
    Aztán ha már belejöttél a fotózásba, akkor eldönthetnéd, hogy milyen gyújtótávolság jön be neked és ahhoz mérten vehetnél jóminőségű, fix objektíveket.
    Ha Canonnal szemezel, akkor szánj rá egy délutánt és menj el egy Media Marktba, ahol jó sok gép ki van pakolva. Aztán vedd kézbe őket és jól fogdosd meg valamennyit. Lehet, hogy sikítva dobod el a 700D-t mert nem tetszik a fogása. Lehet, hogy a 7D brutális méretétől ijedsz meg. Vagy az is lehet, hogy egy féligáteresztő - tükrös Sony SLT fog elvarázsolni.

    Öreg fater megoldja!!!!

Új hozzászólás Aktív témák