Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csacsi77

    senior tag

    válasz PAtr0n #20134 üzenetére

    Ha DLL leírása nem volt világos, akkor fuss neki még egyszer tiszt fejjel, mert nagyon jól leírta a szorzófaktor kérdést.
    Ha a makró fontos, akkor legolcsóbban közgyűrűkkel oldhatod meg a kérdést és egy régi, fényerős m42-es obival. A közgyűrű pár száz Ft, nem kell a jelátvivős, elég a sima is. Itt az aprón is vadászhatsz mondjuk egy 50mm-es F/1,8-as régi manuál obit, amivel a 600D élőképével remek makrók születhetnek.
    Ha kifogsz egy használt 600D az megvan 100 eFt körül, a közgyűrű és a m42-es obi max. 15 eFt, de legyen 20 eFt, akkor már csak egy használt Tamron 17-50 kell (non VC! ->60 eFt) meg egy Yongnuo vaku (kb. 25 eFt) és valamilyen lágyító előtét. Ezzel épp a bűvös 200 eFt alatt vagy.

    Ropi
    Fel tudnál tölteni nagyobb felbontásban valamilyen kevéssé megdolgozott fotót nagyon magas ISO-n, amit nem használsz, nem sérti senki jogait és jól lát-szik/szana a zaj? Nagyon kíváncsi lennék rá, sőt ha az még RAW-ban is lenne, na az lenne a bodottá... :D Ha tényleg ilyen jó a 5DMIII, akkor...nem is tudom mi lesz akkor.

    [ Szerkesztve ]

    Öreg fater megoldja!!!!

Új hozzászólás Aktív témák