Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fattyu

    veterán

    válasz *Ropi* #18319 üzenetére

    Ebben is van igasság természetesen.

    ( az mpe65 már nincs meg :D Igazi fotóztam a 350dvel nem csak célszerszám ma már. ) Nyilván több kompromisszumot kell kötni minél lejjebb vagy. Azt is tegyük hozzá hogy nálad ugye az események jelentős része este történik tehát nyilván nálad kardinális a magas iso.

    Neki nem az. Az amikor pedig kénytelen zajtengert gyártani neki FFBen még értékelhető lesz.

    Én azért mondom amit mondok amugy mert volt nálam kölcsibe 1000d két hétig és én azzal is tudtam volna élni.

    Pedig sokat fotózok beltérben meglevő fénnyel ráadásul fekete kutyákat amik nyelik a fényt.

    Na ehhez képest lett egy nex5nem. Ami szenzorban maga a boldogság. viszont ha vázként nézed akkor azért egy belép tükröst sem hoz felhasználhatóságban. És azért én elég boldogan el vagyok vele.

    Eszerint én teljesen értem amit mondasz de teljesen mások a preferenciák userről userre. Nekem is elég lenne egy 1000d és nem makrózásra hanem úgy amugy. Pedig én voltam a túloldalon is :D

    Azt is nézzük meg azért hogy sokan kezdenek bele a fotózsásba. És sokan hagyják is abba mielőtt kiteljesednének benne. Miért költsön rettentő sokat valamire ami ki tudja tartós hobbi lesz-e. Inkább alacsonyabb befektetéssel kirándul, és ha úgy alakul lép feljebb.

    Szóval csak annyit akartam hogy legyünk megértőbbek és elfogadóbbak ha valaki ( informáltan döntést hozva ) hajlandó több kompromisszumot vállallni mert nem akar annyit költeni. Ha pedig valaki képelni és tanulni akar akkor azt mindennel lehet. analóggal is. kompakttal is belép vázzal is.

    Szerintem. Hippiskedés befejezve :D

    a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek

Új hozzászólás Aktív témák