Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    válasz k1csi #17967 üzenetére

    nekem volt mindkettő. a 700D képminősége nekem visszalépésnek tűnt, persze nem a jpeg engine-t nézve, mert az jobb volt. érzékenységben láthatóan jobb volt az 550D.

    hát igen, a szűrők, és amit még olvastam, az érzékenység analóg erősítője is a gyengesége a Canon szenzoroknak, de nem akarnak lemondani róla.

    másrészről viszont a háttérben nem kis fejlesztések folyhatnak, hiszen egy lényegében 40MP-es szenzort épített a Canon, ami még ha picivel is, de jobb minden tekintetben az előd 18MP-esnél.

    szerintem a szenzor tekintetében is lesz egy nagyobb előrelépés a Canonnál, de az interjúkból úgy tűnik, nincs kész. már a klasszikus aps-c dslr végét is belengették, de kétlem, hogy komolyabban fókuszálnának az alsóbb szegmensre.

    én inkább arra tippelek, hogy több irányban folynak a fejlesztések, de most náluk az elsődleges a CMOS AF volt, ebben most hirtelen az élre is ugrottak. lehet, hogy a 7D2 nagy újítása ugyanez a szenzor lesz más szűrőkkel, esetleg másféle erősítővel, abból talán többet tudnának kihozni.

Új hozzászólás Aktív témák