Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sellerbuyer

    őstag

    válasz Süvi #17683 üzenetére

    Hogy olvass egy másik véleményt is:

    Én egyáltalán nem értek egyet az előttem szólókkal!

    k1csi :

    Ha nem akarsz videózni és DSLR kell akkor a szokásos Nikon D5100+18-105 kombó (+ valami 1.8-as fix), egyébként meg ahogy Zozzer888 is írta mFT (m43).

    Bocs, de ez egy Canon topic, hogy jön ide a Nikon??? Ráadásul ennél rosszabb tanácsot nem is adhattál volna!
    Ha csak azt vesszük, hogy egy Canon 700D(!!!)+18-135 IS STM(!!!) kit kijönne 280 körül (pl. szlovákból) vadonat újonnan, boltból, akkor csak 30k-val toldja meg a keretet és nézzük már meg, mit kap érte! De legyen csak ugyanezzel az obival egy 650D! Nézd már meg, hogy hol jár ár/teljesítmény viszonylatban!

    Az új mFT cuccok nagyon jók simán Canon xxD szinten vannak, de a bevezető áruk nagyobb mint a limit amit írtál és gyors áresés miatt érdemesebb kifutó sőt használt cuccokban gondolkodni.

    Lefordítom magyarra: egyáltalán ne vegyél mFT-t! Használtat pedig ha ilyen viszonylag magas a limited, akkor végképp ne!!! Persze, 250k-t b......arints el használtra, valami fisfos kifutott MILC-re, perszeeeee! Nagyon okos tanács!

    Ha fontos a hordozhatóság akkor mindenféleképpen mFT.

    Ja, kb. pár grammal kevesebbet kell "cipelned"! Nagy kaland!

    Használt cuccok áráról pl. az Index adok veszekben érdemes tájékozódni.

    Vagy esetleg a kifejezetten fényképezős apróban (de használtat NE VEGYÉL!): [link]

    Ha DSLR-t szeretnél venni, nyugodtan vegyél azt és újat, boltit! A limited nem indokolja, hogy fisfos gépeket vegyél! Csak keresd meg a legolcsóbb forrásokat, szlovák üzletek (sorry, de ez van! nekem is konkurenciát jelentenek, de miért csesznék ezért ki veled?!), ebay, estébé és rendben leszel!

Új hozzászólás Aktív témák