Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zgospel

    őstag

    válasz *Ropi* #11045 üzenetére

    Ezt csak mint lehetséges opciót írtam.

    Én ezt használom a windows képnézegető helyett jóideje, nekem nagyon kézreáll, egyszerű, gyorsan indul és mivel a rawokat is tudom vele nézegetni nem kell mindig LR-t vagy PS-t elindítani hozzá. Még a régi gépemen szoktam rá, mert ott lassan indult el és állt fel a LR, a mostanin nem lenne probléma az sem, de ez így kényelmesebb. :)

    A másik ami miatt szeretem az meg hogy a picasa (vagy google+) webalbumokba ezen keresztül lehet szinkronizálni/feltölteni képeket amit aztán azzal osztok meg akivel akarok. Nyilván professzionális felhasználás szempontjából ez lényegtelen, de én mint mezei júzer így nagyon egyszerűen megtudom osztani a hétvégi összejövetel képeit azokkal akikkel akarom. Egyértelmű előrelépés a "pendriveon adjuk körbe" helyett :DDD

    Na a végén még marketinges leszek :)

    Ja igen és ami fontos, a képnézegető meg maga a Picasa program egyként települ meg van némi integritás a kettő közt, de alapvetően külön programok. Nagyon leegyszerűsítve a windows képnézegetőnek egy nagyon felokosított változata ami még gyorsabb is :)

    https://www.flickr.com/photos/zpapa/

Új hozzászólás Aktív témák