Hirdetés
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Kilmister
tag
Ezért nem értem....csak fikáznak mindent,ahelyett,hogy elfogadnák,ez egy ilyen dolog.Minden más márka is lehet hibás,kis vagy nagy hibaszázalékkal....akinek nem kell,nem tetszik,ne vegye meg.
Ilyen egyszerű ez szerintem.
Nem azt mondom,ki lehet fogni,hogy beszarik,de hogy a -haver vett,beszart,annak tesójának a szomszédja is mondta hogy nem jó,akkor én se veszek- embereket meg soron kívül tisztelem......K.
-
Mr.Kilmister
tag
Hello,
olvasgatom itt a hsz-ket és nem tudom miről beszéltek....pénteken vettem az edigital-ba egy series 7 708DCC-t,kitűnően működik.Semmi baja,amit leszedek rá,mind megy szó nélkül,pöccre!
Netet kb 2 perc volt belőni,azóta hozzám se szól,csak teszi a dolgát.
Akkor most Nekem volt mákom,kifogtam egy jól működőt,vagy nem tudom.....egyetlen gond van vele,hogy csak viszonylag drágán van hozzá való(elfogadható) tok.....K.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Jura Impressa C5 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k 3.5 512e SAS HDD ST6000NM0034
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő