Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LamaCube

    addikt

    válasz LackoMester #17782 üzenetére

    :F No offense :R
    Nincs választás, de hogy orbánra szavazni??? :Y Inkább a másik 3. Te tényleg nem itt élsz és nem látod reálisan a dolgokat. :N Persze ez nem a te hibád, hanem annak a hülye propagandának az eredménye, amit a köztévé és a hírtv, duna tv közvetít.
    Csak idáig szólt neked. A többi csak pár pl. az eddigi sikerre.

    Veri magát az imf hitel visszafizetéssel. Miből tette ezt? Elvette a magánnyugdíjat és az 52 adó helyett van már 76. Nesze neked adócsökkentés. Jövedéki adót emelt, holott csökkenteni akart. Áfa csökkentés helyett áfát növelt. Az összes bankadót és telefonadót szemrebbenés nélkül áthárították ránk. A munkahelyteremtés abból állt, hogy közmunkára vágott mindenkit, aki nem talált munkát, majd a 3 hónap munkanélküli után kivette a regisztrációból a munkanélkülit és eltűnt a rendszerből, tehát nincs jelen. Arról már nem beszélek, hogy államosította az iskolákat és minden lóvét megvont tőlük. A tanárok fizetésemelése abból állt, hogy többet dolgoznak, így többet keresnek. Ez nem fizetésemelés. :N A többi mutyiról és a közgépes haveroknak minden munkát dolgokról már szót se ejtsünk. A gyerekem most jött haza a kórházból. Evőeszközt, szalvétát, wc papírt, gyógyszereket nekünk kellett vinni. Érted??? Gyógyszert is. :W Az egészségügy a padlón, de a kibaszott stadionok azok épülnek és hol máshol, mint felcsúton. Hát válassza azt a tetvet, akinek két anyja van.

    Összegezve értem én az adóemeléseket, mert másból nincs bevétel, DE ha ezt az előző kormány csinálta volna, már forradalom lett volna. Egy 300 forintos vizitdíjon sírtak a köcsögök, holott az teljes összegben az orvosi praxisra ment. Felhozták a biztosítási rendszert egyből ment a felháborodás, hogy az nem kivitelezhető meg megszűnik az ellátás. Hát most mi a tököm van??? Én vigyem a gyógyszert, kötszert meg minden mást.
    Végszónak annyit, hogy igen szavazzunk orbánra és fulladjon bele a saját szarába az ország, mert amiket most csinál abba bele fog bukni.
    Az én meglátásom, hogy mindenképpen csőd lesz. ha marad éppen azért, mert ebből már nem léphet ki és nem visszakozhat és ebből eredendően nem tudja finanszírozni ezeket a baromságokat. Ha más lesz kormányon, akkor meg azért lesz bukta, mert ők se mernek visszakozni, mivel egyből menne a támadás.
    Tehát szavazzunk orbánra és menjen csődbe az ország a vége úgy is az lesz.

    Winne

    :R Még visszatérünk rá, mivel megvárom a bf4 végleges verzióját, hogy mennyire optimalizált. Mert ez a béta igencsak fos. Te megveszed? Vagy bárki itt?

    HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

Új hozzászólás Aktív témák