Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Svájcinéger

    senior tag

    válasz LackoMester #15639 üzenetére

    Ha tudjátok mi baja, akkor ok. Jobban mondva nem ok, de még mindig jobb, mint mikor nálunk a helyettes gyerekdoki nem ismerte fel a lányomnál a tüdőgyulladást és kórházban kötött ki emiatt. Ezért kérdeztem, hogy még mindig lázas-e. Akkor már reméljük kikeveredik belőle. Jobbulást. Mikor az ember látja a gyerekét szenvedni és nem tudja mi baja, az iszonyat szar érzés. Kenjél már egy kis páleszt a fogínyére, hátha jobban alszik. :D

    Götze is már a Bayerné + jön Guardiola. Remélem jövőre is jó csapatunk lesz, bár én már nem nézem a meccseket, mert akkor általában veszítenek. Tavaly rávettem magam a BL döntőre, ez lett a vége. Elegem van már a vesztes BL döntőkből. 87-ben a Porto ellen, 99-ben a MU ellen (azt is 3 góllal simán nyerhették volna), 2001-ben végre nyertek a Valencia ellen, aztán jött az Inter és Chelsea.

    Azért ne írjuk le a Dortmundot. Lásd asszem 97-ben mikor a Juve magasan favorit volt, az akkori BL döntőben, aztán a Dortmund ellen közük nem volt a meccshez.

    [ Szerkesztve ]

    Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.

Új hozzászólás Aktív témák