- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17T Pro – korábban érkezik a siker?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Elstartolt az Android 17
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
exkalibur
csendes tag
Bocs, de a magas vércukorszinttel kapcsolatban az óra hipertóniát nem észlelhet, mert azt csak magas vérnyomás esetén teheti. A szó, amit kerestél a "hiperglikémia". Ha már mindenképp idegen kifejezést szerettél volna Bone használni.

Lehet, hogy már javítva lett, de a cikkben most a magas vérnyomás és a hipertónia egy mondatban szerepel helyesen. "Végül a vérnyomásmérés lehetősége, illetve a hipertónia jelzése is elhangzott.."
-
Sza_Sa
senior tag
-
Kinder
senior tag
Nem hiszem, hogy kisebb lesz, mert akkor semmi sem fogja megkülönböztetni kívülről egy simától az átlagember szemében.
-
Kinder
senior tag
Én kérek elnézést Bone-tól és mindenkitől, ha úgy tűnt volna, szándékosan "beszóltam" volna bárkinek is. Mostantól máshogy fogom csinálni (privátban), bár aki ismer tudja, hogy nem vagyok az a kötekedő gyerek. A hibámból pedig tanultam.
Köszönöm.
De mindegy, mert azóta sincs javítva.
-
PirosHello
senior tag
Én kérek elnézést Bone-tól és mindenkitől, ha úgy tűnt volna, szándékosan "beszóltam" volna bárkinek is. Mostantól máshogy fogom csinálni (privátban), bár aki ismer tudja, hogy nem vagyok az a kötekedő gyerek. A hibámból pedig tanultam.
Köszönöm.
-
Freiherr
őstag
Öcsém, mi folyik itt..
-
Sza_Sa
senior tag
Valakit még érdekel az óra is?
Nagyon agyaltam az U2-n, vettem is, de a krumpli mérete nem jött be. A forma viszont teszik. Igazi oximoron ez így...
Megvárom az újat, hátha kisebb házba csomagolják ezt a formát, akkor lehet, hogy benevezek egyre. Addig maradnak a klasszik óráim. -
Ricardo
titán
Hibázni emberi dolog.
Ezért beszólni neki, az még emberibb

Beszólni a beszólónak, az a legemberibb

Mindenkinek beszólni viszont korábban nem volt divat a PH!-n

"Mindenkinek beszólni viszont korábban nem volt divat a PH!-n "
Neked sikerült azért egy hozzászóláson belül megtenni.
Annak aki hibázik, annak aki beszól neki, és annak is aki a beszólást szóvá teszi.
Ügyes

-
Donki Hóte
veterán
Hibázni emberi dolog.
Ezért beszólni neki, az még emberibb

Beszólni a beszólónak, az a legemberibb

Mindenkinek beszólni viszont korábban nem volt divat a PH!-n

-
Ricardo
titán
Visszatérve az órára. Akku terén lesz fejlődés?
Egyre többet tud, sorra kerülnek bele az új funkciók, ami természetesen jó, de ezeknek az új dolgoknak (műholdas kommunikáció, vércukorszint figyelés) az energiaigénye nem kicsi.
Mindez úgy, hogy az Apple órái jelenleg sem üzemidő bajnokok. -
Rigormortiis
veterán
+1
Mindenki hibázhat és nem az visszatetsző, hogy erre felhívja valaki a figyelmet, hanem utána a beszólás.
-
Ricardo
titán
Mondjuk akkor ennyi erővel te is jelezhette volna ezt a "hibát" privátban
Én úgy szoktam.
-
hegedus001
senior tag
Mondjuk akkor ennyi erővel te is jelezhette volna ezt a "hibát" privátban
-
7Heads Drago
veterán
Vagy inkább nézzenek utána publikálás előtt. 🤷🏻♂️
Gabci77: nem szabad lenézni senkit azért, mert okosabb nálad.
+1
-
Ricardo
titán
Vagy inkább nézzenek utána publikálás előtt. 🤷🏻♂️
Gabci77: nem szabad lenézni senkit azért, mert okosabb nálad.
Bárki hibázhat. Attól meg lehet diszkrétebben ( privátban), de legalább normálisan nem beszólva ("Ha már mindenképp idegen kifejezést szerettél volna Bone használni" ) jelezni.
De ez az én véleményem.nem vagyunk egyformák. -
LosBlancosRM
őstag
-
hapakj
őstag
-
Gabci77
csendes tag
-
Ricardo
titán
Bocs, de a magas vércukorszinttel kapcsolatban az óra hipertóniát nem észlelhet, mert azt csak magas vérnyomás esetén teheti. A szó, amit kerestél a "hiperglikémia". Ha már mindenképp idegen kifejezést szerettél volna Bone használni.

És ezt mennyivel elegánsabb lett volna privátban jelezni neki.
-
ergoGnomik
aktív tag
A következő Apple csúcsóráról földfelszíni lefedettség nélkül is lehet majd üzenetet küldeni.
Ugyanígy a szimpla, ismerősökkel való üzenetcsere is terítéken van, és ez a képesség felkerülhet az Apple Watch Ultra 3 tudáslistájára 2025-ben, hallotta a gyakran megbízható Mark Gurman. Mindez alighanem a hálózati modemmel szerelt változatok privilégiuma lehet,
Azt hiszem a cikk sikeresen ellentmondott az alcímének.
-
PirosHello
senior tag

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Xbox Series X|S
- Suzuki topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AliExpress tapasztalatok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fogyjunk le!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest