Hirdetés

2018. december 16., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2704) _ak_ válasza D347HBR1NG3R (#2692) üzenetére


_ak_
(PH! addikt)

Nem tom a megoldást, de asszem a kulcsszó : MSNP ennek több verziója van, pl a mercury messengerrel szórakoztam, és ott lehet választani 3 küzöl, h melyiket akarod használni, én a aszema 9es verzióval kezdtem és majd féléves kiírásommal ("Beer is good!" :DD ) néztem farkas szemet. aztán bejelentkeztem a 9es beta msnnel és ott meg up to date volt a contact list a kép és a szöveg is. ha logikusan akarok kikövetkeztetni, akkor msnp 9 lehett egy régebbi szabvány? :F msnp 11 van most és a 9es betában az msnp14, e 3 közül tudtam választani a mercuryban.

(szerk: a lényeget kihagytam, próbálkozz esetleg más live verziókkal szedd le a legfrissebb stabilt és esetleg a 9es betat)

Utóbbi időban engem majd kikészített ez a kis progika, ezért elkeztem körbenézni, h milyen alternatívák vannak.. háát egyszerűsűgével és funkcionalitásával kevés tudott versenyezni, mercuryra lecseréltem volna, de az meg nem megy x64es rendszeren, meg amúgy is a mac és linux supportnál egymás seggét nyalják, winnél egy kis huzavona után megjegyezték, h vista= shit x64 vista = big shit. itt kb elegem is lett belők :U
De ha esetleg tud valaki vmi alternatívát mondani msn-re azt meg köszönném, cross-platformos multi protocollos im messengerek nem érdekelnek (mert a híresebbeket már végigzongoráztam :D)

[ Szerkesztve ]

Let's begin, de gozaimasu!

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.