- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boryszka
tag
Üdv!
Szóval, remélem sokan olvassák majd ezt a hsz.-t!! Hónapok óta rettegésben élek a Hyper-Transport Sync flood error...hiba miatt, de úgy néz ki (még erőteljes tesztelés alatt hajtom a gépet) - hogy sikerült megoldani a problémát!
Az északi és déli híd feszültségnek emelésével arányosan és látványosan nő a fagyásmentes percek/órák száma!
Próbáljátok ki, ha már semmi nem segít - mert nekem semmi nem segített
Üdv!
-
Boryszka
tag
Sikerült...Tesztelése a továbbiakban majd holnap lesz!!! Xp alatt frissítettem és semmi gond nem volt! Igaz leállítottam minden memória-rezidens progit és csak utána indítottam el! De könnyebb mint FDD-vel vagy USB-vel!
Egyébként a Hyper-Transport sync flood error fagyásos/hibaüzis dolog miatt akartam frissíteni, remélem ezzel már megoldódik...annyi mindennel próbálkoztam már, hogy ez az uccsó ötletem!
Üdv!
-
Boryszka
tag
Üdv!
Tudna nekem vki olyan friss Biost adni az alaplapomhoz (msi 785gm-e51) amit frissíteni is tudok! Hiába próbálom az msi honalpján lévőkkel, azt írja ki, hogy "ROMID dismatch! Force M-FLASH?"
Tiszta gáz, lassan kezdem bánni, hogy MSI deszkát vettem:S
Üdv!
-
Boryszka
tag
Rájöttem!
-
Boryszka
tag
Üdv!
Hogy a túróba lehet az E51-es lapon a memória feszkót állítani?? Minden szürke...
Üdv!
-
Boryszka
tag
Üdv!
Van egy MSI 785GM-E51 alaplapom, tettem bele egy HD5670-es videókarit, azóta win7 alatt ha játszok, akkor egy órán belül lefagy minden és a következő hibaüzenetet kapom:
hyper transport sync flood error occurred on last boot
Restart után megint jó egy darabig, aztán megint lefagy! Mielőtt bármit is tennék, szeretném megkérdezni, hogy találkozott-e már valaki ezzel a hibával...és hogyan lehet orvosolni a hibát?
Ezt a hibát az új videókártya használata után vettem észre (előtte nem volt gáz) és ez egy kicsit idegesítő!
Szóval: HEEEEEELP!
Üdv! -
Boryszka
tag
Sziasztok!
A gondom a következő: vettem egy új gépet (MSI 785GM-E51) és a memória (CSX) nem 1333 MHz-en, hanem csak 1066 MHz-en megy! Mit kell állítanom a BIOS-ban, hogy rendesen menjen? Ha lehet akkor kicsit szájbarágósan írjátok le! Köszi!
Ui.: a proci AMD Athlon x2 250-es.
BL -
Boryszka
tag
Üdv!
Szerintetek melyik lapot vegyem meg, melyik a jobb??
1., Gigabyte sAM3 GA-MA785GMT-UD2H vagy
2., MSI sAM3 785GM-E51
Ha árban nézem, akkor MSI, ha tuningban akkor meg lehet hogy GIGA!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Éjszakai műszak
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest