- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaktusz2
tag
válasz
balazs98 #410 üzenetére
szia gondoltam hogy proci!
650W a tápom amivel inditom a cumokat!De most uj biossal eddig nem produkált hibát !!szerintem
hiába hogy nem irt problémát a procira azt nem kezelhette rendesen !erre gondolok a hibákért!
már a fiam 10órát nyomta rajta a játékot 1 huzomba(4magos modban) és még az alaplap annyira sem volt meleg mint az én lapom habár az házban van!
Amit még nem tudok ?pedig a-z ig átnéztem a biost miért nem aktivak a feszelési lehetöségek?
se proci se ram se más egyéb feszelést nem enged el állitani az autoról?? -
kaktusz2
tag
A bios frissités is megvolt és már lekezeli a 4 magot de csak UCC vel már csak tesztelni kell
hátha elöjönnek a hibák -
kaktusz2
tag
Hát evvel a lappal szivok mint torkos borz
nem lesz a szivem csücske az biztos
ujra ment a win7 de nem volt egyszerü!!mert a bios érzékelte a winyot viszont a telepitö már nem??
kiváncsi leszek meddig müxik ismét??na persze lehet nem is a lap kavar be?de minden hardver tesztelt
volt amit használok a laphoz!!ezért gondolom hogy a lap nem kóser.
Majd bios frissitek nem e az a gond?mert olyant is produkált hogy nem mind egy melyik sata csatiba teszem a vinyot? -
kaktusz2
tag
áramtalanítottam és a biosnak vissza jött a szine!! a win az nem indul továbbra sem!
ennél a lapnál találkozott már valaki evvel a jelenséggel hogy elmegy a szine a biosnak?
és hogy ez mitöl lehet?a wint ujra kell raknom
de már csak holnap
viszont érdekes az ACC nem oldja a magokat pedig másik lapban 4mag megy minden gond nélkül!
ami még feltünt a biosban hogy semilyen feszkot nem enged állitani??auton van mind és onnan sehova?
azt esetleg megtudhatom e hogy volt e bios frissitve már?ha igen akkor hogy?
Everest az megmutatja? -
kaktusz2
tag
sziasztok segitség kellene!
vettem 1 lapot itt a HP tipus MSi 770-c45 win7 felment orthos is ment 1 órán át semmi gond nem volt
le lett állitva win alól és a következö inditásnál már nem jött be a win és mindig ujra indul vagyis már a win nem tölt be!!3 ujra indulás után beléptem a biosba és látom elment a kék alapszin fekete lett és a legfelsö 1cm sávba zöld szin szaladgál balról jobbra!!ez valami hiba jelenség és ha az hol keressem a hibát??
válaszokat köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen videókártyát?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Tesla topik
- További aktív témák...
- MSI X99A Raider + I7-6800K / Beszámítás OK!
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi AkciÓÓ!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Kingston Fury Beast DDR5 6000 CL36 EXPO/XMP 32 GB (2x16 GB) kit
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest