- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raidon
őstag
Elérhető az MSI oldalán a Live Update 5 mindent leszed csak telepíteni kell a BIOS frissítést én most telepítettem a 10.8 at a lapomhoz. Asszem ez a verziószám de nem is lényeg.
Telepítéskor a progi lelő mindent amit kell aztán telepít annyi a lényeg ne legyen áramszünet mert max akkor dögölhet meg a lap. Nemsokára meg nekilátok tuningolni is xD
Kérdés van szóljatok -
Raidon
őstag
válasz
csacsi77 #375 üzenetére
A régi BIOS nálam sem volt valami jól működő...
Sok beállítást nem tudtam eszközölni vele. Amúgy egy MSI 770-G45 öt használok Phenom 2 X4 955 BE-el.
Stabilabb a deszka meg hát amit lehet frissíteni azt frissíteni is kell az alaplapi driverekből is a legfrissebbek vannak a gépen. Minden megy flottul -
Raidon
őstag
Nos az én alaplapom MSI 770-G45 nekem is annyit ír alapnak.34 körül amikor én megfogom az is meleg sztem normális.
Legalábbis nekem nincs bajom vele.
Esetleg nézd meg több progival mert ugye nem mindegyik ugyanúgy mér.
BIOS-ba nézd meg vagy esetleg próbálkozz BIOS-t frissíteni mert sztem attól is függ.
Ha jól emléxem nekem is melegebb volt míg nem frissítettem BIOS-t bár lehet ez hülyeség.Hmmm hát most nem jut más eszembe.
Szerintem nem gáz....Esetleg valaki hozzászólás??
-
Raidon
őstag
Szia! Én nemrég 1 éve ruháztam be MSI-re
Előtte volt ASUS ABIT ASROCK
Mindenképpen 770 ha olcsón akarsz
Ha tudsz akkor Realtek hangvezérlőset nézzél
770 eseknél van VIA-s ez nem annyira jó azt mondják bár én megvok vele elégedve
770-G45 ösöm van
De a 870 G-45 is jó választásAttól függ mennyire gondolkodsz tuningban mert akkor minnél jobb lap kell ami elvszerűen drágább
-
Raidon
őstag
Nos lenne egy olyan problémám MSI 770-G45 ös lapom van.
A gyári Overclocking Center állandóan ilyen szirénázó hangot ad pedig minden oké...
A CPU-NB fesz 1,259 az AIDA 64 CPU mag feszre 0,936 ot ír... nemtudom ez mennyire függ össze...
Esetleg nem létezik olyan progi amivel nem kell minden bekapcsolásnál újra beállítanom a dolgokat?Válaszokat előre is köszi
-
Raidon
őstag
Sikerült lefrissítenem a BIOS-t a 770-G45 ös lapomon
Faján kezeli a témát -
Raidon
őstag
Még mindig 667-et jelez a legtöbb progi... Csinálok képeket több progival aztán linkelek...
Csak pls vki help... -
-
Raidon
őstag
BIOS frissítést nem sztnék mert nem akarom hogy meghaljon a cucc... nemtom hogy mennyi az esélye annak...
-
Raidon
őstag
Sziasztok! Nekem még mindig ugyanaz a bajom...
MSI 770-G45 ös lapkészlet és a memcsiim csak 667-mhz en futnak...
Hogy lehet beállítani azt hogy 1333mhz en menjenek?
Ha tudtok akkor képeket is kérek! KösziMemóráim Apacer Golden Kit 2x2GB DDRIII 1333mhz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- asus a 320m-k alaplap ( am4 )
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Samsung Watch Ultra - Használt, karcmentes
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest