- Magisk
- iPhone topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madmax81
aktív tag
Szia
Egyszer már kaptam segítséget itt ha jól emlékszem memória alaplap problémám volt.
Most hogy oprendszert váltottam Xp ről Win 7 re ujra előjött a hiba ha energia takarékosra van állítva a gép egy idő után kékhalál bármilyen beállításnál ( próbáltam mindent memória 1333 -on cl9 stb.. de ezidáig semmi ) viszont ha nincs energia takarékos mód akkor nincs ilyen hiba .AMD Phenom II 955 Black Edition Msi 785G-E53 2*2048MB G.Skill Ripjaws 1600 DDR3
Segítséget előre is köszönömÜdv Laci
-
Madmax81
aktív tag
válasz
Johnny001 #149 üzenetére
Érdekes dolgokat művel a béta bios , felraktam majd mindent beállítottam pár nap múlva meg akartam nézni de jelszót kért pedig nem állítottam be hogy kérje .
Már kétszer találkoztam ezzel az anomáliával egyenlőre nem zavaró, minden jól működik.
Terhelve nálam 50-53fok között 1600 fordulatom pörög a venti közepesen meleg szobában , nálam 45 foknál kezdi emelni a légkavaró fordulatát .
CnQ nálam működik rendesen , de mostanság sokszor emeli feleslegesen a proci sebességét maximumra pedig nem is terhelem a gépet . -
Madmax81
aktív tag
válasz
Johnny001 #146 üzenetére
Szia
Szinte csak a név különbözik Arctic Cooling Freezer Xtreme ,,, Coolink Corator DS
-
Madmax81
aktív tag
válasz
Johnny001 #146 üzenetére
Szia
Nálam működik a C 'n Q
Ezzel a procival nálam a plafon a 3700 Mhz de nem is erőltetem a dolgokat így is elegendő mindenre , az alap feszt csökkentettem és még igy is stabil maradt .
Nálad terhelés alatt mennyire melegszik fel a proci , ha jól nézem majdnem egyforma hűtésünk van szinte csak a neve különbözik
Coolink Corator DS ,, (L:http://logout.hu/cikk/arctic_cooling_freezer_xtreme_a_huto/teljes.html)Arctic Cooling Freezer Xtreme(/L) -
Madmax81
aktív tag
-
Madmax81
aktív tag
válasz
audi100td #120 üzenetére
Szia
Igen ugyan ebben a lapban használtam és ezzel a memóriával , ha berakom tesóm X4 620 prociját ami C2 -es akkor simán megy 1333 -1600 CL7 időzítésen .
Ha átrakom a procimat tesóm gépébe aminek DDr 2 1066 memóriája van ott lehet húzni még a 3800 Mhz is elérhető alap feszen és nem hibázik Prime ban és Memtestben sem .
Majd várom az új Biost . -
Madmax81
aktív tag
válasz
Johnny001 #103 üzenetére
Szia
Az a gáz hogy ezeket a memóriákat csak is Intel alaplapokhoz ajánlják itt kezdődik a baj .
Az az érdekes hogy a régi C2 X4 810 procival gond nélkül ment 1600 -CL 7-8-7 T1 időzítéssel ezzel meg egyáltalán nem akar menni sem 1333 sem máshogy 1600 CL7 csak álom marad amíg nem javítják a terméktámogatást a Biosban .
Memtset 6 órán át ment minden hiba nélkül 1600 8-8-8 22-31 T1 időzítésen .
Kedvelem az Msi lapokat ez még nem tántorított el ettől a márkától , igazán ez az első nagyobb hiba amivel találkoztam a 6 év alatt . -
Madmax81
aktív tag
válasz
audi100td #102 üzenetére
Szia
Mindent próbáltam azt is 1333 Cl 6 el sem indul a gép max CL8 de .
Memtest 6 órán át hibátlanul futott semmi hiba .
Mindent alap feszen használok kivéve a mamóriát adtam neki 1,65 helyett 1,71 et de semmi .
Ha 1600 memóriát vettem akkor szeretném azon is működtetni ha egy mód van rá . -
Madmax81
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék .
Kb fél éve h asználok egy Msi 785g- E53 alaplapot régen egy X4 810 volt benne most egy új C3 -as X4 955 proci .
Az előd jól kezelte a G-skill memóriákat Cl 7-8-7 1600 Mhz-n de az új 955 egyszerűen nem szereti és nem is indul el ezen az időzítésen ami nem is lenne baj de hetenként egy két alkalommal kifagy a gép de csak energia takarékos módban a Prime 95 két órát fut és nincs hiba a memtest86 sem jelez hibát .
A legújabb bios van a lapon .
Minden le lett másik gépekben tesztelve de valahogy együtt nem hajlandóak megfelelően működni .A Segítséget előre is köszönöm
Üdv Laci
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest