- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
Pl lehetne úgy, hogy a fekete videót eleve AVI-ra készíted.
A VDub tud image fájlokat fogadni bemenetként.
Csinálsz egy rakás fekete BMP fájlt számozott névvel, ezt megadod a VDubnak mint videó forrást, hozzácsapod a hangot és ráfeszíted a feliratot.
Utánna TMPEG-gel át MPEG2 SVCD-re. -
L3zl13
nagyúr
Nem tudom... Én se értek hozzá. :DDD
De VDubban van ugye frame szerver, ami ha jól tudom akár mpeg file-t is szolgáltathat.
Na most ha az alap fekete mpeg file-odat egy VobSUB filterrel (és így ráhúzott felirattal) frameszerveled, és egy másik progival pedig lemented...
Szóval csak így nagy általánosságban tudom én is.
De valószinűleg jobban járnál, ha rögtön AVI-t hoznál létre, vagy a WMV-t aviba konvertálnád.
Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest