- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
Aktív témák
-
LordX
veterán
Kicsit mintha elszállt volna offba a topik...
-
Don Vittorio
őstag
Az MPEG-nek nincs neme.
-
L3zl13
nagyúr
Pl lehetne úgy, hogy a fekete videót eleve AVI-ra készíted.
A VDub tud image fájlokat fogadni bemenetként.
Csinálsz egy rakás fekete BMP fájlt számozott névvel, ezt megadod a VDubnak mint videó forrást, hozzácsapod a hangot és ráfeszíted a feliratot.
Utánna TMPEG-gel át MPEG2 SVCD-re. -
hungeek
senior tag
MEGY!!!!!!!!
tehát okulás képpen ha valaki esetleg olyan majdnem karaokis videót akar csinálni aminek lehet nézni a szövegét a tv-n miközben a jóember lejátsza az SVCD-t:
1. lőn a zene
2. ehhez hozzá kell lőnöd a feliratodat, beidőzíteni, google-n szépen rá tudsz keresni a lyrics-re majd subtitle workshoppal összehangolod a zenével
3. készítesz egy megfelelő hosszúságú csupa fekete wmv videófájlt windows movie makerrel
4. tmpgenc-el wmv-t át mgp-be
5. mpg-re virtualdubmoddal rá a feliratot
6. az így keletkezett RGB avi képből és a hangforrásból tmpgenc-el elkészíted a kívánt mpeg2 videót
7. kiírod svcd-ként
:C biztos lehet kevesebb lépésben is de nekem ez így most királyul megy!! :)) -
L3zl13
nagyúr
Nem tudom... Én se értek hozzá. :DDD
De VDubban van ugye frame szerver, ami ha jól tudom akár mpeg file-t is szolgáltathat.
Na most ha az alap fekete mpeg file-odat egy VobSUB filterrel (és így ráhúzott felirattal) frameszerveled, és egy másik progival pedig lemented...
Szóval csak így nagy általánosságban tudom én is.
De valószinűleg jobban járnál, ha rögtön AVI-t hoznál létre, vagy a WMV-t aviba konvertálnád. -
hungeek
senior tag
de akár megdobhatna valaki egy virtualdub 1.3d előtti verzióval is, csak és kizárólag 1.3d előtti kéne
-
hungeek
senior tag
nekem is kéne válasz az elhangzott kérdésre.... da amint látom itt eddig csak fikázás ment.....
akkor most még1x:
HOGY LEHET MPG-be BELEÉGETNI A FELIRATOT? -
marcee
addikt
Eredetileg azért nyitottam meg a témát, hogy a címbeli súlyos helyesírási hibára felhívjam a figyelmet, de ami itt történt az ISZONYAT!!!
Az összes káromkodó nagyon szégyelje el magát. (főleg aki már nem is újonc)
Mod: Most látom csak: itt senki sem újonc kváz és senior minimum. Hát így még durvább.
Sértegetéssel nevelni? Én nem is értem. Kiakadtam, de teljesen :O
[Szerkesztve] -
Lortech
addikt
Tudjátok mit? Bas**átok meg mind! :DDD
-
Bass
addikt
Azé majd örülnék ha valaki a kérdésre adna választ:))
-
Bass
addikt
válasz
burgatshow #19 üzenetére
MÁR KILENCKOR ÁGYBAN LETT VÓÓNA A HELYED:)
-
Bass
addikt
AMÚGY MEG:))
-
burgatshow
veterán
Na jó éjszakát! 1.45-kor lesz a Ravasz az agy... sziasztok!! :D
-
Bass
addikt
válasz
burgatshow #16 üzenetére
Te is olyan ember vagy aki szarba se veszi azokat aki nem egyetemre vagy gimibe jár,nekem csak egy szaros kereskedelmim van,micsoda SZEMÉT MOCSKOS TRÓGER EMBERNEK ÉRZEM MAGAM!
-
Bass
addikt
válasz
burgatshow #13 üzenetére
Mi van csak nem te voltál a magyar tancsim?
-
Bass
addikt
válasz
burgatshow #12 üzenetére
Nem érteni én lenni arab diák,amúgy ki vagy te hogy kioktasssssssssssss?
-
Bass
addikt
Gyerekek irány a tanárképzö!!!!
-
nygma
addikt
hogy ne csak offoljak: a dvd stream-be nyomhatsz utólag feliratokat, hiszen a ''gyári'' dvd-ken is így van, és nem videó stream-re ''rávarrva''
más kérdés, hogy meg tudod-e csinálni. ez authorizáló prg-függő dolog -
nygma
addikt
válasz
burgatshow #5 üzenetére
mond, hogy nincs igazam!
-
Bass
addikt
Utolag berakni mert 5 mondatról van szó de elfelejtettem átnevezni a filenévre és a tmpgenc nem kódolta bele,most próbálkozok az srt to sup-al ami megcsinálná hogy az ifoedit dvd-t kreáljon belöle de csak egy zöld téglalap jelenik meg felirat helyett,de az srt to sup mostmá az srt file-t sem olvassa be.Kérdem én nem lehet valahogy belerakni más módszerrel a feliratot a filmbe?
Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest