-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
titán
válasz
Daywalkerke #53072 üzenetére
Bocs, azt hittem allandoan rendszeresen csatlakozik. Adtam neki egy restartot es ugy lattam a ket cimet. Persze van ott a listaban par tiz meg ezen kivul mert kismillio tab-om van nyitva, de direkt ezeket kerestem es ott volt, sot meg most taln egy perc utan is ott van mint elo kapcsolat.
-
Raymond
titán
válasz
Daywalkerke #53063 üzenetére
Nalam nincs ilyen, nem csatlakozik oda.
-
Raymond
titán
Kikapcsoltam tegnap az automatikus frissitest de ugy is frisitette magat. A design valtast meg valahogy lenyelem mert a Light theme tab-ok nem szurjak ki a szemem, de mindek megint olyan marhasagok hogy megcserelnek alap funkciokat es mondjuk a reload page gomb/ikon helyere kerul a Pocket meg a Bookmark? Vagy az uj Tab-on levu surun latogatott oldalak most ket sorban hat darab kis ikon, megneztem hogy kb. 750x280 pixel meretben es ez a maximum pedig azert van meg hely az FHD monitoron. Es ez csak most ugy hirtelen par perc utan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest