- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
tgumis
tag
válasz
Faterkam #40204 üzenetére
Viruskeresés és vírusírtás végrehajtva egyszer leszedtem és visszatettem internetexplorer működik de a firefoxal valami nem okay. Folyamatosan telerakja reklámmal az oldalakat aztán ha valamit meg akarok nyitni van hogy nem reagál vagyis csak úgy tünik mert pár perc után megnyitja az oldalt de addigra már rányomtam vagy 10 szer és akkor 10 szer meg is nyitja plusz hozzá nyit 10 reklám oldalt is.segítsen valaki
-
tgumis
tag
Sziasztok!
Olyan problémám van,hogy egy ideje a firefox alig akar elindúlni, van hogy csak gép újraindítás után sikerül. Aztán indokolatlanul sokáig gondolkodik ha például csatolni szeretnék egy fájlt. Ujratelepítettem de nem oldódott meg a probléma. És még feldobálrendszeresenablakot pedig a blkkolás be van állítvaSegítsetek légyszí.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest