- [Re:] Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Telekom mobil szolgáltatások
- [Re:] Samsung Galaxy Fold - hajtsatok!
- [Re:] Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Oneplus 7T Pro
- [Re:] Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- [Re:] Huawei P10 Plus - több lett, maradhat?
- Melyik okostelefont vegyem?
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- [Re:] Óriás képernyővel futott be a Mi Max 3
-
- Utoljára frissítve: 2019-02-28 15:33:09
Mobilarena
Mozilla Firefox
Hozzászólok Aktív témák
-
Valamint kisimítja a ráncokat és a "szerszám" is egy húszéves energiájával működik?
Egyébként én is vacakul látok. Lassan se közelre (telefont pl. csak olvasószemüveggel) se távolra (vezetni szintén csak szemüveggel) nem látok. 32-es monitort használok, amin a PH 120%-ra van nagyítva. De eddig még nem éreztem szükségét az ilyen zoom kiegészítőknek.
Words cannot express how much i don't care
-
Apaxp
aktív tag
Egy 15,6-os laptopot használok és minden oldal 150%-ra van nagyítva. 5 gombos egér kettő gombja nagyításra kicsinyítésre van beállítva. Végtelen egyszerű használat: amit nem látok, ott nyomok a nagyítás gombon.
Huawei P Smart 2019 dual sim, Acer E5-573G-330E
-
Ozrych
senior tag
Erről jut eszembe, nekem nagyítással nincs gondom (távolra vagyok inkább vak). Én azt szeretném elérni - legalábbis ahol lehetséges -, hogy a weboldalak balra legyenek rendezve/igazítva. A sok elpazarolt hely a wide screen monitorokon zavar. A leggyakrabban látogatott oldalakra írtam userstyle-t, bár jó lenne valami univerzális megoldás erre.
Több monitornál persze ez nem gond, de akkor is, az elpazarolt vertikális hely bosszant. :/
Hozzászólok Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Blogbejegyzés Komoly fejlesztés történt a Firefox böngészőben
- Blogbejegyzés Pár újdonságot hoz a Firefox
- Blogbejegyzés Az eddigi legjobb Firefox böngészővel állt elő a Mozilla
- Blogbejegyzés A Firefox tovább gyorsult: négy szál
- Eladó hibátlan független Samsung Galaxy S8 dobozában
- Alaplap ASUS P8H77-M PRO,processzor i5-3340 ,memória G.SKILL,Crucial, processzorhűtő,tápegység
- Yamaha RX-V377 HDMI 4K-s erősítő szép állapotban eladó
- Core2 gépek kiárusítása
- Eladó használt de megkímélt Epson EH-TW5210 Full HD, 3D Projektor + 2db 3D szemüveg
- Cserélhető Samsung A70 /Euronics vásárlás/
- KERESEK: In Win S-Frame / InWin H-Frame 2.0 / Tou 2.0 / D-Frame 2.0
- Használt Samsung P3100 Galaxy Tab 2 7.0 WiFi + 3G 8GB tablet, Titanium Silver eladó.
- ASUS ThunderboltEX 3 PCI Express Thunderbolt 3 bővítőkártya
- !AKCiÓ! Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Space Gray ELADÓ! Vadonatúj, BONTATLAN, FÜGGETLEN, 1 év garival