Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    válasz gojko.m #54306 üzenetére

    Szerintem a rendszer felépítése alapján nem szerencsés az ESR-t a /home-ba rakni Linuxon, én inkább a /opt-ba csomagolom ki, ott nem piszkálhat hozzá senki. Elindítható simán és használható is normál felhasználóként, de épp most indítottam egy rendszergazda jogokkal megnyitott Nemo-ból (fájlkezelő) és a 3 héttel ezelőtti állapotban nyílt meg, közben a normál indítással is kipróbáltam, az meg az előző mai állapotot folytatta. Ebből is következik, hogy a rendszergazdai jogok védelme alatti mappában jóval zártabb állapotban van böngésző. ;)

    Winnél persze tök mindegy, hová tömöríted ki.

    (#54310) gojko.m

    Igen, minap én is így jártam, de sync nélkül szűz volt a rendszer....bár most már kicsit összekavarodtam, mert nemrég egy tároló HDD-n volt az ESR és azt használtam több disztróról is. Az egyik esetben le kellett szednem a normál FF-ot, hogy tök szűz legyen.
    Lehet, hogy a fenti védett /opt-ba rakva és rendszergazda jogokkal indítva indul úgy, hogy nem veszi át a beállításokat...... :U kezdek belekavarodni, mert minap is úgy dolgoztam, hogy 4 különböző böngészőt kellett használnom....sajna a Chrome se tud mindent.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák