Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sz.balazs.95

    veterán

    Sziasztok!

    Több eszközön is ezt a böngészőt használom (konkrétan mindenhol, ahol lehetséges :D ), és azt vettem észre, hogy a könyvjelzőknél akkora hatalmas katyvasz keletkezett, hogy az valami hihetetlen.

    Most úgy néz ki a dolog, hogy van a „Könyvjelzők eszköztár” menü. Ezzel nincs is semmi gond, itt szépen megjelennek a dolgok. Nade(!) Emellett van egy olyan, hogy „Könyvjelzők menü” is. Na itt kezdődik a kavarodás!
    A „Nemrég könyvjelzőzött” mappából kapásból van 7(!) darab, változóan magyar és angol nyelven egyaránt.
    Hasonlóképpen el vagyok látva egy halom „Legújabb címkék” mappával.
    És emellett (de továbbra is a „Könyvjelzők menü”-n belül) még van egy olyan, hogy „Könyvjelzősáv”, ahol egy halom könyvjelzőm fellelhető, és ami tökéletesen független a „könyvjelzők eszköztár”-tól.

    A kérdés: Hogyan tudnám megoldani, hogy a továbbiakban csak a „Könyvjelzők eszköztár” menüben legyenek a holmik, és ne kezdje el a saját ízlése szerint rendezgetni a dolgokat?
    Mert ha most fogom, és átrakom a „Könyvjelzősáv”-ból a dolgokat a „Könyvjelzők eszköztár”-ba, az még korántsem garantálja azt, hogy nem csinálja vissza az egészet.

    Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.

Új hozzászólás Aktív témák