Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csabyka666

    addikt

    Üdv!

    Mozilla5-öt használok, és szeretnék egy kis segítséget kérni. A problémám az, hogy olyan videót akarok letölteni a gépemre, amit alapból nem lehet (nem szabad). Nem a YouTube és társaira gondolok.
    Van egy oldal (a neve most mindegy), találhatóak különféle videók, melyeket csak akkor lehet megnézni, ha regisztrálva van valaki, illetve elér egy bizonyos "szintet". Nos, az én "szintem" a hónap végén lejár, és le szeretném menteni a gépemre az épp' elérhető videókat.

    Addig már eljutottam, hogy egy "*.tmp" fájlba menti le a böngésző a gépre. Ezt a fájlt még csak másolni sem lehet (nem túl meglepő módon), de ezt a dolgot meg sikerült oldanom, szal' eddig ok.
    Tehát most van egy *.tmp fájlom, amiből valamilyen videoformátumot akarok csinálni. Először arra gondoltam, hogy a *.tmp fájl nem más, mint egy flv kiterjesztésű állomány, de ez a gondolatom megbukott, mert flv-ként használhatatlan.

    Tudtok mondani olyan programokat, amit megnyithatják ezt a fájlt?

    Köszi!

    Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

Új hozzászólás Aktív témák