Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Steelmanus

    addikt

    válasz kranazoli #18999 üzenetére

    Szervusztok!

    Azzal kezdem hogy igazat kell adnom Neked, mert az ejjel feltettem a harmadik vincsimre egy W7 32 bitest + amit a WU-rol leszedett beleertve az SP1-et is, kiveve az IE9-et mert az nekem nem kell, es a Oracle-Sun.Java-1.6.25-t + Catalyst 11.4. A W7-ben nem allitottam semmit, es nem is modositottam sem a szervizt, sem a registry-t.
    Ezutan feltelepitettem az Aurora-t ugy hogy csak wmpff.1.0.xpi-t + wmpfirefoxplugin.exe-t Adobe Flash Player 10.2.159.1-t telepitettem mas egyebet nem, pl FlashBlock, AdBlock stb. A bongeszot mindig ures lappal nyitom meg. Azt meghagyva es uj fulon eleg volt megnyitni a PH-t es par forumot ahol volt flash es maris megjelent a plugin-conatiner, meg flashvideot sem nyitottam meg. Ezutan bezartam a tobbi fulet es csak az ures ful maradt, na meg ahogy irtad a plugin-container, 2-7 Kb memoria hasznalattal.
    Ezutan kiprobaltam akarcsak Te, FF4, Nightly, es mindben igy mukodott, ebbol en azt a kovetkeztetest vontam le hogy ennek igy kell mukodnie, hiszen a szuz bongeszoben nincs flashblokkolo igy a plugin-containert is a memoriban tartja es kontrolalja, ha sok flash van nő a memoria igenye, ha ures lap van akkor lecsokkenti a leheto legkissebb ertekre ez nalam nagyjabol 2-3 Kb volt.
    Azt a segedprogramot ami kilovi a nem hasznalt taszkokat nem a bongeszo miatt tettem fel hanem egy regi program miatt mert sajna muszaj hasznalnom, de galibat tud okozni.

    Tehat elnezet Kerek amiert nem jol ertelmeztem amit irtal.

Új hozzászólás Aktív témák