- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nayal755
újonc
Kezdő csapatként legendás alkatrész
Talán egyszer. Mindenesetre annak nem látom értelmét, hogy a motor jó, de a pályára (meg úgy amblokk) kell gyorsulás, kanyarstabilitás, fék stb. Cseszhetem a legendás motorom ha nem érek vele semmit. Az, hogy csak a motor jó, abszurd, a többi minek van? Következő szezonban jó lesz? Ezt a szezont meg szenvedjem végig, és majd olyan 6. szezonban lesz egy legendás autóm? Addig megyek minuszba?
Időmérőn rendszerint utolsók vagyunk, pedig a pilóták jók, beállítást nagyszerűnél alább nem adom (persze előfordul, hogy nem jön össze), és vannak nálam rosszabbak. Versenyen persze más a helyzet, vannak jó helyezések (értsd: örülök ha 10. vagyok, legalább fizet a szponzor) de idegesít, hogy nem jó az autó, és szenvednem kell vele. Az egyik pilóta konkrétan ki van akadva, hogy egy roncsot adtam alá. Még úgy is, hogy a mostani alkatrészek mind 70% felett vannak, hogy ne csesződjenek szét. Azt hiszem a 6. futam jön, most jutottam el ide. Most kezdem el fejleszteni az új motorok stabilitását, az egy verseny kb, következő versenyen beépítem őket, és jöhet a sebváltó. Még pár szezon azt lesz egy kész autó ami nem roncs
Hát leszopom magam. A központ fejlesztése megoldás lenne (akkor tudnék 4 szerelőt foglalkoztatni) de 8.000.000-ba kerül. Rohadtul el vannak túlozva ott az árak, össz vissz volt kilenc millióm szezon kezdetén. Vicc...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Intel Xeon Gold 6146 / 12 mag / 24 szál / 24.75M Cache, 3.20 GHz / 4.20GHz Turbó / Beszámítás OK!
- Apple Macbook Air 2017 olcsón
- Vegyes SAS 400gb ssd-k, hibátlan szektorokkal. 1db új 960gb
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest