- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marvinyo
aktív tag
Persze.
Autóbeállítások (melyik pályán milyen beállítást használtam),
Pályapreferenciák (melyik pályára mit érdemes fejleszteni, és ezt összesítem),
Kerék-fogyasztást segítő kalkulátor.
Melyik szponzor ajánlat jobb, kalkulátor
Autó kalkulátor (melyik alkatrész mennyibe fog kerülni, ez alapján belőni a büdzsét, hiszen ERS-ben inkább motorfejlesztésre kell költeni, mint fékre pl.)Más nem jut eszembe miket szoktam írni.
(nem szeretek fejben számolni
)
-
DFlash
tag
Soron következő 4 szavazásban benne volt az Időmérő alapú rajtrács.
Kell az autógyárhoz a pénz, nem költök feleslegesen, 2 futam még hátra van, egész jól állunk 3. hely 2 győzelmet sikerült behúzni, esős futamok voltak.
Jövőre indulhat a gyár építése, aztán megszavazom az öntözőrendszert -
Byzon
újonc
Köszönöm szépen a választ, azt hiszem még sokat kell gyakorolnom nekem ezzel a programmal, egyelőre a második szezon felénél még ugyanúgy az utolsó helyen szenvedek mint eddig mindig. Hiába építettem második szintű központot, hiába a jobb szerelők, a használható mérnök, hiába a jobb második számú pilóta, hiába vettem meg minden autóra minden fejlesztést amit csak engedett, egyelőre az összes javulás, hogy már nem csak a fix 19 és 20-as helyeken jövök be, van amikor már akár a 16-18 is elérhető. Az évad felénél kőkemény 0 pont... (Csak az első 10 kap pontot) Na mindegy, majd belejövök, de mindenesetre valamit rosszul csinálok
-
-
Dr Jones73
újonc
Halihó!
A beállításokat én is a pilóták és a szerelők "tanácsaira" hallgatva végzem. Az, hogy egy pilótád hol végez egy versenyen ennél sokkal összetettebb... Példának okáér: Van egy olcsó, közepesnél gyengébb versenyzőm (nevezzük "kiscsillagnak") és egy 4,5 csillagos, méregdrága versenyzőm (nevezzük "nagymenőnek"). Időmérőn Nagymenő rendszeresen 4-5 hellyel jobbat hoz, mint Kiscsillag. Viszont a tavalyi szezonban Kiscsillag" megtanulta (pár száz ezerért) az "Egykörös hős" tulajdonságot, plusz az előzési értéke 18-as, minden más a béka segge alatt van. Szóval Kiscsillag az első kőrben általában feljön az első 4-be (kb 15-18. helyekről) és onnantól kezdve csak tartani kell, amit tudunk is... Nagycsillag pedig beszorul valaki mögé és taktikázni kell. Mindíg Kiscsillag mögött végez.
Szóval ez nem egyszerű.
Minden pilóta más-más tulajdonságokkal bír, ami azt eredményezheti, hogy más autóbeállításokkal tud jó eredményt produkálni. (pici különbségekre gondolok). Általában nekem is "lila arcokkal" sikerül az autó beállítás, de az értékek soha sem egyformák....
Száraz gumók egyértelműen száraz pályákra jók... De nyirkoson is lehet vele vagánykodni!
-
tkesy
addikt
Oda még jó a száraz pályás gumi... Az internek van egy működési tartománya amit kijelez mikor megnézed, ha annál szárazabb pályán mész vele, csak időt vesztesz...
Viszont olyan kérdésem lenne, hogy Ti hogyan állítjátok be a kocsit?
Mert én a pilóták visszajelzéseire hallgatva próbáltam, és úgy gondoltam, ha 98-99% (esetleg 100%) belövöm, akkor a maxot hozza ki belőle a pilóta... De ma rá kellett jönnöm, hogy eddig tévhittben voltam, mivel egy 100%-os kocsival is csak a 18 helyet (több mint 3mp hátránnyal) futotta meg Button (tesztpilóta) a szabadedzésen, míg Vandorne egy 96%-os géppel a 7 helyet hozta... És a két autó között max 3-4 tized van, mert igyekeztem egyformán fejleszteni őket...Viszont így 5letem sincs, hogy akkor mihez viszonyítsam a köridőt, mert ugye a pálya állapota folyton változik, a gumikkal meg célszerű játszani, az, hogy 2x ugyanolyan szettel küldjem ki az egyszerűen nem fér bele a 20 percbe...
-
Hokunda
senior tag
Magától az épület fejlettségi szintjétől (ugye így lehet átlagos, jó, legendás...) valamint a vezető mérnököd adott tulajdonságpontjaitól (motor, felfüggesztés, fékek...) és még 1 fontos dolog autóépítésnél szezon elején a fejleszthetőség, ha nagyon alacsony, akkor a 3 (4) választható perk adott szinten az alkatrészfejlesztésnél jellemzően megbízhatóságot növel, teljesítményt, nem, viszont (!!!) ha túl magas a fejleszthetőség az autó tulajdonságainál (olyan beszállítókat választasz) akkor viszont majdhogynem csakis kockázati tényezős perkeket dob, ez se jó megoldás. (A tervezőközpont fejlettsége pedig az időintervallumot csökkenti alkatrésztervezésnél)
-
DFlash
tag
Értem, ott az éves költségvetést idény elején megkapod, ami plusz bevételed lehet, az szponzor pénzből van.
Ezért csökken rohamosan az egész.
Az első szezon mind szívás, akármelyik bajnokságot is választod.Én most a Predator kihívást csinálgatom, itt versenyként fizet az elnök.
-
DFlash
tag
Szabadedzésen ha vezet és van benne potenciál, akkor ő is fejlődik ahogy a másik kettő valamennyit.
Túl vagyok a 3. szezonon saját csapattal, ez simább lett, mint a második szezon. Egyéni és konstruktőri vb címek behúzva.
Tovább léptem az Ázsia kupába, s szomorúan látom gyengébb cuccokat kapok, mint a legjobb alkatrészem. Mentés visszatöltés után nem is fejlesztgetek, spórolok a pénzzel.
Autóbeállítások elmentve, ugyanúgy beállítva az autó más értékeket ad a pilóta.
Az interjú kérdések között is van ám érdekes. Beérnek a versenyzőim 1. és 2. helyen, megkérdi a riporter fontolgatom-e, hogy jövőre szerződtetem.
Verseny után beadta csapattárssal civakodó, nem írok alá neked jövőre amíg itt van, Interjú után persze érdekel az ajánlatod. -
Hokunda
senior tag
Mármint szó szerint minden körben? Azaz csak felvezetőket mész, gyors kört nem? Mert az úgy baromság! A beállítás finomításához meg nem kell 2-3 kiállásnál több, sőt még mérnöki diploma sem. Szóval a minden körben kijövöket nyugodtan felejtsd el, túl nagy időveszteség és rosszabb visszajelzésű pilótával a perkeket sem szerzed meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Windows 11
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest