- Mobil flották
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
vence
aktív tag
Amikor a Motorola kihozta a 30W-os töltést (felsőkategóriában),
akkor más márkák jó, ha 10W-t tudtak.
Leginkább 5W volt az általános !!Alsóbb kategóriákban még ma is sok 10-15W -os akad.
Hivatalosan talán 10W a határ, afölött már kell legalább QC támogatás, vagy valami koppintott egyedi megoldás.Az pedig egyéni dolog, hogy ki mennyire óvja az akkut, vagy éppen nem ... illetve mennyi ideig szeretne használni egy telót.
-
Shev acm7
tag
Úgy értem: viszonylag sok töltőm van, amire kiírja a teló a turbopowert, és 33W felett van, mégsem lehet összehasonlítani a sebességét az említett gyári 33W-os töltővel (ez nem saját, csak egyszer "teszteltem"). Tuti van ennél gyorsabb is, de nekem csak lassabbak vannak (és gondolom itt releváns az, hogy mennyi Ampert tud a töltő). Röviden: a számok alapján esélyes, hogy ez az ikeás töltő simán veri a mostani töltőimet
-
Shev acm7
tag
Önmagában a Turbopower kiírása szerintem nem garancia arra, hogy kimaxolja a töltő a sebességet. Sok ilyen töltőm van, de igazán gyors töltésre eddig csak egy gyári 33 wattos Motorola töltő volt képes (félig laikusként szerintem lényeges hogy PD-n menjen a töltés, illetve a voltok és az amperek is fontosak lehetnek
)
-
melodie
tag
Teljesen átlagos középkategóriás eszköz, jó üzemidő, hektikus(kb.3 havonta) frissítések jellemzőek, nincs különösebb hibája. Tiszta, stabíl android(14), jó hangminőség, egy éve használom, elégedett vagyok vele. 80.000 körül volt akkor ára, több is van belőle a közvetlen környezetemben...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest