Hirdetés
- iPhone topik
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Motorizált zsanért védetett le a Motorola
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 11 Pro Max - tiltott gyümölcs
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pí.Nandee
csendes tag
Ilyet, amit csak ilyen rövid ideig támogatnak nem vennék, de én általában olcsó Samsung Galaxy-kat szoktam venni, Most is egy A14-em van.
Régen mindig a csúcs telóra mentem, volt Nokia E90-em SE P1i-m SE X1i-m, Blackbery Priv-em de egy ideje már tökre nem érdekel a csúcskategória. Sőt még anno kickstarteren bevásároltam egy Unihertz Titan-t is, de elkeverte a posta a csomagot, a posta a unihertzre mutogatott a unihertz a postára, és végül se telóm nem lett, se a pénzt nem kaptam vissza. Amivel néha szemezgetek az az Astro Slide, de baromi drága az, sajnos. Amíg volt a csúcskategóriában fizikai qwerty-s telót addig megvettem azokat, mert mai napig utálok kijelzőn gépelni. Mindig is csak arra használtam a telefonjaimat, hogy telefonáljak, mindenféle üzenetküldő appokat használjak, böngésszek és néha lefotózzak mondjuk egy árcédulát, vagy valamit amit viccesnek tartok, és elküldöm a group chat-be + navigáció.
Ezt tudják ezek az olcsó vackok is, nyilván egy új galaxy S-hez képest mindenben lassabb, gagyibb, pontatlanabb az A14-em, a képei csapniavalóan szarok, de amire használom nekem elég. És addig szoktam használni már ezeket amig nem lesz drágább rendelni hozzá egy új kijelzőt + akkut amikor betörik, mint venni egy új telót ami lényegesen tovább fog biztonsági frissítést kapni.
Játszani (már) nem játszok telón, azért veszek Samsungot, mert bennük talán bízok, hogy tényleg adnak elég ideig biztonsági frissítést, és hogy talán komolyan veszik ezt a dolgot. Csak qwerty billentyűzetért meg nem akarok flagship árat adni, mert semmi más funkció nem érték számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 13Mini kifogástalan állapotban
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPhone 13 Pro MAX 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen