Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mezcal
addikt
válasz
sityupityu
üzenetére
De most nem az élről dobta el, oda-vissza előzgették egymást Bagnával, végül amiatt bukott, hogy erőltette az előzést. Itt mos konkrétan hülye volt, nem az első körökben kell megnyerni a versenyt .
-
Mezcal
addikt
válasz
sityupityu
üzenetére
Márki minden évben a dobó lista élén van, ez lehet, hogy így már nem fér bele. Pár futamon vagyunk túl, de már kétszer dobta el a főversenyen.
-
Mezcal
addikt
válasz
sityupityu
üzenetére
Igen, nem is volt elégedett, de tavalyhoz képest gyűjti a pontokat, nem pedig szórja. Márki hibáival lőtávolban tud maradni, ha megoldják a problémáit, akkor ez sokat fog számítani.
-
Mezcal
addikt
válasz
sityupityu
üzenetére
Nekünk jó, de neki?
-
Mezcal
addikt
válasz
sityupityu
üzenetére
Nem kell, ahogy látom ő is az!
-
Mezcal
addikt
Ez az esés már érthetetlen, nincs mentség a legjobb motoron!
-
Mezcal
addikt
válasz
Adriánkölök
üzenetére
Hát de itt a gumikról beszél, hogy az nem passzol annyira a GP23-hoz. Az azért nem ugyanaz. Bagna is azt mondta, hogy nincs nagy különbség a két motor között, ő meg tudja, hiszen azzal lett bajnok, amire Maki ült.
-
Mezcal
addikt
válasz
Adriánkölök
üzenetére
Külön el kell magyarázni egy tesztversenyző feladatát? Hány olyan sikeres szakembert mondjak, akik nem voltak sikeresek versenyzőként különböző sportágakban?
-
Mezcal
addikt
válasz
Adriánkölök
üzenetére
Lópikulát! A tesztversenyző pont, hogy rámutat a motor hibáira, erősségeire és van összehasonlítási alapja. Nem az a feladata, hogy gyorsabb legyen Makinál, ha az volna, akkor ő lenne a helyén.
-
Mezcal
addikt
válasz
Adriánkölök
üzenetére
A mérnökre, aki egy métert sem tett a motorokkal. Logikus. A tesztversenyző ne tudná?
-
Mezcal
addikt
válasz
sityupityu
üzenetére
Pirro cáfolta, ahogy Bagna is, és ő ketten mentek a legtőbbet mindkét motorral
-
Mezcal
addikt
válasz
sityupityu
üzenetére
A GP22 Bagna szerint is a legjobb Duci volt amin ült.
-
Mezcal
addikt
válasz
Adriánkölök
üzenetére
Vajon ki tudhatja jobban? Pirro, aki sokat tesztelte mindkét motort? Költői kérdés

-
Mezcal
addikt
válasz
sityupityu
üzenetére
Nem én mondtam, hanem Pirro és Bagna.
-
Mezcal
addikt
válasz
sityupityu
üzenetére
Maki azért ment jobban ment, mint a többi GP23-as, de többet is esett, tehát kockáztatott. A Ducati tesztversenyzője, Pirro nyilatkozatát olvasd el, ő is azt mondta kevés különbség volt a két motor közt.
-
Mezcal
addikt
válasz
sityupityu
üzenetére
A Ducati szerint sem volt nagy különbség a GP23 és GP24 között. A lényeg az, hogy a rossz Hondáról ült át a bajnok motorra, de akkor az volt a vélemény, hogy a Honda miatt esik annyit. Nos, kiderült, hogy nem, mert a Ducatival is ő esett a legtöbbször a versenyzők közül. Maki ilyen, ő a Hondás bajnoki címei alatt is esett nem egyszer. Nem egy Rossi, aki nem sokszor esett.
Bagna megnyerte, mert nem esett el, ha valaki elesik, akkor rosszul végezte a dolgát. Tavaly ő is esett, ha nem esik, akkor ő bajnok.
-
Mezcal
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Annyi a jelentősége, hogy egy bukás miatt a nyeretlen tesója vezeti a vb-t. Tavaly is a bukások döntötték el a vb-t, hiába nyert Bagna sokkal több futamot
-
Mezcal
addikt
Ez volt az első olyan pálya, amit Maki nem szeret, és el is esett.
-
Mezcal
addikt
válasz
Khaosz55
üzenetére
Vicces azt mondani Bagnára, hogy biztonsági motoros, ha az lett volna, akkor tavaly megnyeri a vb-t. Rossi mondta, hogy azért nem nyert tavaly, mert mindig győzni akart és nem érte be kevesebb ponttal, ezért bukott fontos helyzetekben. Nagyon nem biztonsági motoros, idén talán megfogadta a doktor tanácsát, de nem ez a jellemző rá
-
Mezcal
addikt
válasz
sityupityu
üzenetére
Tavaly Martín ellen is voltak gondjai, akkor sem érezte magát jól motoron. Katarban választ kapunk az idei esélyeit illetően.
-
Mezcal
addikt
válasz
Khaosz55
üzenetére
Ebből kiindulva Martin sem bajnok alkat, tavaly alig nyert futamot ugyanolyan motorral. Nem Makihoz kell hasonlítani vagy Rossihoz, ők a legnagyobbak közé tartoznak. Bagna nem mákból nyert két vb-t, ilyen hülyeségeket ne terjesszünk már, Quarta igen is komoly ellenfele volt, ahogy Martin is, legyőzte őket, Bastát is csapitársként.
Idén látványosan nem fekszik neki a motor, más aerokkal megy, mint Maki. keresik a megoldást, ha megtalálja és akkor sem veri meg a spanyolkokat, akkor lesz gondban. de szerintem fel fogja venni a versenyt velük is, csak nehogy késő legyen. -
Mezcal
addikt
Egy futam után ne osszuk már ki a vb címet. Tavaly is volt vki, aki előre odadta Makinak a címet. Maki pálya volt ez, a kövi is az, utána már akadhat gondja.
-
Mezcal
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Maki mondta, hogy nincs esélye a címre, a mostanihoz kellett a változó időjárás. Jövőre lesz esélye a legjobb motoron.
-
Mezcal
addikt
-
Mezcal
addikt
válasz
sityupityu
üzenetére
De ha megnézed, akkor Bagna és Martín az eldobálásokkal együtt is elől vannak, de náluk nincs benne az, ami Makinál, hogy bármikor dobják a gépet. A GP 23 sokkal jobb, mint az utóbbi Hondája volt, valahogy mégis esik. Igazad van, régen is dobálta, de most sokkal erősebb ellenfelei vannak és ez nem fér bele.
Én is Rossis vagyok, de én is tudtam emgkedvelni soha 2015 miatt.
-
Mezcal
addikt
válasz
sityupityu
üzenetére
Marki azért jóval többet esik, messze a legtöbbet a mezőnyben.
-
Mezcal
addikt
Én is azt gondolom, hogy Bagna megoldhatatlan feladat lesz neki, pláne egy egész évet nézve. Márki most is túl sokat esik, de ezt már nem lehet a motorra fogni, mint tavaly.
Bastianini is milyen erős volt, aztán Bagna mellett egy-két villanás kivételével alárendelt szerepben van. -
Mezcal
addikt
válasz
yodamastah
üzenetére
Bagna mondta, hogy Maki az elvártakhoz képest szerényebben megy, mert mikor kiderült, hogy a Ducira megy, mindenki győzelmeket várt. Most még el lehet intézni annyival, hogy a GP23 gyengébb, de jövőre nem lehetnek kifogások. Kiváncsi leszek.
-
Mezcal
addikt
válasz
yodamastah
üzenetére
Maki a Ducis szerződése után már használta ezt a motort, nem most ült rá először, plusz gyakorolt is vele. Hát ő odatette magát, túlságosan is komolyan vette, ezt Bulega bánta.
Szerintem genyóság volt úgy betenni a motort egy ilyen versenyen.
Bautista a tavalyi bukása óta elveszett, szerintem vissza fog vonulni. -
Mezcal
addikt
Megvolt az első összecsapás Bagnaia és Marquez között ugyanolyan motorral, és ez nem sok jót ígér a spanyolnak a jövőt nézve. Brutál mit kapott ugyanolyan motorral Bagnaiatól.
-
Mezcal
addikt
Bagna innentől már lelki fölényben lesz.
-
Mezcal
addikt
válasz
Khaosz55
üzenetére
2022-ben ott volt a Yamaha, ami nem volt túl acélos főleg a vég felé....
Az év első felében még jó volt a Yamaha Kvartával, azt a majd 100 pontos előnyt szar motorral nem lehet megcsinálni. Aztán jöttek a bukások ott is, de Bagna is bukott, szóval össze kellett szednie magát a fordításhoz, és hát Bastianini is erős volt abban az évben.
-
Mezcal
addikt
válasz
Zoli133
üzenetére
tavaly az eslő 7 futamból 2-t nem fejezett be
Idén is pont így áll, két bukás 7 futamon
Martín nagyon erős, de képes éles helyezetekben megremegni, idén is bukott kétszer, egyszer az élről főfutamon nyomás alatt. Tavaly év végét is fejben vesztette el szvsz.
Bagna pont az ellentetje, ő nagyon erős fejben, ha előző futamon bukott, akkor a következőn átgázol a mezőnyön. De én is várom, mi lesz, én Bagnára tennék, mert neki hátrány és a fordítás már ismerős terep. -
Mezcal
addikt
válasz
yodamastah
üzenetére
Pirro (Ducati tesztversenyző) azt mondja, hogy Martín ugyanazt a támogatást kapja, a motor egy az egyben ugyanaz, mint Bagnaia-é, emellett megkapja a legújabb fejlesztéseket is. Aztán ezt ki, merre, hogyan állítja be, az már más kérdés.
Martín nem a motort miatt akar átülni a gyárira, hanem a nagyobb fizetésért, csak ott kapna sokmillió dollárt. A gyári Ducati ki tud fizetni 10 millió + bónuszok Bagnának, a pramac nem tudna, ez a nagy különbség, ezért annyira vonzó a gyári ülés a többi GP24-es versenyzőnek.
Márkeznek az a legfőbb baja, hogy a Ducatin máshogy kell motorozni, mint a Hondával, ő most ül először más motoron a GP-ben.
Khaosz55: Biztos nagyobb támogatást kapsz így vagy úgy egy gyári csapatnál mint egy szatelitnél.
Ahogy mondtam, a költségvetés nagyobb és többet fizetnek a versenyzőjüknek. Viszont a motor ugyanaz és a legújabb fejlesztések is.
-
Mezcal
addikt
Igazándiból arra kaptam fel a fejem, hogy szerinte Márkez lesz a vb, holott még futamot sem nyert. Bagna szerintem is címet véd, mert nagyon erős a vasárnapi versenyeken. Meg ő az, aki egy esést aprólékosan kielemez. Márkeznek akkor lenne esélye, ha gyári motort kapna és persze kevesebbet esne.
-
Mezcal
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ki? Mit? Mizárt!

-
Mezcal
addikt
2023-ban Markez esett a legtöbbször, pontosan 29-szer.

-
Mezcal
addikt
-
Mezcal
addikt
válasz
zilazil
üzenetére
Sok a kérdés vele kapcsolatban, és nem azért, mert ezzel a Hondával sokat esett, hanem azért, mert a stílusában régen is benne volt az esés. Ha azt nézzzük, hogy a Ducatival sem könnyű motorozni, Bagna és Martin is sokszor esett, akkor bizony lehet aggódni Marki miatt is.
-
Mezcal
addikt
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Nem hiszem, Márkez már nem a régi. Először meg kell tanulnia motoron maradni és kockáztatás nélkül versenyezni.
Szerintem a bukása óta nem az, aki volt. -
Mezcal
addikt
Bagna nagyon jól ment, nem kockáztatott, okosan versenyzett, megérdemelte a címet. Martin verseny IQ-ja nem a legjobb, állítom, hogy a fej volt a döntő a két versenyző között.

-
Mezcal
addikt
válasz
mefistofeles
üzenetére
Jogsan keverte bele Lorit, ugyanis elég sportszerűtlen volt. Egyrészt szóvá tette, hogy Rossi büntetése túl enyhe, zárják ki stb, másrészt a döntést hozók közé akart kerülni. Olvasd el a már bajnok Lori véleményét az évről és Rossiról.
-
Mezcal
addikt
válasz
mefistofeles
üzenetére
Elfogadom, hogy így látod. Viszont Marq pont nem arról híres, hogy csak úgy végig motorozik valaki mögött, minden próbálkozás nélkül. Nem tudjuk a pontos előzményét, csak találgatni lehet. A lényeg úgy is az, hogy Marq beleszólt a vb cím sorsába és előre eltervezett módon vezényelte le a futamot.
-
Mezcal
addikt
válasz
mefistofeles
üzenetére
Én nem tartom magamat elfogultnak, és meglepő módon láttam a futamot, méghozzá élőben a Digi sporton...
Kik tértek ki előle kétségbeesetten? Neveket sorolj. A hátsó traktus annyival gyengébb technikán ül, hogy ki sem kell térniük, egyszerűen még akadályozni sem tudnák.
Mondj olyan esetet, amikor Marq ilyen közel volt Lórihoz vagy máshoz és nem tette be a motort? Láttad, hogy Pedrozának milyen könyörtelenül vágott vissza? Normális esetben simán megelőzhette volna Lórit, látszott, hogy megvan a tempója hozzá, még Pedroza is gyorsabb volt a végén. Veszíteni valója nem volt, így meg pláne. Egyszerűen bebizonyosodott, hogy Rossi nem a levegőbe beszélt.Most tekintsünk el Rossitól, ezzel a hozzáállással kinyírta a futamot, mert előre eldöntötte, hogy nem fog küzdeni a győzelemért. A szurkolóknak és a motogp-nek mutatott egy nagy figyiszt. Külföldi fórumokon is szinte csak negatív hozzászólások vannak vele kapcsolatban, és nemcsak Rossi szurkolóktól. Új hír, hogy Marquez bukott egy szponzort, ez is sokat elmond.
-
Mezcal
addikt
válasz
mefistofeles
üzenetére
Te is el hiszed ezt? Marquez egyedül Pedrozával volt kemény az egész futamon, őt azonnal visszaelőzte és csatázott. Röhögve megtudta volna előzni lórit, ha akarja. Nem akarta.
Rossit nem elengedték, hanem lehagyta a lassabb motorokat, ebbe belekötni... Ez olyan, mint amikor az F1-ben a legjobb autós hátulról indul, rögtön előz vagy 7-8-cat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest