Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
zgospel
őstag
válasz
Atomantiii
üzenetére
Voltam. Vannak külön ivókutak kihelyezve minden lelátó körül, teljesen rendben voltak a vizes blokkok.
Vizet nyugodtan vihetsz be, senki nem nézte, pedig a weboldal szerint max 0.7 literes kiszerelésben lehetett volna, ehhez képest simán behozták a 2 litereseket is. Ételt sem nézték egyáltalán, lehet bevinni.
Kajás büféknél iszonyat sorok álltak, pedig a lelátók alapján jó ha a negyede volt eladva a jegyeknek. Az italos büféknél gyorsan ment minden.
Az étel egyébként egész normál áron volt például a Hungaroring F1hez képest, 4-5 ezerért voltak a főételek, az ital viszont drága volt szerintem, például 2 ezer volt mindegyik sör (csapolt, dobozos, mentes, stb).MotoGP-n szerintem sokkal többen lesznek, és ha nem lesz több büfé a helyszínen akkor esélytelen lesz sorra kerülni
-
Zoli133
addikt
válasz
Atomantiii
üzenetére
Aha, az a legjobb Pestről (javasolnám Lepsény-t is, de balatonfőkajáron át kellene onnan menni amit a GP idejére lezárnak szóval kiesik marad akarattya)
-
Zoli133
addikt
válasz
Atomantiii
üzenetére
Hát a pályánál nem, balatonfőkajárt egyéb miatt gyakran látogatom, fiatalon még Balatonakrattya vasútállomásról besétáltam, jelenleg jobb tippen nekem sincs mint a busz amit a pálya honlapja is ajánl (balatonakarattya -> balatonfőkajár, tüzép, aztán séta)
-
Atomantiii
addikt
válasz
Atomantiii
üzenetére
Akkor senki nem volt még vonattal/busszal az új pályánál?
-
Petya25
őstag
válasz
Atomantiii
üzenetére
Köszi, kár hogy a végére bedarálta Rossit.
Azért biztos jó futam volt ha MM szikrázott.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Atomantiii
üzenetére
+ Dovi szépen feljött már a rajtnál, és az első 4 helyezett nagyon szépet harapott Marquez pontelőnyéből, kellett ez mint egy falat kenyér

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-Data 750W
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)