Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel topik
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
crocy
tag
voltam en is, szombat vasarnap. en az ingyenes vonattal menten, mind2 nap, kelenföldröl. csajagrol meg busz vitt a palya deli csücskebe. ez meg volt szervezve, erre nem lehet panasz.
erröl az ingyenes paddock karszalagrol lemaradtam, azt hittem csak penzert lehet kapni, pedig ott voltam mar reggeltöl
. jo lett volna latni öket testközelböl, esetleg egy közös selfie-re elkapni öket. az autogram engem nem vonz.a legnagyobb problema, hogy kb egy dkg arnyek nem volt. merchandise-tol se voltam elajulva, de ez a motogp sara.
f szektorban ültem, a deli sikannal, ahol kiment marquez a levezetö köreben.
brünnben egy csapolt pilsnerre meg azt mondanam hogy oke az 5€, de egy dobozos soproniert a 2000ft sok itthon.
igy utolag nekem tetszett a palya meg a környek. de ekkora esemenyhez az infrastrukturat meg ki kell epiteni. bekötöutak, parkolok stb. nem tudom lesz-e erre loventusz. attol felek, hogy költözik at ez is majd a hungaroringre.
sacc per kabe ilyen fele-fele aranyban lehettek külföldiek es magyarok. talalkoztam spanyollal (motorral!), horvattal, szlovennal, szerbbel, franciaval, csehvel, olasszal.
mindenesetre aki kicsit is benzinverü, annak ezt egyszer elöben latni kell. a hang meg a latvany parades es sokmindenert karpotol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Parkside szerszám kibeszélő
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Call of Duty: Black Ops 7
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- További aktív témák...
- Tag Heuer Carrera Chronograph Extreme Sport férfi karóra CBU2081.FT6274 (CBU2081-FT6274)
- Armani Emporio Stronger With You Intensely
- DJI MINI 4 PRO ÚJSZERŰ ( CARE GARANCIÁVAL ! ) Hibátlan Fullos szett ( C-0 minősítéssel )
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (2 akku) RC Pro - drón szett újszerű állapotban
- Darwinfpv Foldape4 4 hüvelykes összecsukható, nagy hatótávolságú FPV
- Samsung Tab S6 Lite - Oxford Gray - Használt, karcmentes
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. jo lett volna latni öket testközelböl, esetleg egy közös selfie-re elkapni öket. az autogram engem nem vonz.