Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• crocy

tag

voltam en is, szombat vasarnap. en az ingyenes vonattal menten, mind2 nap, kelenföldröl. csajagrol meg busz vitt a palya deli csücskebe. ez meg volt szervezve, erre nem lehet panasz.

erröl az ingyenes paddock karszalagrol lemaradtam, azt hittem csak penzert lehet kapni, pedig ott voltam mar reggeltöl :( . jo lett volna latni öket testközelböl, esetleg egy közös selfie-re elkapni öket. az autogram engem nem vonz.

a legnagyobb problema, hogy kb egy dkg arnyek nem volt. merchandise-tol se voltam elajulva, de ez a motogp sara.

f szektorban ültem, a deli sikannal, ahol kiment marquez a levezetö köreben.

brünnben egy csapolt pilsnerre meg azt mondanam hogy oke az 5€, de egy dobozos soproniert a 2000ft sok itthon.

igy utolag nekem tetszett a palya meg a környek. de ekkora esemenyhez az infrastrukturat meg ki kell epiteni. bekötöutak, parkolok stb. nem tudom lesz-e erre loventusz. attol felek, hogy költözik at ez is majd a hungaroringre.

sacc per kabe ilyen fele-fele aranyban lehettek külföldiek es magyarok. talalkoztam spanyollal (motorral!), horvattal, szlovennal, szerbbel, franciaval, csehvel, olasszal.

mindenesetre aki kicsit is benzinverü, annak ezt egyszer elöben latni kell. a hang meg a latvany parades es sokmindenert karpotol.

Új hozzászólás Aktív témák