- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
-
Mobilarena
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
Insolent
aktív tag
válasz
Fooler89 #4421 üzenetére
Jól tudod, ki kell fizetni egy hónapot előre, ne aggódj majd hozzácsapják valamelyik számlához azt a fél hónapot... Lehet változtattak a számlázási szokásokon, ne legyen macera hirtelen 3 hónapot becsengetni bekötéstől számítva.
Nekem pl: 2,5 hónapot számláztak egybe ami nem volt gond de jött még egy havi az adott hónapban. Amikor megkérdeztem, hogy egy hónapon belül miért jön két számla azt mondták hogy előre kell fizetni egy hónapot, erre elküldtem őket a redvásba, hogy nem ártana időben feladni a számlákat ne két részletben keljen fizetni.. Bekötéstől számítva második hónap végén kaptam számlát. Más haverom is hasonlóképpen járt....
Azt már meg sem említem, hogy nálam nem sima bekötés volt hanem átemelés, mert műholdas Digim volt előtte és ott volt túlfizetésem másfél hónap na azt 6 hónapba telt mire jóváírták a mostani számlámon.
Szóval szerintem kicsit csapnivaló a könyvelésük..
Ha túlfizetésed van azt úgy is közlik a számlán, én például elektronikusan fizetem, nem csekkezem..
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Windows 11
- További aktív témák...
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest