- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- One mobilszolgáltatások
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
AnonymusX
őstag
válasz
etomcat #13278 üzenetére
A feltöltés kevés, ha a videóhívásokban te is bekapcsolt kamerával vagy jelen, vagy képernyőt is megosztasz. Illetve amennyiben nagyméretű adatokat kell mozgatnod a géped irányából a céges hálózat irányába, akkor ilyen kicsi feltöltési sebesség karcsú lehet (pl. 0,28 Mb/s-kel egy 10 MB-os fájl feltöltése 5 perc).
-
NeoPampalini
senior tag
válasz
etomcat #13274 üzenetére
Más településen, de nekem volt olyan netem pár éve (szintén vezetékes net hiánya miatt), nem tudom, most mi a szitu, akkor az 100GB forgalmat tartalmazott, de az még úgy is gyorsan elfogyott, hogy a youtube-ot szigorúan csak 480p-ben néztem.
Egyébként stabil volt, és viszonylag gyors (10MB/s), igaz, nem volt túl távol a mobil torony.
Aztán elköltöztem légvonalban 700 méterrel arrébb, ott már kábé használhatatlan volt.
Van valami mobilvadász oldal, ott talán van arról infó, hogy hol van hozzád képest a torony, az kiindulásnak jó. Ez az: [link]
-
AnonymusX
őstag
válasz
etomcat #13274 üzenetére
Technológiából adódóan nem lehet semmi biztosat mondani a sebességről. Egyedül te magad tudod tesztelni, hogy megfelelő-e a nálad elérhető lefedettség és sebesség.
Hűség nélkül ki tudod próbálni, vagy ha hűséggel kötöd (akár eszközvásárlással) online vagy telefonon, akkor megillet a 14 napos elállási jog ugyanúgy a szolgáltatásra is, mintha online vagy telefonon vennél terméket.
Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 CHIP / 16GB RAM / 512 SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest