- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
dnyl
csendes tag
A letöltési sebesség a letöltés elindítását követően 80 mp-cel lép érvénybe. Ez böngészéskor érezhető, ahol nagyobb adatokat kell gyorsabban letölteni. De nem szeretném ezt tovább ragozni, mert mint mondtam, hamarosan meg fog szűnni a böngészési gyorsítás és az alap sebességet fogjuk emelni.
Egyébként hogy toltok át wifin 36/12Mbitet úgy, hogy nyilván nem csak egy kliens lóg egy AP-n?
Úgy, hogy egy AP aggregált sebessége jóval nagyobb mint 36 Mbit, és nyilván nem minden kliens ekkora sávszélességre szerződik.A "mindenki egy IP alól látszik" témához visszatérve: hány milliárd forintot kértek egy publikus IP-ért?
Bruttó 2 000 Ft/hó, de ez már FIX, publikus ( és nincsenek betonba öntve az árak ).Milyen eszközről van szó pontosan?
TP-LINK 700as N-es sorozatot szoktunk telepíteni. Pontos típus mindig attól függ, hogy mi van raktárkészleten. -
dnyl
csendes tag
A feltett kérdést a következő hozzászóló nagy vonalakban megválaszolta.
A bázisállomás és a kliens között Ubiquiti, és vagy Mikrotik eszközök üzemelnek 5 Ghz-es ISM sávban.
"Mi ez a letöltési sávszél?" ez nem tudom mire irányult, de egyértelmű, hogy a letöltés sebességére vonatkozik.Ha van még kérdés, nyugodtan keress.
Üdv.
-
poli27
veterán
Sztem ubiquiti meg mikrotik eszközökkel 5ghz sávot használnak.A böngészési meg a letöltési sebesség az sztem, hogy böngészel mondjuk 32mbit, de ha egy fájlt letöltesz akkor az már folyamatos terheléssel megy és akkor csak 16, csak minek böngészni pl 32mbit..... ez ám a parasztvakítás ......
Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Intel Xeon Gold 6146 / 12 mag / 24 szál / 24.75M Cache, 3.20 GHz / 4.20GHz Turbó / Beszámítás OK!
- Apple Macbook Air 2017 olcsón
- Vegyes SAS 400gb ssd-k, hibátlan szektorokkal. 1db új 960gb
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest