- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
seimon
tag
Elméletileg a szerződés amit aláírtak a következőket tartalmazza:
- optikai internet 100%-os lefedettségben. (igen kis falukban is 1000 lakossal is akár.)
- 2018 végdátum.Egyébként is 2020-ra mindenhol elérhetőnek kéne lennie az optikának.
Nem szélessávú internetről beszéltem ADSL-t is hívhatják annak, optikáról volt szó.
-
TCr
veterán
Javaslom, hogy próbálj meg egy nyilvános fórumon az előfizetők fejével gondolkodni kicsit (ha már szolgáltatóként jöttél ide), akkor talán nem így fognak hozzád állni.
Amíg félrebeszélsz és sablonszövegeket nyomsz, addig másra ne nagyon számíts.
A bullshit-re itt senki nem kíváncsi, ez nem az a közösség, itt nem lehet félrebeszélni.
Segítő, igazi építő jellegű kommentek miatt itt még nem ócsároltak le senkit.Ugatni pedig a kutyák szoktak kiscsillag, ha így tolod, akkor pláne ne számíts másra.
-
TCr
veterán
Nagyon jó dolog a "közvetlen" kapcsolattartás, amíg nem copy/paste sablonszöveget tol be a kedves szolgáltató fórumtárs.
Ha már "kijössz" egy nyilvános fórumra, legalább ne a céges bullshit-tel etesd az ittenieket."Keressük az új helyeket"... ez igazán jól hangzik, csak krvára nem mond semmit.
Ez ilyen nesze semmi, fogd meg jól. -
TCr
veterán
Egy sebességmérő oldalon mekkora értéket mutat a ping?
(Fura, hogy ezt a kérdést nem tudod értelmezni...) -
Beri
addikt
"Mi ez a letöltési sávszél?" ez nem tudom mire irányult, de egyértelmű, hogy a letöltés sebességére vonatkozik.
Tehát shape-eltek mindent, ami nem x.x.x.x:80?Egyébként hogy toltok át wifin 36/12Mbitet úgy, hogy nyilván nem csak egy kliens lóg egy AP-n?
A "mindenki egy IP alól látszik" témához visszatérve: hány milliárd forintot kértek egy publikus IP-ért?Egyszeri 7 000 Ft-ért biztosítunk olyan vezeték nélküli routert, melyet kollégáink előre beállítottak és bekötéskor bekapcsolva azonnal használatba vehető az internet Wifi-n keresztül
Milyen eszközről van szó pontosan? -
Beri
addikt
A Upc weboldalán sincs feltűntetve a nagy csili-vili táblázatban, hogy a legkisebb csomagja bizony forgalmi korlátos.
Azért, mert "Jelenlegi promóciónk keretén belül minden új és meglévő előfizetőnk számára eltöröljük a Fiber Power 10 szolgáltatás 5 GB-os forgalmi korlátját. A promóció visszavonásig érvényes.".Egyébként mondanál pár szót a hálózatotokról? Mi ez a letöltési sávszél? Milyen hálózati eszközöket használtok? Melyik sávot? Stb.
-
poli27
veterán
Nem azt mondtam hogy nem megy a torrent,hanem csak passziv modba megy,amitol nem megy normalisan,mert ugye a passziv a passzivtol nem tud tolteni pl!Arra meg hogy miert nincs ez jelolve a honlapotokon melyen hallgatsz.... Mind1 en nem vitazom rajta de ha hozzam bekotnetek igy a netet,es mivel nincs rola informacio csak utolag tudom meg tuti johetnetek vissza leszerelni!
-
poli27
veterán
Itt ha megmagyarázod ha nem, ennyi pénzért járna publik ip sztem ennyi..... Mint írtam nekem is Wifi szolgáltatóm van és mégis publik az ip-m! Port forwardot adtok hozzá legalább ha kérik?Azt meg hogy baxhatod a netedet, arra értem, hogy a böngészésen kívül mire is tudod publik ip nélkül használni??És engem nem a fix érdekel mert most is dinamikus hanem a publikus, a dinamikus meg lehet oldani, de a natoltat nem!Publikus ip nélkül lehet torrentezni, csak nem nagyon fog menni, és a honlapotokon ezt a kitételt hogy nem publikus ip lesz egy szóval se említitek sztem, csak az ászf-ben!
-
poli27
veterán
[link]
Böngészési sebesség meg letöltési sebesség, ez LOL kategóriaminek böngészni 32Mbites net? Arra hogy 0,6s alatt vagy 0,3s alatt jöjjön be a PH?
D
ászf : Az előfizetői végpont lakossági előfizetés esetén un. NAT-olt PRIVÁT hálózati IP címet kap.
Üzleti előfizetés esetén az adott szerződés határozza meg az IP cím típusát. Természetesen minden esetben lehetőség
nyílik publikus IP cím igénylésére, ennek díját a mindenkori aktuális díjszabás tartalmazza
Publikus IP cím havidíj 2 000 FtMagyarul baszhatod a netedet, ha nem fizetsz elő publikus ipre még
Ennyiért a fix ip-t szokták osztani nem a publikusat
Részemről ebben a formában nem ajánlott kategória ez a net!
(#4296) banhammer Nekem is wifivel jön Ubiquiti eszközzel, nincs vele baj 40/25 jön nekem, igaz a lefelé néha csak a fele, de cserébe 15 helyett 25 megát kapok felfelé
Mert a csomagom 40/15 lenne.Stabilan megbízhatóan megy, ezek már nem olyanok mint a régi wifis hálózatok!De ez a natolt net , letöltési meg böngészési sebességgel ez vicces!Arról nem beszélek, hogy ezt nagyon sehol se jelzik a honlapon csak kis betűvel a sebességek alatt, amiről akár az ember a garantált sebességet is hihet, ez vásárlók megtévesztése kategória is lehetne sztem !
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Wuthering Waves
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ford topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Horgász topik
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest