- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
Nooeca
senior tag
válasz
kaposznyak #8975 üzenetére
Közvetlen hozzátartozó módosíthat csomagot ha ez a kérdés.
Anyám csomagját én is módosítottam annó a UPC-nél, engedték is. Egyedül lemondáshoz, szolgáltatás megrendeléshez kell maga az ügyfél. De hozzátartozó módosíthat csomagot.
-
asdf_
veterán
válasz
kaposznyak #8975 üzenetére
Szerintem igen (kiveve, ha van ugyfelbiztonsagi jelszo, es az asszony tudta azt es meg is mondta).
-
válasz
kaposznyak #8871 üzenetére
Azért ez nem ilyen egyszerű, például én is telefonon hosszabbítottam, de az új hűség és új szolgáltatás paramétereit mind megkaptam emailben, ráadásul a beüzemeléstől számított 14 napon belül indoklás nélkül el lehet állni a szerződéstől, ez esetben visszaáll a korábbi határozatlan módozat. Sőt nem úgy megy ez azért, hogy egy érthetetlen kérdésre kinyögött halk igennel örök hűséget esküszik valaki, hanem a szerződéskötés megbeszélés után az ügyfeles részéről tételes felsorolással indul, amikre egyértelműen lehet és kell válaszolni.
Egyébiránt még ráutaló magatartással is lehet szerződést kötni, amihez telefonálnod sem kell, csupán használni a szolgáltatást, és befizetni annak havidíját.
-
válasz
kaposznyak #8869 üzenetére
Szia!
Igen lehet, viszont a UPC minden beszélgetést rögzít, amit vitás ügyekben az előfizető kérésére köteles ingyen és bérmentve rendelkezésére bocsájtani. Azaz kérje ki a hangfelvételt a beszélgetésről.
-
Hunreal
tag
válasz
kaposznyak #8722 üzenetére
Monoron (és egyben a 29-es körzetben már) optikát húz a telekom. 1 kábel (maga az üvegszál) jön be a házba, ami a telekomos wifis routerbe csatlakozik, majd innen tudod szétágaztatni pc-re/saját routerre és telefonra.
-
válasz
kaposznyak #8716 üzenetére
Bár azt nem írtad, hogy melyik szolgáltatótól rendelted, de egy kábel. Ha UPC-től akkor egy RJ11-es telefonkábel, ha Telekom-tól, akkor meg 1 üvegszál.
-
cashzoli
aktív tag
válasz
kaposznyak #8716 üzenetére
Kitől is rendelted?
-
asdf_
veterán
válasz
kaposznyak #8689 üzenetére
06-40-es szamokkal vigyazni, azok valahogy veletlen sosem esnek a lebeszelhetos reszbe.
-
válasz
kaposznyak #8686 üzenetére
Ez ügyben inkább a T-s témában érdeklődjél, ott sokkal több ember tud ebben válaszolni mint itt.
-
balazs123
csendes tag
válasz
kaposznyak #8289 üzenetére
Kb. aznap hívtak, amikor kihúzták az optikát az utcában. Majdnem mondtam is nekik, h de gyorsak vagytok
Amúgy a 6300 Ft/hó valahogy így jön ki:
ADSL gold: 2500 Ft
Digital gold HD kártyával: 2600 Ft + box: 900 Ft
Telefon: 300 Ft (nem használom)Ez most ár/érték arányában megfelel, eddig voltam átverve nem kicsit...
-
kabelmania27
félisten
válasz
kaposznyak #8241 üzenetére
Attól is függ hogy a vonal milyen sebességet bír, ha bírja a 12/18-ast lehet megkapod ennyiért vagy kevesebbért vagy legrosszabb esetben kicsit többért, de inkább kevesebb szokott lenni az ügyfélmegtartó.
Ha a mostani csomag a max akkor lehet kevesebbért megkapod ugyanezt.
Majd írd meg melyik verzió lett. -
kabelmania27
félisten
válasz
kaposznyak #8239 üzenetére
Nincsmit, Telekom valószínűleg normál árakat fogja adni, beírsz pl Dabasi címet megtudod nézni.
Azért is érdemes telefonálni mert az ügyfélmegtartó ajánlat egyedi ajánlat, ezért nincs kint az oldalon, ha visszaolvasol láthatod ki milyet kapott.
Most mennyi a havidíj? -
kabelmania27
félisten
válasz
kaposznyak #8237 üzenetére
Ha nincs hűség akkor gyorsabb ha felhívod a 1221-et megnyomod a lemondást akkor az ügyintéző megtudja mondani hogy mi a max amit tudnak adni.
-
v!ct0y
veterán
válasz
kaposznyak #8234 üzenetére
Erdőn is van egy reklámtábla, hogy hamarosan jönnek.
-
kabelmania27
félisten
válasz
kaposznyak #7890 üzenetére
Itt levan írva a feltöltés.
-
poli27
veterán
válasz
kaposznyak #7890 üzenetére
Optikán? Ugye most viccelsz a kérdéssel?...
-
kabelmania27
félisten
válasz
kaposznyak #5145 üzenetére
Ma 0 és 6 óra között volt Monoron internet, játék/videótár karbantartás.
-
BBéci
legenda
válasz
kaposznyak #5143 üzenetére
Nem kell a registryt törölni, éppen az benne a jó. Pár napja cseréltem egy régebbire, mert a legújabb képes volt 500 MB memória használatot generálni.
-
kabelmania27
félisten
válasz
kaposznyak #5143 üzenetére
Milyen gyorsan megy a letöltés?
-
kabelmania27
félisten
válasz
kaposznyak #5140 üzenetére
Kimaradt, hogy régebbi utorent verzió szokott segíteni.
-
kabelmania27
félisten
válasz
kaposznyak #5138 üzenetére
Nézd meg alternatív dns szerverrel és/vagy kimenő titkosítást állítsd eröltetve-re.
-
kabelmania27
félisten
válasz
kaposznyak #4427 üzenetére
Ha előfizetsz a turbó gomb szolgáltatásra, havonta három alkalommal, aktiválás után egy napig 3/0,5Mbit lesz a sebesség.
-
winhate
őstag
válasz
kaposznyak #4425 üzenetére
Érdemes még a peerblock proggyt hasznalni a nem kivant szimatolokat blockolja.
-
kabelmania27
félisten
válasz
kaposznyak #4425 üzenetére
Kimenő titkosítást állítsd eröltetve-re.
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest