- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
-
Dictator^
veterán
Mivel a UPCnél csak urban legend, hogy lépnek valamit a Digire, így ahogy leírták alattam, csak telefonnal, vagy Soloban tudsz netet kötni maglódon (ADSL).
Diginél minden köthető, ahogy akarod, TV-Telefon-Internet, vagy akár csak Internet és TV, igazából ezt te döntöd el, a választás adott.. annyi, hogyha csomagba kötsz, valószinüleg olcsóbb lesz. (külön csomagként kell rendelni)
/Digi szerződésem valahova el lett téve, de asszem már lassan 3 hónapja Digink van, a net eddig 2x ment el, kb 5 percre. A TV-vel meg talán a múlt héten volt gond, bár szerintem a kábelnek a vége van szarul "roppantva" és emiatt akadt az adás lent a nappaliban /az emeleten jó volt./ -
-
Dictator^
veterán
Én is itt lakok, nem nagy város, mégis van net, szerintem valamit elnéztek nála.
Van lehetőség ott ahol a csávó írta. De telefonon keresztül még nem lehet kötni, mert ELŐSZERZŐDNI LEHET ápr. 31ig az ÜZLETKÖTŐKNÉL.
Nem tudom ezt miért nem lehet felfogni..
Tudnak jobbat, havi 4300ért, net tv telefont, amibe a net 20/10-es, a tv 64/86 csatorna (digitál - analóg), és telefon, amin keresztül az egész országban ingyen telefonálhatsz.
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest