- iPhone topik
- Magisk
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
-
Mobilarena
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
sa79
csendes tag
A Vodafone-nál nekem sincs problémám a TV-vel. Nagyon ritkán van vele probléma, esetleg egy-egy vihar után szokott. TV Prémium előfizetésem van. 2 TV-n használom mediacard-al.
3090+500 Ft-ot fizetek érte. Át akartam menni TV HD Plus csomagra. Először 1100 Ft majd másodszorra 400 Ft plusz pénzért válthattam volna, de nem fogadtam el. Szerintem teszek még egy próbát.ADSL Internetem (12 Mbit/s) van, de a megbízhatóságával nincs problémám.
-
BBéci
legenda
-
BBéci
legenda
Nem telekomos a tv, mert számomra elfogadhatatlanul pocsék az IPTV képminősége. A Vodafone DVB-C pengeéles, szinte lemászik a tévéről, nem tudok betelni vele.
Az internet és vezetékes telefon csomagért (utóbbiban van 1000 forintért havi 200 óra beszélgetés) ma fizettem be 5760 forintot. -
AnonymusX
őstag
Telekom tévéelőfizetésnél érdemes megfontolni, hogy az új android alapú Telekom TV-t rendeled meg vagy pedig a korábbi IPTV megoldást.
Itt a ph-n is született cikk az új megoldásról: [link] . Érdemes az ottani kommenteket átfutni vagy pedig a Telekom otthoni szolgáltatások topikban szétnézni.
-
NeoPampalini
senior tag
Minőséget/sebességet illetően semmi bajom nem volt a telenorossal, közel volt légvonalban a torony.
Az már más kérdés, hogy csak egy nyomi 100 (nappali)+100 (éjszakai) GB-os csomagot tudtam keríteni (sehol nem leltem korlátlant), és hát ez két személyre meglehetősen kevés, kábé mindent 480p-ben lehetett csak nézni, bármilyen letöltés szigorúan éjfél után, satöbbi... -
BBéci
legenda
Pech! 2003-ban választottam ki a telket, amire építkezni szándékoztam. Az ingatlanos úgy hirdette, hogy minden közmű, beleértve a kábeltévét (tévékábelt) ott van a telken, erről meggyőződtünk az első látogatáskor.
Mai eszemmel nem ezt választanám, mert a könyök formájú utcák - Dessewffy, Lahner - sokkal csendesebbek, az autóforgalmuk elenyésző, csak az ottlakók közlekednek bennük.Valóban nem fejlesztenek, azért váltottam tényleges 17/1,8-as netről Telekom 1000/200-ra, de a kábeltévét megtartottam mert az IPTV pocsék minőségű.
Ha nálad jelenleg Vodafone van, annak a kábelével be lehet húzni a Telekomét. Csak a másik végét kell megtalálni, ami nem könnyű, de lehetséges. -
BBéci
legenda
Úgy volt, hogy miután megtudták, hogy van a földben, kerítés alatt átvezetett cső, amit vagy a házam építője, vagy a UPC helyezett el, örömmel fogadták és abba behúzták a saját vezetéküket. A földet szomszédom ásta ki és ő tette szabaddá a cső végét, tehát előkészítette a terepet a szerelők számára.
24 éve lakom Vecsésen, soha semmi bajom nem volt a Monortellel és a UPC-vel. Sőt, csak dicsérni tudom őket. 22 és fél év alatt összesen nem volt annyi internet és vezetékes telefon kimaradás, mint másfél év alatt a Telekomossal. -
NeoPampalini
senior tag
Nekem még azt az ettől - első blikkre - sokkal egyszerűbb manővert nem sikerült elintéznem, hogy telken belül letegyen a telekom két oszlopot a kapu és a ház közé, majd húzzon be egy kábelt (hosszú történet, a lényeg, hogy MESSZE volt a kaputól a ház), de legalább ezzel elszórakoztattuk egymást a telekommal, önkormányzattal hosszú hetekig...
A végén kénytelen voltam telenoros home mobilt keríteni, mert na. Azóta már máshol lakunk (de ugyanazon településen) és itt van rendes net, igaz, nem occsó.
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magisk
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Robot fűnyírók
- PlayStation 5
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Gamer gép - komphone -tól vásárolt
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Logitech Z5500 7.1 aktív sub 2db hangszóróval
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest