-
Mobilarena
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
Magnat #13518 üzenetére
Az üzletkötő valahonnan megtudta, hogy 10-12 évvel korábban a T végig kábeleztette az egész lakóparkot. A kerítésem előtt is ástak árkot, majd a kábelfektetés után visszatemették, nem győztük egyengetni a talajt, hogy ne látszódjon a művük az ápolt, gondozott, öntözött gyepen.
-
gambeca
tag
válasz
Magnat #13518 üzenetére
Olyasmi, ahogy írod.
Korábban ott volt csak flip, ahol a digi is elérhető volt az adott címen.
Ismerősnél, nem volt digi a házszám szerint és betudták kötni a flipet.
Pedig a digit egy kis utánajárással megtudták volna oldani...Nekem pl üzletkötő által lett digi, hiába volt a kapum előtt a digi doboza az oszlopon, valamiért a címem, nem szerepelt a jegyzékben náluk.
De tudok olyat is, , hogy egy egyész utca nem szerepelt a diginél, pedig fizikálisan ott volt az optikájuk... (Nem vagyok szerelő, csak érdekelt a téma).Szóval vagy némely szerelő ennyire trehány, vagy a szolgáltatókat nem érdekli az egész.
-
BBéci
legenda
válasz
Magnat #13514 üzenetére
Volt más agyrém is!
Az első pár héten 1000/20 volt a sebesség, majd szomszédomét megemelték a szerződött 1000/200-ra. Telefonáltam és kértem, hogy az enyémet is igazítsák ki, erre közölte az ügyfélszolga, hogy az technikailag nem lehetséges. Mondtam, hogy a házunkba bejövő kábel ágazik ketté a padláson, egyik a szomszédé, másik az enyém, mégis miért nem kaphatok én is 200-as feltöltést? Ezen elgondolkozott és pár nap múlva nálam is 200 lett.
Finoman fogalmazva: ez nem tisztességes szolgáltatás, hanem egy kalap kaki! -
AnonymusX
őstag
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Tőzsde és gazdaság
- E-roller topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest