- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
kiskaktusz
addikt
válasz
kabelmania27 #3964 üzenetére
Aha, persze. Ló****t fogják megemelni a digimentes településeken. Nem véletlenül csak februárig tart, ezzel akarnak még több ügyfelet, egy ilyen béna akcióval.
Igen, nem írtad, hogy mindenhol, csupán kijelentetted, hogy a régi ügyfeleknek már megemelték a sávszélt.. Ezek szerint én és a kolléga is új ügyfelek vagyunk..
Elfogadom, hogy upc mániás vagy és nem kell mindig szidni, de azért írjunk akkor már konkrétumot.Szerk.: ráadásul megint 3-400 a pingem, hogy szomorodnának meg.
-
kiskaktusz
addikt
válasz
kabelmania27 #3962 üzenetére
Ahol van digi, ott igen, emeltek. Itt nem, úgyhogy holnap megy is telefon a UPC-nek, ha minden igaz, egy hűséghosszabbítással, hogy legyen "olcsóé" 5Mbit végre.
Ha ilyen biztosan tudod, hogy mindenhol emelnek, Felsőpakonyon és azon településeken, ahol nincs digi, mikor emelik fel csak úgy a sávszélt?
-
fsdb
aktív tag
válasz
kabelmania27 #3950 üzenetére
adsl medium
Ha jól emlékszem volt régen ilyen csomagjuk, csak én benne ragadtam. -
Insolent
aktív tag
válasz
kabelmania27 #3949 üzenetére
DuplaZso-nak a volt upcos ádéesele bix-et pingelve 15körüli értéket produkált.
-
fsdb
aktív tag
válasz
kabelmania27 #3935 üzenetére
Jogos.
Paracssorból most reggel:
ping bix.hubix.hu [193.239.149.1] pingelése - 32 bájtnyi adattal:
Válasz 193.239.149.1: bájt=32 idő=41 ms TTL=59
Válasz 193.239.149.1: bájt=32 idő=42 ms TTL=59
Válasz 193.239.149.1: bájt=32 idő=42 ms TTL=59
Válasz 193.239.149.1: bájt=32 idő=42 ms TTL=59193.239.149.1 ping-statisztikája:
Csomagok: küldött = 4, fogadott = 4, elveszett = 0
(0% veszteség),
Oda-vissza út ideje közelítőlegesen, milliszekundumban:
minimum = 41ms, maximum = 42ms, átlag = 41msRouterral (majdnem ugyanaz):
Ping
Address
Ping Count
Packet Size (bytes)
Seq Address RX Bytes TTL RTT (ms) +/- (ms)
0 193.239.149.1 (193.239.149.1) 64 60 42.57
1 193.239.149.1 (193.239.149.1) 64 60 42.35 -0.22
2 193.239.149.1 (193.239.149.1) 64 60 42.28 -0.07
3 193.239.149.1 (193.239.149.1) 64 60 42.20 -0.08
4 193.239.149.1 (193.239.149.1) 64 60 41.85 -0.35Round-Trip: 41.855 min, 42.250 avg, 42.566 max (ms)
Packets: 5 transmitted, 5 received, 0% lost -
enginev3.0
félisten
válasz
kabelmania27 #3935 üzenetére
igen csak ott
-
fsdb
aktív tag
válasz
kabelmania27 #3933 üzenetére
Win7 x64 Ultimate + firefox:
(Nem szeretem Speetestet. Régebben volt, hogy 30 megákat írt.)
Upc sebességmérő:Routerral a speedtest címe pingelve:
-
benceecneb
tag
válasz
kabelmania27 #3920 üzenetére
Sajnos nem, úgyhogy sztem felhívom majd őket, hogy whats up.
-
DuplaZso
aktív tag
válasz
kabelmania27 #3894 üzenetére
+1
Délelőtt összekalapálták nálunk a rendszert, végre saját netemről vagyok. Furcsa volt, hogy egyáltalán nem megy a PON led, úgyhogy ki-bekapcs. Egy perc múlva öjöm é bódottá.
-
banhammer
veterán
válasz
kabelmania27 #3890 üzenetére
Ez való igaz, de erről nem a DIGI tehet hanem az alvállalkozó aki beleszart a munkába és az 5 napos pihenést választotta a hibája kijavítása helyett.
A DIGI helyében én rövid úton kirúgnám az alvállalkozót.
-
Zolás
addikt
válasz
kabelmania27 #3882 üzenetére
Van, egy év. Család ki van bukva, de nem tudunk visszamenni a UPC-hez amig tart a hűség. Speciel én nem is akarok, nem vagyok rájuk kíváncsi, csak ez így elég sz.rul jött ki, telefonba meg csak elhajtanak a fenébe, segítség zéró.
-
DuplaZso
aktív tag
válasz
kabelmania27 #3878 üzenetére
Nem mindig minden fekete-fehér, természetes. Egyelőre szüleim sem váltottak, ott is több tényező került mérlegelésre.
Egyébként mikor nálam lehalt a rendszer, kapásból bennem volt az is, hogy olcsó húsnak híg a leve. Természetesen majd rendeződik, de ugye én is a hosszú hétvégét nyaltam be. Annyi, hogy nálam jól használható alternatíva is létezik, szerencsém van ebből a szempontból. -
enginev3.0
félisten
válasz
kabelmania27 #3841 üzenetére
csak thome nincs
-
hidroponi
tag
válasz
kabelmania27 #3806 üzenetére
persze, a 70-es evek ota van. kulonben hova irtad volna a valaszt!
-
dr.bubo
őstag
válasz
kabelmania27 #3781 üzenetére
A Monortel felesleges bele, mert akkor bele kéne pl. írni a UPCtelekomot is, mert a Monortel után ez volt a neve.
29-es körzet UPC (adsl)/ T-home/Digi internet/tv/telefon
-
Dictator^
veterán
válasz
kabelmania27 #3779 üzenetére
+1.
Viszont a Monortel még mindig kell bele? Van még olyan település, ahol ilyen néven mennek?29-es körzet UPC/T-home/Digi
-
Dictator^
veterán
válasz
kabelmania27 #3769 üzenetére
Miért Én menjek át? Itt volt szó előszőr a 29-es körzet új szolgáltatójáról.. miért irjak olyan topicba, ahol nem a 29 körzetesek vannak? Kb ennyi a válasz rá... Én nem küldtem át, szerintem elfér minden ide, ugyanis a 29-es körzetesekkel is meglehet beszélni akár a hibát, akár a panaszt, vagy a karbantartásokat amik itt lesznek.
Nekünk áldás, hogy bejött a Digi ide, a Digi topicba kb az le se sz@rják. Itt viszont nagy öröm, azoknak akikhez elért a szolgáltató.
(#3770) dr.bubo: Igen-igen. Az új topicnévért meg bocsánat, nem voltam igen alapos
Viszont ha nem gond, akkor a te által javasolt témanevet fogjuk használni -
dr.bubo
őstag
válasz
kabelmania27 #3769 üzenetére
Akinek UPC ADSL-je van, az tudja, hogy a 29-es körzetbe tartozik.
-
Dictator^
veterán
válasz
kabelmania27 #3767 üzenetére
Ebbe a hsz-be megtalálod az új nevet.
(#3761) bigdady: Inkább te menj át a UPC Magyarország Kft topicba. Kössz
-
banhammer
veterán
válasz
kabelmania27 #3715 üzenetére
Én is olvastam a hírt.
Nem örülök neki.
Remélem dűlőre jutnak és marad a Discovery. -
smog86
senior tag
válasz
kabelmania27 #3715 üzenetére
Az egy dolog hogy a
szutyokRTL-ből nem lesz még egy... de ha Discovery-k is kikerülnek az már gáz. -
poli27
veterán
válasz
kabelmania27 #3647 üzenetére
Ez a plusz 1 táv hiszti ez jó, mire is használod a tv távot, kb 10másodpercre amíg bekapcsolod a tv-t..... Szóval nem értem ....
-
smog86
senior tag
válasz
kabelmania27 #3649 üzenetére
Ne vegyenek tévét, hanem kérjék az ingyenes boxot. Spórolni is akar a havidíjon, de amit adna a szolgáltató ingyen, hogy jó legyen a kép, az nem kell neki, utána meg sír hogy nem jó a minőség.
-
smog86
senior tag
válasz
kabelmania27 #3647 üzenetére
Tehát spórolni is akar az előfizetésen és TV-t sem vesz és még távirányítót sem akar pluszba, akkor ne sírjon hogy rossz a minőség. Vagy többet fizet, vagy megszokja a plusz távirányítót vagy vesz egy normális tévét, elég sok lehetőség. Ez már tipikus hiszti...
-
smog86
senior tag
válasz
kabelmania27 #3641 üzenetére
Nem is kell kicserélni, pont ezért van a beltéri.
-
TCr
veterán
válasz
kabelmania27 #3644 üzenetére
Úgy bizony.
Azért vártam eddig, mert reménykedtem, hogy egyszer csak "kopogtat" egy Digi-s üzletkötő, de ki tudja mikor lesz az... -
BBéci
legenda
válasz
kabelmania27 #3641 üzenetére
Diginél - nomen est omen - a digitális adásokat kell és szabad vizsgálni. Scart kimenetes beltéri a minimum, amit kötelező igénybe venni, mert az analógjuk tényleg elég vacak. Nem gondoltam, hogy valaki kihagyja a lehetőséget a jobb képminőség elérésére.
-
BBéci
legenda
válasz
kabelmania27 #3639 üzenetére
Mindjárt lemegyek hídba! Wáááá!
Megkapják kábelen a kb. 70 digitális csatornát, de analógot néznek és azt hasonlítgatják. Azért tényleg érdemes volt Digire váltani. -
BBéci
legenda
válasz
kabelmania27 #3637 üzenetére
A heti egy újraindítás jónak számít? Én talán 1-2 havonta kényszerülök rá. De nem a routert, hanem a modemet. Nagyon ritkán kapcsolom be a routert, nimcs szükségem rá folyamatosan, a laptopom kábelen csatlakozik a modemhez.
Akik a képminőségre panaszkodnak, milyen tévével rendelkeznek és használnak-e set top boxot? -
BBéci
legenda
válasz
kabelmania27 #3633 üzenetére
Az igencsak kivételes pech, ami e topik hozzászólásaiból is kiderül.
-
smog86
senior tag
válasz
kabelmania27 #3633 üzenetére
Én ismerősöm meg a DIGIt sírja vissza, ahova költöztek ott nincs, csak UPC... hetente 1-2órára megszakad a net és nem tudnak vele mit kezdeni.
-
smog86
senior tag
válasz
kabelmania27 #3631 üzenetére
Ez is a UPC szegénységi bizonyítványa.
3év alatt évi 2 szakadás nálunk a DIGI-vel és 1-2ms-es a ping, ennél jobb nem igazán lehetne. -
smog86
senior tag
válasz
kabelmania27 #3619 üzenetére
Azt elfejeltetted hozzátenni, hogy a UPC-nél 1év hűséggel 3250Ft, Diginél pedig hűség nélkül 2700Ft. A feltöltési sebességet meg még nem is néztük...
-
BBéci
legenda
válasz
kabelmania27 #3627 üzenetére
Nagyjából erre utaltam. Diginél a házba, lakásba is optikai megy, ezt többen írták, én nem ellenőriztem.
-
BBéci
legenda
válasz
kabelmania27 #3523 üzenetére
Amikor a múlt héten beleugrottam az egy év hűségbe, kértem garantálják a megemelt letöltési sebességet, amire nem voltak hajlandóak. Állítólag visszavonásig érvényes akció.
-
3shae
aktív tag
válasz
Na megnyugtattál! Köszi!
Légbekötéses szerintem, bár nem voltam otthon amikor bekötötték, én már a készre jöttem haza. A TV biztosan levegős
mert egy párszor már fennakadt egy-két magasabb teherautó, leszakítva a kábelt. ( persze még évekkel ezelőtt ) A tévé csak anyukámnál megy, itt a gép mellet lóg a másik dugó is, de nem akarom bekötni TV tunerre, mert zavar hogy nem igazán tiszta a képe. ( mióta láttam digitális adást, azóta szemcsésnek látom az analógot )
-
poli27
veterán
válasz
Te komolyan olyan vagy mint egy rendőr, annyit kérdezel.... És mindig ugyanazokat
3shae (#3522) Csinálj neki fényképeket hogy néz ki az osztás, a következő kérdése az lesz !
-
3shae
aktív tag
válasz
kabelmania27 #3521 üzenetére
A TV hagyományos analóg előfizetés, ha jól emlékszem bronze csomag. Mondjuk az elég gagyi, de nem is nézek TV-t, azt az anyukám miatt hagytam meg. Komolyan mondom, inkább nézek valami filmet online, mint TV-t nézzek. Emailt nem kaptam, de a számlát megnézem majd (lassan esedékes hogy küldik) Akkor ezt nem veszik már vissza ugye
Bár a konkurencia megjelenése (DIGI) miatt szerintem ez jó üzleti fogás nekik is, amiből mi csak profitálhatunk.
-
3shae
aktív tag
válasz
kabelmania27 #3519 üzenetére
Gyál
De az elején, 1-2 hónapig tényleg csak megabites sávszél volt. Most meg..
Ti merről?
-
orkester
őstag
válasz
kabelmania27 #3515 üzenetére
3ra. Miért?
-
orkester
őstag
válasz
kabelmania27 #3513 üzenetére
Értem, köszi. A csomag a DIGI+ ez biztos, mert csak ez volt.
-
szundika82
tag
válasz
kabelmania27 #3497 üzenetére
-
Infomaker
tag
válasz
kabelmania27 #3499 üzenetére
TOnline net, és UPC telefon.
Azon gondolkozom, hogy telefon lemond, és veszünk egy legolcsóbb telnélküli UPC DSL-t
-
bigdady
nagyúr
válasz
kabelmania27 #3494 üzenetére
Passzolom
-
bigdady
nagyúr
válasz
kabelmania27 #3492 üzenetére
Lég
Koax 3 felé.
Jelszint 100% -
bigdady
nagyúr
válasz
kabelmania27 #3489 üzenetére
Adsl bronze Solo 4680 Ft
Mediacard HD: 4550 Ft
Vezetékes nincs -
kiskaktusz
addikt
válasz
kabelmania27 #3486 üzenetére
Nekem ugyan erre a csomagra rendszerint 54ms-os pinget nyomott, de az elmúlt egy hétben végig 200 fölött volt..
-
bigdady
nagyúr
válasz
kabelmania27 #3486 üzenetére
Újhartyán.
Egyszer tesztelték és 10 megát birt, de az mocskos drága -
bigdady
nagyúr
válasz
kabelmania27 #3484 üzenetére
Te akartad
Telefonomon a net gyorsabb mint itthon a upc -
bigdady
nagyúr
válasz
kabelmania27 #3481 üzenetére
-
bigdady
nagyúr
válasz
kabelmania27 #3477 üzenetére
nalam 2,5 mega 4680 ft havi.
-
=Thor=
tag
válasz
kabelmania27 #3461 üzenetére
Amúgy youtube-on is fenn van, ha érdekel...
-
banhammer
veterán
válasz
kabelmania27 #3459 üzenetére
Passz.
Annyira hatalmas törést nem okozott az életemben a dolog. -
banhammer
veterán
válasz
kabelmania27 #3450 üzenetére
Gondold el, hogy engem milyen sokk ért amikor '93 december 12-én vasárnap meghalt Antall József és emiatt nem adták le végi az aktuális Kacsamesék epizódot!
-
kiskaktusz
addikt
válasz
Ne nekem mondd, nem én írtam, hogy a T és az invitel vegye át
Én épp ellene vagyok. A upc és a digi szolgáltat a legjobban (szerintem). Mi pl tv-ről nem is fogunk váltani, csak netnél digire, és akkor gondolom a telefon is megy a süllyesztőbe és digi lesz az is..
-
bigdady
nagyúr
válasz
( épp Tom és Jerry közben)
tetszett
-
kiskaktusz
addikt
válasz
kabelmania27 #3448 üzenetére
Ezért nem lenne jó, ha az invitel átvenné a 29-es körzetet
-
smog86
senior tag
válasz
kabelmania27 #3435 üzenetére
"de továbbléphetnének"...az egész 29-es körzetből...
-
szundika82
tag
válasz
kabelmania27 #3433 üzenetére
Erre csak annyit tudok mondani,hogy basszák meg...
-
platypushun
csendes tag
válasz
kabelmania27 #3416 üzenetére
Ha az is elég, hogy a fogyasztók 10%-a náluk marad a jövőben (amit a cég saját marketingesei állítanak), akkor teljesen mind1, mert ők akkor is nyereségesek, ha így tartják az árakat, persze nem ezt a mentalitást kéne képviselniük... tegnap ezt a helyzetet szépen kiveséztük és valszeg emiatt a térség "eladásra" fog kerülni, mert ők nem lesznek hajlandóak olyanért beruházni milliárdokat, ami nagyon sok idő múlva fog megtérülni + a digi miatt versenyhelyzet fog keletkezni majd (már amikor ki fogja építeni itt a teljes hálózatát a digi) az egész körzetben, az pedig rontja a kilátásaikat, mert nem lesz olyan 100%-os fogyasztói bázisa, mint a digi előtt.
-
smog86
senior tag
válasz
kabelmania27 #3411 üzenetére
És ezt miért nekem címezted? Én nem kérdeztem semmi ilyesmit.
-
BBéci
legenda
válasz
kabelmania27 #3402 üzenetére
Ha nem üt rést a családi kasszában, akkor a drágábbikat, mert kellene az 5 Mbit feltöltés!
(#3405) kiskaktusz
Mivel nem azonosak az érdekeink a szolgáltatókkal, ami számukra jó üzlet, azt mi kicseszésként éljük meg.
A Digi sem jótékonyságból ennyire olcsó, csupán visszautasíthatatlan ajánlattal akarnak mindenkit elcsábítani a UPC-től. -
kiskaktusz
addikt
válasz
kabelmania27 #3396 üzenetére
Látom te is ilyen UPC bérenc fórumhuszár vagy, csak azt szajkózod ai nekik jó.. Igazad van, ne is fejlessznek, jó a "vidékinek" a fos is..
-
kiskaktusz
addikt
válasz
kabelmania27 #3394 üzenetére
Igen, a UPC kiválóan takarózik ezzel a magyarázattal, csak pár dolgot elfelejtenek..; Akkor emelnek az ADSL sávszélességén, ha a Digi megjelenik egy környéken, máshol nem, mint pl itt nálam, 2, ha annyira jófejek lennének, olcsóbban adnák a nagyobb sávszélt. + persze azt is elfelejtik, hogy az embereket ez kurvára nem érdekli. Miért nem fejlesztettek eddig?
Nem kell védeni őket.
-
kiskaktusz
addikt
válasz
kabelmania27 #3389 üzenetére
Ott is ahol nincs konkurencia még?
Majd egy hivatalos állásfoglalásról linkelj valamit, ne kezdj itt hitet verni az esetleges naív látogatókba...
-
pala2
csendes tag
válasz
kabelmania27 #3382 üzenetére
A 29-es körzet, mint kivétel lesz felsorolva.
-
smog86
senior tag
válasz
kabelmania27 #3382 üzenetére
Az egy dolog, de ha igaz a hír, akkor valószínűleg lesz egy sajtótájékoztató is vagy megjelenik egy sajtóközlemény.
-
smog86
senior tag
válasz
kabelmania27 #3377 üzenetére
Első körben igen, de aztán csak nem hagyják félbe, mert akkor megint vesztenek egy csomó előfizetőt ahogy terjeszkedik majd a Digi.
UPC helyében olcsó pénzért megválnék a 29-es primerkörzettől, ha már megcsinálta csillagpontosra az egészet. Koncentráljanak inkább a kábelnetre. -
BBéci
legenda
válasz
kabelmania27 #3354 üzenetére
Azért a néhány csatornáért nem biztos, hogy megéri havi 4100 forintot kiadni. Szombat F1, X-Faktor, utána full HD film a Dunéről, vasárnap F1, este Cobra 11, hétfőn felvettem RTL-ről a dr.Csontot, TV nem kellett hozzá, tegnap sem kapcsoltam be a tévét, ami CI+ képes. 4 nap alatt nulla perc boxhasználat.
-
BBéci
legenda
válasz
kabelmania27 #3341 üzenetére
Képtelen vagyok felfogni, hogy miért. Illetve sejtésem van, talán úgy gondolják, jobban eladható a magasabb feltöltési értékkel reklámozva a szolgáltatás. Sok figyelmetlen és/vagy tudatlan ember csak azt nézi, hogy 120 megás a "fiberpóver".
-
BBéci
legenda
válasz
kabelmania27 #3337 üzenetére
Szintén a megfelező.
A feltöltés kabaréba illő, pláne a Digi 25-jéhez képest.(#3339) bigdady
Régi előfizetőknek (ebben a körzetben '97-óta) tavasszal adtak ajándékba plusz sebességet.
Nem gond a 15 GB feletti, ütős kép és hangminőségű filmek "beszerzése". -
BBéci
legenda
válasz
kabelmania27 #3334 üzenetére
Most 3550-ért rendelhető a Digital bronze. [link]
Viszont sebességből a 2,5/0,5 eszméletlen kevés lenne.
http://www.speedtest.net/result/2159709494.png -
BBéci
legenda
válasz
kabelmania27 #3331 üzenetére
A Digital Gold 4100, az ADSL Extreme 4300 Ft/hó.
-
BBéci
legenda
válasz
kabelmania27 #3329 üzenetére
Telefonra nem.
-
spirit007
senior tag
válasz
kabelmania27 #3318 üzenetére
"de van még hűségünk telefon megfelezőre és adsl bronze-ra (10Megabit-re emelték)"
Azért megdöbbentő, hogy közben normál esetben a bronze 2,5Mbps, majd némi hűségért cserébe 4X sebességet ad mindenféle erőlködés nélkül -ugyan az a szolgáltató..
Nem kicsit vagyunk/voltuk átszabva emberek! -
banhammer
veterán
válasz
kabelmania27 #3299 üzenetére
Mi az ADSL Silverre kaptunk 10 Mbitet, mert milyen nagyon hűséges ügyfelek vagyunk.
Na igen, egy olyan körzetben ahol alig volt alternatíva minek ugráljon az ember.Hála az égnek a DIGI már be van kötve a másik helyen, most már csak költöznünk kell és mondjuk le a UPC-s ADSL-t.
Remélem nem lesz csalódás a DIGI net, tévé, telefon. -
kiskaktusz
addikt
válasz
kabelmania27 #3299 üzenetére
Nekünk pont annyi az adsl bronz, mint amennyi kint van a honlapjukon..
Pedig de örülnék, ha 2,5 helyett 10-et osztanának ide..
-
BBéci
legenda
válasz
kabelmania27 #3270 üzenetére
Reménykedem a Digi eljövetelében, addig viszont elfogadom az árcsökkentést egy év hűség fejében. A régiből még úgyis van másfél-két hónap.
Letöltésnek jó a 18, mert szinte mindig annyi, nagyritkán csökken 10-re, de csak rövid időre.
5-ös feltöltéssel kiegyeznék! -
Dictator^
veterán
válasz
kabelmania27 #3266 üzenetére
Régi UPC-s Ventul Bull VJ400 van, az egyik ha felemelem a kagylót nem reagál mint ha még mindig le lenne rakva, a másik magától tárcsát random időközönként
Pedig jó telefon volt.. -
BBéci
legenda
válasz
kabelmania27 #3226 üzenetére
TCr már válaszolt helyettem, amit annyival egészítek ki, hogy kapcsolós elosztót csak laptophoz, routerhez, külső merevlemezhez, asztali lámpához használok, hifis és házimozis készülékekhez valóságos bűn lenne, még rágondolni is szörnyű.
Erősítőket, lejátszókat QB4 elosztóba dugom, ilyen kábelekkel. -
poli27
veterán
válasz
kabelmania27 #3256 üzenetére
kb 78-80db jön ki belőle, számold ki
-
poli27
veterán
válasz
kabelmania27 #3236 üzenetére
ÉS azért mert elérhető azért nem kell engedni???? Annyira utálom mikor ez meg az van azért ne legyen más (UPC bérenc
).....Egyébként meg ahol én lakok ott nincs csak Invitel (új rész és csak Invtel madzag van elásva, tehát még majdan optikát se tudják megcsinálni) 2 utcára van a T meg a UPC(volt Rubicom) , de ezt a részt nem nagyon akarják kiépíteni kb 4 utcáról van szó, ha jönne egy másik szolgáltató az tuti kiépítené!
-
TCr
veterán
válasz
kabelmania27 #3226 üzenetére
Béci meg a kapcsolós elosztó...
-
BBéci
legenda
válasz
kabelmania27 #3222 üzenetére
Véleményem szerint régi tévén az analóg adás is megfelelő, felesleges digitálissal vacakolni.
(#3221) Dictator^
Készenlétben 10-12 W, üzemben 18-22. Sokszor hetekig nem kapcsolom be, de lusta vagyok kihúzni és átdugni a kábeleket, aztán áramtalanítani. 11 hónap alatt egy tálca finom sör árát zabálta meg. -
BBéci
legenda
válasz
kabelmania27 #3217 üzenetére
Misike a Diginél hiányolja a rögzítős boxot.
Én viszont gyűlölöm a set top boxot, mert rengeteg áramot fogyaszt, rontja a képminőséget a tévé beépített tunerjénél sokkal rosszabb. A mai modern tévék szinte kivétel nélkül tudják a PVR funkciót, tehát a rögzítős box felesleges. -
misike.83
csendes tag
válasz
kabelmania27 #3215 üzenetére
Akkor mért nem teszi?????? A boxal nekem sincs bajom dvr ez hiányozni is fog a diginél de kompromisszumot kellet kötnöm. Nem értem mért nincs ,állítólag volt rögzítős boxuk csak már nem forgalmazzák
Pedig ez ma már alap lenne
-
misike.83
csendes tag
válasz
kabelmania27 #3213 üzenetére
Ez az ö hibájuk adjanak jobbat mint a digi és akkor nem veszítik el az ügyfeleket. Mindenki azt választja ami neki a legjobb nem!!! Ha a T vagy a UPC azt mondja hogy ad nekem ugyan olyan netet fele pénzért visszamegyek hozzájuk. Ez csak rajtuk múlik nem rajtam.
-
misike.83
csendes tag
válasz
kabelmania27 #3211 üzenetére
"A Digitől mindegyik szolgáltató tart, mert a Digire váltok közül nagyon kevesen mennek vissza eredeti szolgáltatójukhoz." Mi az hogy eredeti szolgáltató??? Nekem van mostani szolgáltatóm ,volt szolgáltatom és lesz új szolgáltatom de egyik sem az eredetim!!!
-
bigdady
nagyúr
válasz
kabelmania27 #2996 üzenetére
-
banhammer
veterán
válasz
kabelmania27 #2988 üzenetére
Évek óta nem láttam UPC-s számlát, csekket.
Ha jól emlékszem akkor a lakás és az autó kötelezőjét fizetjük csekken.
-
smog86
senior tag
válasz
kabelmania27 #2992 üzenetére
Mivel a Btel csak egy alternatív szolgáltató... (ADSL-ből) ugyanúgy a UPC csomagjait kínálja.
Most már komolyan eladhatná a UPC a primer körzetét a T-nek vagy Invitelnek. -
199ATI3
csendes tag
válasz
kabelmania27 #2988 üzenetére
Gyömrői vagy?
Akkor irok nekik egy mail-t vagy valami -
199ATI3
csendes tag
válasz
kabelmania27 #2969 üzenetére
[link]
hát itt ez nem látszik, pedig direkt a 29-es körzetet kerestem ki!
vagy csak a későbbiekben lesz ez várható? -
smog86
senior tag
válasz
kabelmania27 #2800 üzenetére
Hol fejtetted ki? Én visszanéztem pár hsz.-t de nem látom.
-
asdf_
veterán
válasz
kabelmania27 #2805 üzenetére
Foleg, hogy par nap es mar nem is filmmuzeum lesz, sem nevben, sem musorilag.
-
SirKero
őstag
válasz
kabelmania27 #2805 üzenetére
Filmmúzeum nem lesz Digin mert chello media csatornája.
Én kibékülnék a Comedy-vel is -
TCr
veterán
válasz
kabelmania27 #2802 üzenetére
Elég nagy bajnak tartom.
-
TCr
veterán
válasz
kabelmania27 #2798 üzenetére
Még egyszer elmondom, senkit nem érdekel itt sem az Invitel, sem a T-Home, sem az anyámkínja...
Akik itt sírnak, azok a UPC 29-ben laknak, a UPC sz@rik a szájukba az X év hűség után, nem az Invitel és nem más szolgáltató. -
smog86
senior tag
válasz
kabelmania27 #2798 üzenetére
A Digi pl. nem.
-
TCr
veterán
válasz
kabelmania27 #2795 üzenetére
Miért jössz megint az Invitellel?
Hol érdekel itt szerinted bárkit is az Invitel?
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest