- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
kabelmania27 #5074 üzenetére
Eddig nem mertem váltani, nem tudom mennyire 'stabil az a szolgáltató. Ha meg minden jól megy, lelécelek innen a közeljövőben.
-
törölt tag
válasz
kabelmania27 #5072 üzenetére
Bőven, a 2.5mbit rendesen megy. Csak hát egy kalap szar
-
törölt tag
válasz
kabelmania27 #5070 üzenetére
De, kb. az ötvenedik
-
seimon
tag
válasz
kabelmania27 #5056 üzenetére
csak nem olvasod figyelmesen amit írok.
Én arra reagáltam hogyha még a UPC ki is adná az oszlopait semmit nem érne vele a Digi. Röviden ez volt a mondandóm lényege, mivel a UPC-nek nem nagyon vannak mindenhol oszlopai.
-
seimon
tag
válasz
kabelmania27 #5054 üzenetére
Igen csak most pl. a mi esetünkben ha bejönne a Digi és akarná bérelni a UPC oszlopait nem tudna mit bérelni mert utcánként csak 1 soron vannak oszlopok és az is a Démászé.
Ezen települések 60-70%-ban legalább biztosan föld alatt mennek a kábelek, ahol meg nem, ott Démász.
És teszem azt hogy megállapodnak a UPC-vel oszlopon, akkor itt mit csinálnak? Kénytelenek itt más megoldáshoz folyamodni.
Ezért beszélek arról, hogy a UPC nem megoldás, mert nincs mindenhol oszlopa. És ha nincs mindenhol akkor oda a Digi nem menne be? Démász meg mindenhol van, mert kell az áram.
-
seimon
tag
válasz
kabelmania27 #5052 üzenetére
Nálunk sűrűn vannak dobozok, ahol meg nincsenek ott a villanyoszlopon megy. Ezért nem értettem hol vannak a UPC-nek oszlopai. Ha esetleg lennének is néhol, akkor ha bérbe is adnék, nem mindenhol tudnák vezetni, mert pl. nálunk teszem azt a Diginek megkéne oldania az olyan helyeket ahol a UPC dobozol
-
seimon
tag
válasz
kabelmania27 #5048 üzenetére
Ez nem igaz, mert nekünk 2 számla van mivel a TV-nek a szerződéskódja a Pesti kóddal egyezik meg a 29-es körzeti szerződéskód meg kevesebb számjegyű.
2 számlán kapom a 3 cuccot.
-
TCr
veterán
válasz
kabelmania27 #5046 üzenetére
A Panasonic tavalyi modell, a Samsung viszont jó pár éves.
Pont a kártya miatt váltanék szolgáltatót, mert egyik tévében sincs DVB-S tuner. -
TCr
veterán
válasz
kabelmania27 #5044 üzenetére
A Digital Bronze csomagra.
Panasonic weboldala ezt írja:
CI (közös felület) 1Ez jó nekem?
-
bigdady
nagyúr
válasz
kabelmania27 #5035 üzenetére
Jaja. Tegnap jelezte is a tv
-
bigdady
nagyúr
válasz
kabelmania27 #5027 üzenetére
Mindre elofizettem is. Netre lenne igenyem.
-
poli27
veterán
válasz
kabelmania27 #5024 üzenetére
Pláne úgy hogy nincs pénze semmire,csak a hitelei
hitelből hitelt fizetni és még hálózatot is építeni meg előfizetőket bekötni nem egyszerű dolog.és mivel ennyire a béka segge alatt vannak az árai az csak a működést finanszírozza kb,fejleszteni nem nagyon tud belőle!Ezért nincs stb meg ont sokszor,mert nincs rá kerete!
-
bigdady
nagyúr
válasz
kabelmania27 #4965 üzenetére
Minel kozelebb annal jobb gondolom
-
bigdady
nagyúr
válasz
kabelmania27 #4963 üzenetére
Az mi?
-
choco01
addikt
válasz
kabelmania27 #4937 üzenetére
Felhívtam őket, jelenleg is tart a hívás.. valamit frissítenek elvileg.
-
choco01
addikt
válasz
kabelmania27 #4935 üzenetére
És akkor mi a teendő? Kb. 10-15 perce várok... mondta a csaj hogy már nincsenek elegen a központban 2 után, de így is aktiválják vagy mi.. de a sima nem HD digitálisaknak jönni kéne nem?
-
poli27
veterán
válasz
kabelmania27 #4908 üzenetére
Mar nem nagyon epitenek sehol se.behuztak a kezifeket!
-
winhate
őstag
válasz
kabelmania27 #4825 üzenetére
Igen a tv az lenyeges. Lassan mindenki ezt a digitalis hokedlit erolteti. AMihez + kiadas is tartozik havi szinten.
-
Atargatisz
csendes tag
válasz
kabelmania27 #4834 üzenetére
Köszönöm.
-
asdf_
veterán
válasz
kabelmania27 #4829 üzenetére
Amig 116%-os a mobilpenetracio kishazankban, addig ez kb. a ki nem szarja le kategoria szerintem
-
platypushun
csendes tag
válasz
kabelmania27 #4825 üzenetére
Sziasztok! Pont ezt akartam kérdezni, hogy technikailag megvalósítható, hogy a tv és telefon maradhat a UPC-nél, de az internetszolgáltató meg más lenne (konkrétan a HFC)? Nem vagyok vmi nagy szakértő ebben a témában és egy ideje követem ezt a topicot...
-
puma72
tag
válasz
kabelmania27 #4814 üzenetére
Voltam már bent nem régen személyesen a Monori UPC-nél és az 5 éves tervben nincs benne
-
puma72
tag
válasz
kabelmania27 #4812 üzenetére
Most néztem
Előfordul az ilyesmi -
Atargatisz
csendes tag
válasz
kabelmania27 #4770 üzenetére
Na de pont hétvégén? Éjszaka is lehet dolgozni.
-
v!ct0y
veterán
válasz
kabelmania27 #4748 üzenetére
Tegnap nem volt szakadás. Akkor náluk lehetett valami,
-
BBéci
legenda
válasz
kabelmania27 #4748 üzenetére
Tudom, éppen azért szóba sem állok velük. A kábeles UPC képminőségével elégedett vagyok, annál rosszabbat nem viselnék el. Köztudottan az IPTV a legsilányabb.
-
v!ct0y
veterán
válasz
kabelmania27 #4746 üzenetére
kékse színű zhone van. Megvolt a restart is de tovább is csinálta. Mindegy ma kiderül.
-
BBéci
legenda
válasz
kabelmania27 #4736 üzenetére
Ha nem IPTV-t adna a T, már 3 éve átálltam volna hozzájuk. Az meg nem jó anyagilag, ha a háromféle szolgáltatást két cég adja, mert amelyiknél csak egy marad, azt drágán, listaáron adja. Nekem egy éve 10500 Ft a három együtt, ebből 2100 a telefon.
-
winhate
őstag
válasz
kabelmania27 #4733 üzenetére
iptv igen ettol felek en is arra nagyon nincs szuksegem
Valami kabelnetes 3x arnyekolt coax os cuccrol beszelt sajat hw el. -
koháry
tag
válasz
kabelmania27 #4712 üzenetére
Köszi majd meglesem a jelszintet, kettes splitter van,de sajna még nem F csatlakozók vannak a kábeleimen, ezt is orvosoltatni szeretném a csere alkalmával, gondolom a upc-s csókának nem jelent nagy kihívást három dugasz felrakása (szerelőt küldenek csütörtök reggel, azért választottam ezt, mert így nem kellett több mint egy hetet várni a váltásra).
-
koháry
tag
válasz
kabelmania27 #4710 üzenetére
2 tévéhez van bekötve, miért?
-
banhammer
veterán
válasz
kabelmania27 #4688 üzenetére
Nem sokkal olcsobb, mint a UPC.
-
BBéci
legenda
válasz
kabelmania27 #4675 üzenetére
Nem fogadtam el. Kértem, ajánljon valami kedvezőbbet. Nem volt rá felhatalmazása, és/vagy hatásköre.
-
BBéci
legenda
válasz
kabelmania27 #4670 üzenetére
2-3 hete felhívott egy fickó és felajánlotta, hogy újabb egy év hűség esetén garantálják a mostani árakat.
(#4671) banhammer
Nem ismerem a Sony fülhallgatókat.Sennheiser, Beyerdynamic, AKG, Audio-technica, Denon vannak képben.
-
BBéci
legenda
válasz
kabelmania27 #4664 üzenetére
Az egyáltalán nem szempont, tőlem lehet 10 számlán, csak a feltöltési sebesség legyen legalább ötszöröse a mostaninak. Vicc az 1 Mbit.
(#4666) shift+ő
Ha lenne, akkor nem tettem volna fel a kérdést. -
DuplaZso
aktív tag
válasz
kabelmania27 #4661 üzenetére
Mert te tapasztalatod/hozzáértésed/lehetőségeid nyomán érvényesíteni tudtad nyomoréknál az érdekeid.
Mint ahogy nekem is stabil, 10-15 körüli pingem volt bixre, holott az egységsugarúaknak a 30-40 sem okozott gondot, hisz azt sem tudták, hogy azt eszik-e, vagy isszák (megdöbbenve olvastam az imént a 100 körülit).Mezei juzer, akinek a fácse, jútyúb, flash/java alapú golyópotyogtatós játékok, meg a blikk/kiskegyed, origó/index, satöbbi dömpingszar az igénye és "ismeretei", annak kis kivételtől eltekintve fingja sincs arról, hogy mik a lehetőségek, mivel járna a "legjobban".
De a netszolgáltatók rohadtul nem azok miatt nyújtják szolgáltatásaikat, akik jellemzően erre a fórumra járnak, hanem a szerintem legalább 80%-ot kitevő, előző halmaz miatt. Hisz minél tájékozatlanabb valaki, annál jobban be tudja szopni a marketingmaszlagot.
Én is azok közé tartozom, akik nyögték rendesen annak idején az akkor még tulajdonképp modern 384/64 12 rugó körüli havidíját. Egész elfogadhatóan kerestem, és lévén a gép volt jó ideje már akkor a fő szórakozásom, "szívesen" fizettem a sarcot.
Csakhogy azóta, cirka 10 év alatt nagyott változott ám a netes világ.
Szó mi szó, vannak lehetőségek a 29-en belül, csak marhára nem mindegy melyik "utcában" lakik az ember.
Egyébként tréhomó is jelen van Vecsésen a digin kívül Üllőhöz hasonlóan ?
Písz !
-
fsdb
aktív tag
válasz
kabelmania27 #4618 üzenetére
Nem találtam itthon toldót. Kértem.
Megnéztem berakás előtt a csatornákat nem jöttek, szűrő kivétel után igen.
Analógba a Viasat 3 ritka pocsékul jött, más nem jut eszembe.
Ahogy néztem a szállítás drágább mint a szűrő, megpróbálok valahogy ilyen szűrőt hozatni.
Ha nincs különbség az internetes, meg a visszirány nélküli között, inkább visszirányosat szerzek, és reménykedek, hogy még szükségem lehet rá. -
fsdb
aktív tag
válasz
kabelmania27 #4616 üzenetére
Köszi, értettem amit írtál.
Légkábel, igen azért gondolkodtam az F-összekötőn, hogy megkíméljem magam egy esetleg felesleges splitter vásárlástól.
Bár most még azt is elő kell kotornom valahonnan. Most nem jön AXN, VIASAT3 stb.. Visszajelzés alapján szokott lenni.
Nem tudom mikor tudom megnézni. Van pár dolgom meg nekem nem sürgős, de azért igyekszem. -
fsdb
aktív tag
válasz
kabelmania27 #4612 üzenetére
Van valahol F összekötőm, ha belefutok a problémába lehet először inkább azzal próbálkozom.
-
fsdb
aktív tag
válasz
kabelmania27 #4612 üzenetére
Köszi a linkeket.
Lehetséges találok ismerőst Deltásoknál, megpróbálok velük hozatni.
Ha sikerül összehozni, írok. -
fsdb
aktív tag
válasz
kabelmania27 #4601 üzenetére
Nem ilyen, négyzetes a sarka meg nem mondom a márkáját, padláson van.
De a csillapítás szerintem ez.
Én nem nézek TV-t megkérdezem az illetékestől előfordul-e még. Lehet gyorsak voltak. (Ismerős az oszlopmászó)
Az egyik tv-n a gyári a koaksz eltörte a csatit a tv-ben megnézem hátha néha kontaktos, de szabad kábelvégen max. interferencia.
Meg megkérem az itthoniakat jelezzék ha nem jön valami akkor is nézek egy jelet.
Régen láttam olyat valakinél, alapcsomag előfizet, egy két alap csatorna nem jön kábel megblankol tetőantenna ráteker és voilà. Remélem az ilyenek megszűnnek az analóg lekapcsolásával. -
fsdb
aktív tag
válasz
kabelmania27 #4598 üzenetére
Nézte a srác is amikor kihozta a beltérit, már nem emlékszem. Most nézik abból balhé lenne
. Lecserélte a tv csatlakozót, meg az elosztó is olyan amin az egyik ág csak 3dB-t csillapít direkt arra az ágra lett kötve a beltéri. Amúgy kösz az infót reggel megnézem.
-
bigdady
nagyúr
válasz
kabelmania27 #4594 üzenetére
Melyik településeken?
-
mlinus
őstag
válasz
kabelmania27 #4588 üzenetére
ez nem így müködik.
a speedtest egy pillanatnyi mérés pingre, szart se ér.
a kábel ping potenciálisan alancsonyabb lehet, de a valóságban sokkal nagyobb a kilengése mint adslnél ami majdnem olyan mint egy bérelt vonal.az adsl megbízhatóbb, nem szánkózik a ping. egy jó vonalon 10 alatt van a kezdőping. a pingstabilitás rossz vonalon is kitünő, annyi a különbség hogy a kezdőping akár 25-30 is lehet interleaving miatt, de az se olyan vészes.
kábelen viszont terhelés(csúcsidő pl) arányában elég katasztrófa pingek lehetnek főleg docsis 1-2őn. 3 már sokkal jobb.
-
PAUBEN
tag
válasz
kabelmania27 #4576 üzenetére
Sajnos sokszor nincs internetem vagy lassú vagy egyáltalán nincs. Zavaró h kifizetek 8 k-t csak a netért és nem kapom amit szeretnék.
Ezért lennék kiváncsi h Monor vagy körnékén 12/1,5 milyen speedtesten.Most pl ilyen ritka alkalom. Monor upc nél a sebesség megvan és a ping ?
-
choco01
addikt
válasz
kabelmania27 #4546 üzenetére
Holnap kielemzem majd..
-
choco01
addikt
válasz
kabelmania27 #4544 üzenetére
Az a részleg amibe az M1 meg ilyenek tartoznak..
-
choco01
addikt
válasz
kabelmania27 #4542 üzenetére
Holnap leírom, de ha jól gondolom a 1789-es menüben az utolsó oldalak?
Ott 40-60% átlagban az erősség -
choco01
addikt
válasz
kabelmania27 #4540 üzenetére
Oda van kötve, igen ilyesmi a kettes is..de így is gyengék a dolgok amúgy..volt kint szerelő kicserélte őket, de az utcán is kéne valamit csinálni..
-
choco01
addikt
válasz
kabelmania27 #4538 üzenetére
-
choco01
addikt
válasz
kabelmania27 #4536 üzenetére
A kinti dobozból föld alatt jön be..és ott van egy kettes elosztó, az tovább megy egy hármas fele, és ott van két kisebb csillapítású és egy nagyobb és az egyik kisebbre van kötve..
-
choco01
addikt
válasz
kabelmania27 #4532 üzenetére
Földben jön..két elosztással..egy kettes és egy hármas.
-
Rent
senior tag
válasz
kabelmania27 #4530 üzenetére
1800, azt mondták gépbe beírva címemre, hogy nem tudnak nagyobbat biztosítani. Pedig próbálkoztam, hogy fizetek akár kicsivel többet is csak adjanak 18 megát, de 12 se menne azt mondta. Mind1 700 gigányi steam anyagot szed kb hétvége óta 24 órában. Jó lenne azért már itt is fejleszteni..
-
choco01
addikt
válasz
kabelmania27 #4530 üzenetére
Osztók...elég tré..néha egy csomó csatorna alig megy a digitális HD-ból..
-
choco01
addikt
válasz
kabelmania27 #4516 üzenetére
Nálunk NO..
-
Rent
senior tag
válasz
kabelmania27 #4516 üzenetére
azt olvastam, de 18 megáról esetleg van-e info?
-
smog86
senior tag
válasz
kabelmania27 #4513 üzenetére
Talán lesz valami vagy csak valami berendezéseket cserélnek? (jobb lenne ha visszirányosítanák)
-
G.I.JOE
senior tag
válasz
kabelmania27 #4483 üzenetére
Betelefonáltam, újraindították a portot és jó lett! Kösz!
-
G.I.JOE
senior tag
válasz
kabelmania27 #4483 üzenetére
Igen.
-
G.I.JOE
senior tag
válasz
kabelmania27 #4481 üzenetére
Nincs, 4 van, a feltöltés jónak látszik.
-
choco01
addikt
válasz
kabelmania27 #4467 üzenetére
Olyat nem láttam..
-
choco01
addikt
válasz
kabelmania27 #4464 üzenetére
Jel ráfogás: YES ;freki: 346000;moduláció:64;átviteli s.:6900
EuroDOCSIS kábelmodem állapota: NA.. -
choco01
addikt
válasz
kabelmania27 #4462 üzenetére
De vissza fele még nincs megcsinálva, nem?
-
choco01
addikt
válasz
kabelmania27 #4460 üzenetére
De akkor ezt koaxon is lehetne nem?
-
winhate
őstag
válasz
kabelmania27 #4449 üzenetére
digitalis tv
Itt az eletben nem lesz optikai kabel kihuzva.
-
smog86
senior tag
válasz
kabelmania27 #4449 üzenetére
És Fiber Power mikor lesz?
"Soha"
-
bigdady
nagyúr
válasz
kabelmania27 #4431 üzenetére
4430-ra esetleg?
-
bigdady
nagyúr
válasz
kabelmania27 #4429 üzenetére
N-es amúgy?
Azert kérdezem amúgy mert kb mióta 8 megára emeltek kb azóta pár naponta lekapcsolodik a router em a a pppoe rol es csak router reboot után megy ujra a net. Haldoklik a modem talán? Vagy mi lehet még?
-
kaposznyak
aktív tag
válasz
kabelmania27 #4426 üzenetére
Kösz.
Közben rájöttem, hogy a legolcsóbb ADSL csomag ennyit tud. 115 kB/s max. feltöltési sebesség.
-
G.I.JOE
senior tag
válasz
kabelmania27 #4409 üzenetére
Na, hívtam őket, központi bajuk volt, mert már helyreállt. De olyan bajuk volt, hogy a szomszédnak volt netje, nekem nem!
-
G.I.JOE
senior tag
válasz
kabelmania27 #4405 üzenetére
Fekete. Reggel még volt netem.
-
choco01
addikt
válasz
kabelmania27 #4383 üzenetére
Ezt ismerem, ami itt feltűnőbb hogy a TSID vagy minél 3-4-5 hiányzik..pedig elvileg jónak kéne lennie..
-
poli27
veterán
válasz
kabelmania27 #4350 üzenetére
Annak amit linkeltél Pace a neve.
-
Dictator^
veterán
válasz
kabelmania27 #4350 üzenetére
Aham, de leadtam amikor váltottunk Digi-re.
-
Dictator^
veterán
válasz
kabelmania27 #4348 üzenetére
Szürke, nem tudom mi a neve.
-
Dictator^
veterán
válasz
kabelmania27 #4346 üzenetére
Persze, nekem ez volt az első adsl modem amit kaptam.
Sokat szakadtam vele, majd idővel cserélték erre az ADSL2+ fekete adsl modemre. Az meg addig volt nálam, amig nem cseréltünk Digi-re. -
Dictator^
veterán
válasz
kabelmania27 #4342 üzenetére
Nekem van, ha a fehérre gondolsz.
Megkeresem. -
v!ct0y
veterán
válasz
kabelmania27 #4340 üzenetére
ilyen van nekem is.
-
v!ct0y
veterán
válasz
kabelmania27 #4337 üzenetére
Átmeneti hiba volt. valamit babráltak. Mert pár percel a hsz után jó is lett. De többször volt ez a nap folyamán.
-
hidroponi
tag
válasz
kabelmania27 #4259 üzenetére
nem a monori kozpont a lenyeg, hanem a helyi kozpont, ahonnan megy a rezkabel hozzad.
-
benceecneb
tag
válasz
kabelmania27 #4252 üzenetére
Visszaállt 28-ra, géppel lehetett valami gond.
-
bigdady
nagyúr
válasz
kabelmania27 #4247 üzenetére
Nálam kb 10-szer lehetett probléma az elmúlt közel 10 évben. Ez korrekt. Csak drága.
-
Burrit
tag
válasz
kabelmania27 #4197 üzenetére
Megtörtént kíváncsi vagyok mit írnak vissza, ma pont egy hónap telt el az ígért 2 nap - 2 hetes határidőből!
-
Insolent
aktív tag
válasz
kabelmania27 #4182 üzenetére
Pesten, anno én is csak arra használtam, ingyenes filmeket néztem, meg beállítottam többször műsorok rögzítésére a boxot.
-
Laci.M
senior tag
válasz
kabelmania27 #4179 üzenetére
"A tulajdonosváltás révén az MTT egy olyan, tőkeerejét tekintve Európa leggyorsabban fejlődő nemzetközi vállalatcsoportjának lett a tagja, amely a cég számára hosszú távon biztonságos működést és folyamatos fejlesztési lehetőséget biztosít. "
"Az elmúlt években a két cég fokozatos integráción ment keresztül, annak érdekében, hogy a UPC jobban támaszkodhasson a Monortel hagyományos távközlési szakértelmére és az MTT még jobban kamatoztathassa ügyfelei számára a nemzetközi háttérrel rendelkező UPC-csoportba tartozás előnyeit."
Csak nekem szúrja a szemem ez a kamu duma végig? Mondjuk az egész szöveget be lehetne másolni, marketingduma az egész.
-
Insolent
aktív tag
válasz
kabelmania27 #4173 üzenetére
Nem is gondoltam, hogy ekkora a 29-es körzet, nagyon én sem hiszem, hogy a konkurencia mentes körzetben fejleszteni akarna az úpévé, Digi is megállt egy picit a terjeszkedésben, még Monorig sem tudtak elmenni. Nem megy az egyezkedés, meg lehet ez a közmű adó vagy mi a répa ez is betett egy kicsit nekik.
Szerencsések közé tartozom, Péteriig eljött a Digi. -
asdf_
veterán
válasz
Igen, de mivel 550 Mhz-s a halozat (ismeretlen szazaleka) -ugye nem veletlenul ment a bohockodas a hipersavra rakott csatornakkal es a regi boxokkal, nem volt hely tobb analog csatornanak, oda (amit amugy sem tudtak hasznalni semmire, mert akkor meg a tv-k elenyeszo szazaleka volt hipersavos) viszont be tudtak tolni majd' 20 plusz csatornat, sot, meg plusz elofizetesi dijat is szedni vele-, igy sokra mennek vele, hogy a fullra van fedve a 29-es korzet optikaval a kabeltv miatt, ha:
- az ami vegigmegy az utcan koax, arra nem lehet ragyogyitani, mert 550-es a kabel igy nem fer el rajta sem a net, sem a VOD, mert nincs szabad freki ra
- 550-esek a vonali erositok
- regi bekotes eseten akar meg az elofizetohoz is lehet, hogy ocska kabelt huztak a poznatol(fentiek mind ismeretlen szazalekban a szolgaltatasi teruleten) Na most ha ezek kozul valahol mindharom teljesul, akkor lenyegeben ujra kell huzni a teljes szolgaltatasi teruletet, majdnem nullarol kezdeni az egeszet. Szerintem ezt baromsag lenne megcsinalni, ha mar egyszer ugyis a-z-ig ujra kell csinalni, akkor ugorjuk at a kabeles technologiat a francba es FTTH, ezt viszont ultetik meg egy ideig, majd par ev mulva -ha lesz meg ertelme, es nem csinalta meg mas helyettuk az egesz szolgaltatasi teruleten.
Ha nagyon unatkozom es nem felejtem el, hazahozom bentrol a meromuszert, es lefenykepezem, a sav vegen ugy kokad lefele a jelszint, hogy csak na (just for the record: nem szakteruletem a kabeltv, tehat ennek figyelembevetelevel a fentieket, csak veletlen van bent egy ilyen 10+ eves muszer).
-
kiskaktusz
addikt
válasz
Kösz!
Nem akarom magam álomvilágba kergetni, de egy halvány remény felcsillant azért, bár továbbra sem hiszem, hogy bárminemű pénzt invesztálna a upc a konkurenciamentes területekbe.
-
kiskaktusz
addikt
válasz
kabelmania27 #4171 üzenetére
Lefordítanátok emberi, érthető nyelvre azoknak, akik nincsenek otthon hálózati technológiákból?
Magyarul egyszerűen lehetne szélessávú netet kiépíteni?
-
poli27
veterán
válasz
kabelmania27 #4169 üzenetére
nem is biztos hogy cserélni kell, lehet hogy elég csak visszirányú kártyákat beletenni a nodeba meg az erősítőbe....
-
pinnacle
nagyúr
válasz
kabelmania27 #4155 üzenetére
Köszi!
-
Laci.M
senior tag
válasz
kabelmania27 #4155 üzenetére
És a régi rossz kiépítés magyarázat arra, hogy miért sz@rja le ezt a területet a UPC? A profitot beszedik a felhasználóktól, de ebből nem a visszirányusításra költenek, hanem a főnökök luxusutazásait és garázsparkját gazdagítják. Gyere Digi, várunk Nagykátán is!
-
kiskaktusz
addikt
válasz
kabelmania27 #4139 üzenetére
Természetesen minél nagyobb, annál jobb lenne, de én egy 25-ös nettel is bőven beérném. Azt hiszem a 2 Mb/s-es sebesség után nem lenne rá panaszom.
-
asdf_
veterán
válasz
kabelmania27 #4135 üzenetére
Foleg az elerheto csatornak miatt, no meg laposteve sincs, igy ez az egesz set top boxosdi, hogy mennyi a havidija meg hany darab van, meg csak kartya box nelkul a tv-be moka, meg a diginel box se kell engem egyaltalan nem erint.
-
kiskaktusz
addikt
válasz
A tv-t mi sem vinnénk át, régebben írtam, de a net és a telefon musthave már egy jó ideje, de ahogy a dolgok belassultak digiéknél, még 10 év mire lesz valami kicsiny községünkben.
-
BBéci
legenda
válasz
Az talán nekünk is jobban tetszik, de az előbb említett feltételek és árak miatt ott egye meg a fene. Én még az ingyenes MinDigTV-vel is ellennék, legfeljebb neten néztem volna a darts VB-t.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
kabelmania27 #4126 üzenetére
Köszi! Már lejárt a hűségnyilatkozatom csak azért lenne jó tudni, hogy lesz-e 1 éven belül Digi, mert akkor nem vállalnék hűséget, ha digitális csomagra váltok.
-
BBéci
legenda
válasz
kabelmania27 #4128 üzenetére
Igen.
-
BBéci
legenda
válasz
kabelmania27 #4126 üzenetére
Kivéve, ha telefonon felhívnak és felajánlanak valami vonzó konstrukciót a jelenleginél alacsonyabb árakkal.
Nálam pontosan ez történt. -
bigdady
nagyúr
válasz
kabelmania27 #4041 üzenetére
Nálunk nem. És ez nem akció most, hanem szó nélkül kapcsolják be. Hihetetlen
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest