- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
izur
csendes tag
válasz
bigdady #2670 üzenetére
Nálunk Üllőn a "telepen" aki újrakötötte a net szerződését felnyomták 10/4 -re (nem biztos hogy ez a pontos érték) a le és feltöltés sebességét és az árát is csökkentették 1700 forintra . Én pl a legkisebb csomagot vettem anno 2300 forintért. Most örülünk 1 kicsit.
Lehet hogy a régieknek is megtolták a sávszélességet.
-
Rent
senior tag
válasz
bigdady #1754 üzenetére
Tvsz-t átnéztem és az volt benne, hogy a hátralévő időig (amíg a hűséged tartana) ki kell fizetni az "akciós" (amiért kaptad hűség miatt) és a "listaár" közti különbözetet. De ha jól láttam, több mint a duplája a listaár az akciósnak, tehát a különbözet havonta magasabb mint az akcios amit fizetsz, tehát ha jól olvastam egyszerűbb hagyni lógni a kábelt a falban és kifizetni rendesen, mert több lenne a különbözet miatti kötbér. Cáfoljatok, remélem rosszul értelmeztem.
-
enginev3.0
félisten
válasz
bigdady #1323 üzenetére
emberek, mindenki írja, hogy nincs gondja a nettel, mert általában stabil, és megvan a sáv, csak a ping rossz, és az ár, de az nagyon
annak érdekében nem lehet valamit tenni, hogy ha már nem is fejleszt a upc mert nagyban leszar minket, és nem lesz 120megás netünk, de akkor vigyék le az árat? ezért sem lehet semmit tenni? szerintem az emberek nagy része megelégedne ezzel, ha nagy mértékben csökkentené az árait nálunk a upc
-
Dictator^
veterán
válasz
bigdady #1310 üzenetére
UPC oldala szerint kapacítás bővítés lesz az ADSL részlegen Feb.2-án. Azaz 0:00kor kezdödik és 6:00órakor már vége, de ne kérdezd, hogy ez konkrétan mi..
Voltak felvetések, hogy tényleg sebességet nővelnek, mert a Digitől be vannak szarva, illetve irl ismerös is hasonlót mondott, de egyáltalán nem biztos.Mellesleg azonkívűl, hogy amilyen volt az ADSL a UPCnél, annyira már nem sz@r. Igaz vannak hibái, de pl nálam a sebesség fix, nem sokat volt, hogy nem ment maxon.
Újhartyán van asszem T-home ADSL, de hogy az árban mennyire jó, az passz. Nézz utána.
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Háztartási gépek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- E-roller topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Mini-ITX
- EAFC 25
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- További aktív témák...
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest