- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
Sutty66
tag
"mert a Médiatörvény szerint köteles beengedni a konkurenciát. "
Szerintem ez nem azt jelenti hogy az infrastruktúráját használhatja, hanem hogy a "területére" be kell engedni, illetve hogy esetünkben az adsl szolgáltatáshoz kiépített hálozatát továbbszolgáltatási megosztásra köteles biztosítani. Ez persze csak magasabb áron müködne, az meg kit érdekel? Mivel a póznáit sem használhatja a digi valószínű hogy a "csatornáját" sem engedi. Így inkább abban reménykedj hogy a cső amiben szolgáltatnak nem az övék.
Mielőbbi digit mindenkinek. -
vlacko
csendes tag
Olvastam az előzményeket a föld alatti kábelezéssel kapcsolatban a topicban. Azonban az okát, hogy miért nem csinálják / akarják / fogják megcsinálni továbbra sem tudom... hacsak nem tényleg annyi, hogy nem füllik a foguk az ásához. De ez szerintem egy vicc, a T-home is megcsinálta ahogy Te is írtad. Azt, hogy majd később a légkábelezés után fognak "vakondkodni" valami biztos forrásból tudjuk vagy csak elmélkedés illetve tapasztalatok alapján erre lehet számítani?
-
dr.bubo
őstag
Hol írja, hogy nem az említett körzetben szerel?
"Ne akard nekem megmagyarázni mennyi hely van a dobozba Ecser Maglód Gyömrő vonatkozásában.... én vagyok a szerelő nem te ! Minden más területen 1 dobozban 8 port van, ezeken a területeken 4 !"
Szerintem meg ott szerel vagy képben van az ott lévő hálózatról. De tényleg neki kéne erről nyilatkoznia.Dictator (#2879) Te nagyon szeretsz kötekedni.
-
Dictator^
veterán
Visszaolvasva már mindegy, eddig mindig kimagyarázta.. ha meg nagyon visszaolvasunk le is írta, hogy Maglód környéke nem az Ő területe.. szóval nem tudom minek kell ilyen hangnemben elsőre visszaválaszolni, amikor normálisan írtam le az első posztomat az átállásról... de látom, megsértettem a lelki világát, hogy tudatlanul próbáltam megmagyarázni ezt..
/Tudom, hogy az Én posztom is átment bunkómódba, de csak próbáltam felvenni az Ő szintjét
/
-
cskamacska
addikt
Sajnos vagyunk így egy páran, bár különböző okból. Mi a családban terjedő ACN tevékenysége miatt nem tudjuk teljes mértékben kihasználni az ingyételefonos kedvezményt. Ha van rosszabb szolgáltató a UPC-nél, akkor az a piramisjátékba behülyített családi üzletkötőkkel terjedő ACN hálózat borzalma.
Ügyfél oldalról olcsó előfizetést, nulla percdíjat, örök életet ígérnek, amiből csak az ingyé beszélgetés igaz, ha előfizetsz a 8 ezer forint körüli VOIP alapú szolgáltatásukra, meg a zsebből fizetendő 10-20 ezer forintos készülékre, és természetesen kizárólag olyanokkal, akiket ugyanígy palira vettek.
Az üzletkötőket természetesen a könnyű megélhetéssel hülyítik be, akik jobb híján a rokonokra, ismerősökre aggatják a cég szemetét, amiből a végén csak ellenségeskedés lesz, pénz az nem nagyon. -
explorer68
tag
-
poli27
veterán
-
Zolás
addikt
Az adás hd minőségben jön alapból. Csak az HBO miatt kell box. Tehát ha megnézed a képet box nélkül, és utána box használatával, rájössz, hogy marhára nincs semmi különbség.
Már megbocsáss, de ha nem tudsz olvasni, ne akarj okos lenni. Tisztán és érthetően leírtam az előző hszben mindent.
Dictator: Mint leírtam, HBO miatt kötelező a box. Majd két hétig box nélkül is tökéletesen fogtuk a csatornákat. Sd box mellett ugyanaz a képe. -
Zolás
addikt
Fenét nem kaszálja.
Megkaptuk a első csekket digitől. Kiszámlázott teljes hónapot, miközben hó közepén lettünk bekötve, és az HBO-t is teljes hónapra számlázta, pedig az csak hó végén lett. A késedelmi bekötés után járó kedvezményre meg azt mondta a kedves telefonos hölgy, hogy ilyen nincs is. Ja hozzácsapta a még le sem telt második hónapot is, ha már lúd, legyen kövér. HBO miatt kell az sd-box, az is ingyen jár egy darab, azt is kiszámlázták. Gondolkoztunk hd-boxon is, de nem látok különbséget a képen ha rajta van a box, ha nincs, ugyhogy elég az sd. Hd képes a tv, és gyönyörű képe van a digis adással.
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest