- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
-
Mobilarena
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
puma72
tag
válasz
bigdady #4946 üzenetére
A UPC 29 es körzete a legnagyobb Magyarországon ahol nagyon kicsi a konkurencia ( Nincs is!)
Az MTT Tiszta maffiából álló vezetősége végett nincs is rá esély, hogy bejöjjön ide valaki. Felvették a UPC nevet (Pénzmosás céljából) és megy minden tovább a régiben. Fejleszteni eszük ágában sincs! Mert akkor nem lenne mit a tejbe aprítani! A Rák gitározna a gyomrukban!!! Kellene egy vezető képességű jogász aki le tudná rendezni ezt a Maffia bandát! Sokan aláírnák a papírt arról,hogy korlátozva vannak az Emberek ebben a körzetben! -
kiskaktusz
addikt
válasz
bigdady #4621 üzenetére
A változások természetesen nem érintik a híres 29-es körzet lakóit, ami ugyan a UPC tulajdonában áll, de az nem kábeles, hanem DSL-hálózat. Adódik a kérdés, hogy miért nem bővíti, építi tovább a hálózatát a UPC vagy bármely más szolgáltató Magyarországon, amire sajnos az a válasz, hogy az elmúlt években kivetett különadók, illetve a lefektetett kábelekért hossz alapján beszedett adó és az az előírás, miszerint az új hálózatoknál hozzáférést kell adni a hálózathasználatra a konkurenseknek is, teljesen gazdaságtalanná teszi a nagyobb hálózatfejlesztési projekteket. Amíg ezek a körülmények állnak, addig nem érdemes reménykedni abban, hogy a szolgáltatók jelenlegi pozíciójukból érdemben kimozdulnának.
-
fsdb
aktív tag
válasz
bigdady #4595 üzenetére
UPC
Most mentünk át analógból 1-2 napja digital bronzba 24 hónap hűséggel 1 hó o ft azután 2950.
Fél évig a gold o ft (+28 csatorna), fél év előtt le kell mondani ha nem kell, mert azután +1600 havonta. Nagykáta
(Net, telefon bent van, régi előfizető ha ez számít.)
1 hd-s digátális beltéri.
A többi tévén lehet fogni ugyanúgy az analóg csatornákat.
Napközben nyolc csatorna hibát jelez nem jön csak este. Jel probléma.
Elvileg jelezte aki kihozta a beltérit és folyamatban. -
DuplaZso
aktív tag
válasz
bigdady #4471 üzenetére
Heló !
Ne keverd a szezont a fazonnal !
Ha azt írod, hogy kábeltévé, akkor azt a szolgáltatótól kapod (upc, digi, tréhomó, invitel, akármi).
Ha pedig a földfelszíni adásra gondolsz ("A" három csatorna), azt antennával veszed és nem kell fizetned érte.
Kábelen, a szolgáltatótól kapott jelben nem lesz változás.
A külső antennán vett királyi1, retekklub, kocka2 fog megszűnni. Ebben az esetben van (lesz) csak szükség boxra.
Egyébként ott, ahol eleve bent van a kábeltévé, ott érdemesebb talán az, hogy pár méter koaxszal átlibbented a jelet az ottani tévébe. Jó eséllyel párszáz Forintból kivitelezhető, és lesz egy rakás fogható műsorod.
Ha viszont valaki hozzám hasonlóan csak a földi sugárzású műsorokat fogja, az 5-10 rugóért szervál egy set-top boxot.
Egyébként kíváncsi vagyok, hogyan fog alakulni a közeljövőben az STB-k ára.A kereskedelmet ismerve a "vásárlási roham" ellenére nem fog mérséklődni, sőt... ! Egyébként gusztustalan, hogy vagy így, vagy úgy, de rákényszerítik az embert a pénzkiadásra. Már ha egyáltalán megéri nézni tévét... Az esti 1/2 7-es katasztrófahíradók miatt sem kapcsolom be már jóideje a vizort, csak ha a gépről, ágyból akarok filmet nézni.
Aláírásomban szereplő (dobozos) masina nem érdekel monoros területen valakit ? WiFi-képes rúter is tökéletesen megfelel érte, akár szőrén szőr is...
-
Insolent
aktív tag
válasz
bigdady #4314 üzenetére
Szerintem mindegy, hogy frank vagy euro vagy forint hitelt vettél fel "szopsz" most rendesen.
A kisbetűs részt ha el is olvassák az emberek az úgy van megírva, hogy az átlag polgár ne fogja föl ép ésszel, hogy mit ír alá(és itt nem degradálok le senkit).. Sok a rejtett, költség a megtévesztő adatok és tartalmak, amin szerintem egy jogi képviselő is kamillázik rendesen.. Tény, hogy nyert már átlag polgár pert bankkal szemben, de erről még nagyon kussol a közvélemény, és még perek ezrei sem indultak meg ezzel kapcsolatban.. Na nem offolok tovább ez nem egy politikai topic, bocs... -
poli27
veterán
válasz
bigdady #4303 üzenetére
nem, mert ez úgy megy hogy van 1 publik ip, mint otthon pl a routerednél és amit a belső hálózat kap az a natolt cím, de whatismyip.com on a publik ip látszik, így megy.Elvileg ha akarnak tudnak port forwardot állítani neked, de sztem ezt nem akarnak..... Ez azért jó mert kaptak pár publik címet, és így meg tudják oldani, ergó nekik olcsóbba jön ki!
-
-
-
-
World-Soft
senior tag
válasz
bigdady #4013 üzenetére
Reménykedek én is a legjobban, mert a Digi-ig ki akarom még húzni. És igen abban volt. A 2. oldala tetején. Két eltérő pozitív rész közt besuvasztva.
Amúgy meg bár még mindig várom a DIGIt, de ez a Discovery SC kivétele nagyon szíven ütött, mert hétvégenként ahol vagyok ott DIGI van, és egyfolytában azt néztem. Így úgymond a Comey mellett ez a másik ami nagyon hiányozni fog. -
World-Soft
senior tag
válasz
bigdady #3993 üzenetére
Jogi információk - kérjük, figyelmesen olvassa el!
Tevékenységünk során, szolgáltatásaink fejlesztése mellett, folyamatosan törekszünk a hatékony, ügyfélbarát ügykezelés kialakítására, fenntartására. Szerződésállományunk felülvizsgálata nyomán - e törekvés részeként – most egy olyan szerződéses ajánlatot teszünk Önnek (1), amely arra szolgál, hogy előfizetői szerződéseink egységesítése mellett a jövőben hatékonyabban tarthassunk Önnel a kapcsolatot.
Szerződéses ajánlatunk az Ön, szolgáltatásaira kötött előfizetői szerződéseink új szerződéses alakban történő megkötését ajánljuk, a következők szerint.
A gyakorlatban az Ön számára az új szerződés a korábbihoz képest annak alakján túl nem jelent tartalmi változást: a szerződés lényeges tartalmi elemei, szolgáltatás igénybevételének feltételei, az Önnél elérhető szolgáltatás, annak díja, és a kapcsolódó egyéb feltételek változatlanok maradnak, ahogy az új szerződés időtartalma is megegyezik korábban kötött szerződése időtartalmával, illetve – határozott időre kötött szerződés esetén – a korábbi szerződésből még hátra lévő időtartalmával (2).
Szintén a megszokott, változatlan formában történik a díjak számlázása, amely folyamatos marad.Ezen új, ráutaló magatartással megkötött előfizetői szerződés az Ön jelenlegi szerződéses helyébe lépve felváltja azt.
Tájékoztatjuk, hogy az egyedi előfizetői szerződés új alakban, ráutaló magatartása történő megkötésének az ajánlatunk elfogadását jelentő ráutaló magatartás tanúsításának tekintjük azt, ha Ön szolgáltatásunk jelen értesítésünk kézbevételét követően a jelen értésünkben foglalt feltételek mellett továbbra is igénybe veszi, vagy az értesítésünket követő számláját befizeti (3)., amelynek következtében az adott szolgáltatásra kötött korábbi előfizetői szerződése az ÁSZF 12.1 i pontja szerint, közös megegyezéssel megszűnik (4). Amennyiben az új szerződés ilyen formában történő megkötéséhez Ön nem kíván hozzájárulni, úgy kérjük, hogy azt levelünk kézhezvételét követően szíveskedjék ügyfélszolgálati elérhetőségeinken jelezni. Ilyen értesítés, illetve – amennyiben a korábban megkötött előfizetői szerződésben ennek lehetőségéről megállapodunk Önnel – hiányában úgy tekintjük, hogy Ön a szolgálatsásokra a levelünk kézbesítésének napjával kezdődően hatállyal, az itt ismertetett tartalommal és módon, ráutaló magatartásával előfizetői szerződés(ek)t kötött (5).
....Akkor sorra:
1. tehát egy szerződést ajánlatot tesznek
2. szerződést határozott időre kötünk általában. Hogy a hűség után egy bizonyos ide biztosítja az árat és a szolgáltatást ugyanolyan feltételekkel az csak egy dolog. Erre nem kötelezi senki.
3. Nem kell szerződnöd. Ha nem jelzed az ellenvéleményt, akkor új szerződést kötsz. Kicsit hasonlít azokra a csomagküldőkre, akiktől ha rendelsz egy terméket, utána már magunktól küldenek újabb csomagokat, míg le nem mondod. Neked azokat már nem kell megrendelni.
4. Ez a pont alapján a régi szerződés közös megegyezéssel (szinte már a te kérésedre!) megszűnik
5. a régi szerződés megszűnését ő is megírja -
-
Dictator^
veterán
válasz
bigdady #3761 üzenetére
Ember, szerinted ezt a nevet akartam adni, sajnos nem ugrott be, hogy miként fogalmazzam meg a szolgáltatókat más néven, és beírtam ezt. A moderátornak megtetszhetett, hogy nem adtam konkrét nevet, és átírta erre. Milyen érdekes sztori nem?
Már úton van a következő topicnév.A Digi bejövetelekor is itt beszéltük át ezeket, kb 2 ember írt, hogy ez zavaró itt, abból az egyik ráadásul nem is a 29-es körzetbe lakik a másik meg Te vagy. Szóval minden marad úgy, ahogy eddig volt.
-
Dictator^
veterán
válasz
bigdady #3568 üzenetére
Kb 6 hónapja ez kb 3. ilyen
Eddig 5 percig tartott minden rossz, szóval nyugi nyugi
De amugy idegesítő, nem tudom miért van ez, már 2-3x bejött, bár addig lementem, és mire feljöttem volt csatlakozás..
UPC is csinálta ezt, vagy a windows, amikor túl sokszor próbáltam konnektálni, akkor ő is kiakadt, azt jött a wan miniportos szöveg win7 restartig..
-
cskamacska
addikt
válasz
bigdady #2788 üzenetére
Ehe.
És ha már itt tartunk: DIGI-nél van valami forgalmi korlát? Nem létezik hogy a torrenthuszárok terabájtokkal dobálódzzanak(100 megabittel nem nehéz), a DIGI meg simán benyelje a sávszél költségeket ilyen előfizetési díj mellett.
Infomaker: namost számoljuk ki, kinél mennyiből jön ki egy hónap nkór meg bitumen feltöltő tagság.
Nyilván a monopol zúpécének vannak legrosszabb árai, a piacra betörő DIGI-nek meg a legjobbak, de épp emiatt magához képest kezdenek itt-ott jobb árai lenni a drágaságunknak is. Aki ebből részesül az nem látja olyan vészesnek a helyzetet, aki meg nem, az továbbra is hétszpícsel és várja a DIGI messiást.
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Gumi és felni topik
- Napelem
- Hálózati / IP kamera
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Azonnali fotós kérdések órája
- Projektor topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest