-
Mobilarena
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
gyiku
nagyúr
ocsem, de el vagy tevedve. csak hogy tudd, az osszes melosnak ki van nyalva mindig a valaga, kave, udito stb. akkor is jattolok, ha semmi extrat nem kertem, csak a dolgukat csinaltak, de azt normalisan. nekem nem kotelessegem tudni krimpelni, kabelt behuzni, stb. azon felul a 90% csak visszael a joindulattal es szarik az ember fejere. errol ennyit.
-
Rent
senior tag
Nem nem a seggét köteles nyalni, hanem köteles szakszerűen szépen behúzni azt a kb 10 méter kábelt mindenféle "szakmai" segítség, előkészület nélkül, ezt nem azt jelenti, hogy nem kell megkínálni innivalóval, meg pogácsával de ne én kössem már be. Főleg, hogy a tányéros diginél volt bekötési díj is nem kevés és még zsebbe is adtam mellé.. Ezért nem értem, hogy miért kellene kampót raknom a házfalra, vagy előbehúzót raknom a falba, ez úgy gondolom nem az én dolgom, hanem a szolgáltatóé. Ez nem lenézés, és nem nem emberszámba vétel.
-
dr.bubo
őstag
"Minek kéne 2-3 tuneres? beteszel 2 boxot pl az egyikkel felveszed amit akarsz a másikkal tudod nézni a tv-t akármelyik csatin és lám 2 tuner 40-50 ért !"
Hogy erre nem gondoltam.
Veszek akkor 3-4 db boxot egyből.
Sejtettem, hogy a upc box nem csinál semmit a digi hálózatán.
-
-
Dictator^
veterán
És mennyire felejtenek el, ha megkötöm?
Más cégnél volt olyan, hogy kötöttünk előszerződést, majd amikor a szolgáltás már élt, a legtöbb ismerösömnek előbb kötötték be , mint nekem, holott Én már kb fél évvel előtte megcsináltam ezt.. majd kiderült, hogy bent a cégnél "elfelejtettek".
Illetve, számít-e valamit? Előbb kötik-e be a Digit, ha megcsinálom előszerződésbe..? Mint aki csak a szolgáltatás megjelenése után csinálná.-
-
Dictator^
veterán
Hirtelen nem ugrikbe, te Digi-t kötsz ugye?
Maglódról nincs konkrét infód? Azt olvastam, hogy kb 2 hét.. dobozolások mennek.csak azért kérdem, mert Maglódon dobozolnak, kábel elvileg 90%-ban ki van húzva , és Gyömrőről meg azt olvasom (szomszéd város), hogy már köthetőek a szerződések.. ami érdekes, mert sztem a kábelezés sincs kész.
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy A16 12 hónap garanciával
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest