- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
kabelmania27
félisten
Persze az ár sem mindegy, de más tényező is fontos, egyetértek feltöltés miatt L elfogadható, ettől független drága a Telekom, firstsoft (szerintem nem ő az egyedüli aki ezért nem váltott) sem váltott Telekomra mivel olcsóbb a UPC 12/1,5ös ADSL mint a 10/0,5-ös T netmánia S.
-
bigdady
nagyúr
Nekem is modembol routerbe megy. Routeren log 4 eszkoz lanon, meg 4-5 eszkoz wifin.
De ha nem mennek az eszkozok csak egy akkor is dobott már (akkor meg torrent sem ment). Altalaban egy bongeszo nyitassal szakad le a modem.
Router soman kezeli szakadaskor elerheto es latszik hogy a wan dobodott le es probal ujracsatlakozni (6 perc mulva jó)Mik ezek a wise registry stb programok? Router nelkul nem tudom szakad-e amodem mert azt nem veszem eszre mivel netezes nem megy lanon soha.
Igen 1492 az mtu -
DuplaZso
aktív tag
"... Szemnek nem annyira szembarát mint a 720p..."
Ugyanúgy 50-60Hz-en megy a megjelenítés i-ben és p-ben, tehát a szemednek tökmindegy. Ráadásul ezt még kép"javító" eljárásokkal duplázni is szokták a drágább szarokban. Mindazonáltal ha nem mondom meg neked, hogy melyik i vagy p, azt 1-2 szélsőséges esettől eltekintve nem fogod tudni megállapítani anélkül, hogy lepauzold a videót. -
Samott
addikt
1080i-nel nincs mar interlace a megjelenites soran, az lcd kijelzok csak progressziv keppel dolgoznak, a 1080i kepbol 1080p kepre skalaz fel es azt teszi ki. Regen az analog kijelzok valoban felvaltva jelenitettek meg a valtotsoros kepeket, de a digitalis technikaval ez megszunt. (a UPC digitalis dobozabol mar az SD video is 576p -re skalazva jon ki a HDMI-n keresztul).
-
OK, nekem mindegy, de én meg úgy vagyok vele, hogy amíg megkapom az előfizetett névleges sávszélt, addig nagyon nem érdekel a garantált sebesség, ami ugyebár mindenképpen kevesebb! Ezen kívül, mivel UPC-nél nincs optika, a T meg nem ad modemet csak HGW-t, amit meg nem lehet bridge üzemmódba tenni, így köszönöm szépen, abból nem kérek!
Ja, és apró, ámde fontos részlet, hogy nálunk nincs is T, csak UPC!
-
Laci.M
senior tag
Nagykáta T-home Netmania L (30mbit), alaptelefon bekötve.
Amíg itt voltak a szerelők addig gyorsteszt: internet megy, speedtest szintén hozza, telefonról hívom mobilt -> működik; mobilról vonalas -> működik.
Szerelő elmegy, hívnának vezetékesről erre nem csöng ki. Restart....Próba másik vonalas számról -> még mindig nem jó.
Na ilyenkor mi van? Hibabejelentőt felhívtam, felvették a hibát, 72 órán belül jelentkeznek....
Más: nem a gyári wifit akarom használni, hanem a korábbi TP-Link WDR3600-amat de sehogy nem tudom belőni...
Addig gondolom jó, hogy a huawei Lan1-et összekötöm a TP_Link wan-portjával eddig tiszta. Mit állítsak be a TP-n, hogy ossza a netet rendesen? Bocs ha ez nem ide kéne.
-
M^xx
aktív tag
Nem kell tartanod ilyenektől, ez előtt kb tíz éven keresztül directem volt és sosem volt vele baj! Ha iszonyat nagy vihar van de akkora hogy szaladsz az összes elektronikai készüléket áramtalanítani akkor esetleg előfordulhat olyan, hogy elmegy a jel, de lekopogom,hogy 10 év alatt ha max 5x volt ilyen.
-
kabelmania27
félisten
Nem mindenhol érhető el a Telekom, előfordult már a topicban hogy valaki Digiről visszaváltott UPC-re. ADSL-nél csak az alacsony feltöltési sebességgel és a DSLAM-tól való távolsággal van gond.
Egyértelmű hogy Digis net után visszalépés az ADSL, ezért írtam hogy váltson Telekomra ha elérhető. -
asdf_
veterán
Ezt tapasztalatbol cafolom. Amikor megdoglott a szurke zhone elotti modemem, akkor volt egy masik annexes vizozon elotti kukazott thomsonom valahonnan, addig azzal voltam, mig kicsereltek. Valami VPI vagy VCI vagy mittudomen milyen erteket viszont bele kellett gyogyitani es ment (ha megvan a neve, ra kell guglizni, ebbe a forumba beirtam a helyes ertekeket).
-
Goatman
aktív tag
-
kabelmania27
félisten
-
dnyl
csendes tag
"Politizálni nem szeretnék, de az új fejlesztési terv szerint 2018-ig mindent le kell fedni optikai kábellel, ezt a Telekom alá is írta."
"A fejlesztési terv - legalábbis ami nyilvánossá vált belőle - nélkülöz mindenfajta konkrétumot, azt leszámítva, hogy a DT a Magyar Telekomon keresztül jelentős összegeket (a portfolio.hu értesülései szerint 1 milliárd eurót) fordít a következő négy évben arra, hogy 2018-ra minden magyar háztartásban elérhető legyen a szélessávú internet."
A kettő nem ugyanazt jelenti, azért ne keverjük már össze. Valószínű, hogy az lesz, hogy a kisebb településekre rá lesz mondva, hogy van mobil szélessáv, az jó napot kívánok.
Ez nem politikai kérdés, mert hónapokkal ezelőtt bejelentette a DT, hogy bele fog pumpálni egy kis pénzt a "kelet" európai hálózataiba, csak Viktorunknak most jutott eszébe, hogy ebből kampánydumát kellene csináni.Egyébként a mai napon is elérhető minden háztartásban a szélessávú internet.
-
-
kabelmania27
félisten
Nem, a Magyar Postából vált ki 90-ben Matáv, később privatizálták, részletesen.
poli27: Lehet folytatja a felvásárlást. -
puma72
tag
A Démásszal nehéz is lesz nekik megállapodni! Véleményem szerint itt Monoron a UPC (Monornet) Démász Stb... Egymás között érdekeltségeik vannak! Itt egy rohadt nagy korrupt banda uralkodik akik nem igazán szeretnék ha konkurencia lenne a területükön!
Ha rajtam múlna golyót kapna 1-1-ig mind! -
enginev3.0
félisten
Ne hogy azt hidd
Ping 10-15 körül, UPC 50-60hoz képest, sebesség 1megabyte megvan másodpercenként letöltésnél, és feltöltésnél is
És eddig nem volt semmilyen gond, pedig már vagy fél éve megvan, és volt köd, eső, nap minden fajta időjárás! Semmi! Semmi gond nem volt veleNem dunaweb...
-
kabelmania27
félisten
-
Rent
senior tag
tudom, hogy megvolt mar akkor az engedely, de akkor volt ertelme a szorolapozasnak..
#5021: az valóban jó lenne, mert juliusban lejar a jelenlegi huseg, ugyanis kenytelen voltam 2013.07. hoban ujra hosszabbitani egy kis kedvezmeny mellett, mert mar kozel masfel eve vartam a digire feleslegesen.. -
Rent
senior tag
Ez mikori dolog? Azért kérdezem, mert még 2012 márciusában kaptam szórólapot digitől (bedobták a postaládámba), hogy hamarosan jövünk, és azóta is jönnek. Azt töltöttem fel, még akkor a 29es körzet facebook csoport oldalára, ami ott borítókép. 2 év alatt semmi sem történt.
-
fsdb
aktív tag
Honnan az info?
Konkrétumukat sehol sem látok, lehetne szórólap, a helyi újság, vagy bármi, de úgy kell összeszedegetni a dolgokat. Az optikai kábelt már látom az oszlopon, de még csak doboz sincs. Úgy igazából az árakra lennék kíváncsi, mennyire megbízható szolgáltató, meg mikor indul. Egyedül ezt a szóralapot láttam Axitelekommal, ez komolytalannak tűnt, meg a HFC-s jegyzőkönyvet.
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Vírusirtó topic
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Egyedi ékszerdobozka
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest